Ohhh iyi olmuş kuzumoiyyy
ben daha gelen hediyeleri hep büyükle değiştim die pek alışveriş yapmıyorum kıza
ama bu kış sonu itibariyle bendede başlıacak
ne zaman 2li seneye geçiyorlar
ne alacaksın cnm
bu arada geçmiş olsun
ya ben senin anlayışını yerim kızzzzzzzzOhhh iyi olmuş kuzumvalla bazı hediyeler minnacık geliyor
İstersen benim kzıın küçülenlerini kargolayabilirim
Yaa canımsınya ben senin anlayışını yerim kızzzzzzzz
beni eritiyorsun
göz yaşlarım pıt
ihtiyaç sahibi birine ver kuzum duasını al kızçelerin için
bende işte yarn c.tesi ve pazarYaa canımsın
Kızlar bu 3 gün evde yokum
Bugün kayınvalideme gideceğim
Yarın ablama yiğenimin doğumgünü var
Pazar günü eşimin amcası çağırdı mangala davetliyim
Getir senin cadıyı ısırayımbende işte yarn c.tesi ve pazar
evde bebek bakcam
Burdayım kuzum ya kayınvalideme gittik bırakmadılar kaldık sabahına eltimle geldi kahvaltı kahve akşam yemeği derken ordan ablama gittik doğumgünü ne akşam geç geldikGünaydınnn
Nerdesinizzzzzzz
Bugün temizlik yemek yapacağım yeni kalktım kahvaltı hazırlamaya girişeceğim.Ayy gerimi yatsamGünaydınnn
Nerdesinizzzzzzz
Hep gezmedesinBurdayım kuzum ya kayınvalideme gittik bırakmadılar kaldık sabahına eltimle geldi kahvaltı kahve akşam yemeği derken ordan ablama gittik doğumgünü ne akşam geç geldik
Biraz önce kalktık ortalık topladım çamaşır attım Makinaya duş alıp hazırlanıp eşimin amcası gile gideceğiz
anca gezionBurdayım kuzum ya kayınvalideme gittik bırakmadılar kaldık sabahına eltimle geldi kahvaltı kahve akşam yemeği derken ordan ablama gittik doğumgünü ne akşam geç geldik
Biraz önce kalktık ortalık topladım çamaşır attım Makinaya duş alıp hazırlanıp eşimin amcası gile gideceğiz
benm kayınbabam banada kızımada günahını vermezBu arada geçen ay Kayınbabam büyüğe 750 küçüğe 250 tl vermişti
Cuma günüde büyüğe 300,, küçüğe 150,,
Bana da 200 verdi kesesine bereket
ben bu hafta bişi yapmadımBugün temizlik yemek yapacağım yeni kalktım kahvaltı hazırlamaya girişeceğim.Ayy gerimi yatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?