Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inş.Herkese selamlar umarım herkes iyidir
Biz gece bir deprem atlattik Rabbim inşallah tekrarını yaşatmasın,Düzce zonguldak,Bolu ve dolaylarında yaşayan arkadaslarimiz varsa da eğer hepimize gelmiş geçmiş olsun
Geldim geldimEvet yaaa kızları toparlamak lazımm heyyyyy nerdesiniz bakayım m
Cedric1003
okyonus
O1deren87
@Zeynolin44
@Penguen
Bal0ncuk (sen hep burdasın )
@Cankusunannesi
Haydi artık çıkın miskinlik havasından
Annemde benimle geldi 1 hafta kalacak iyi oldu bizedeKaçak geldi
Ohhh Ohhhh harca gitsinGeldim geldimDevamlı para harcıyorum yurtdısındaydım ara tatilde Telefon aldım evin balkonunu cam balkon yaptırdık haftayada oğlana çalışma masası kitaplık dolap sandalye Şifoniyer alacağım 2 model arasında kaldım kararsızım Herseye zam zam artık ihtiyaçları ertelemeden alıyorum
Ben herseyi atıyorum bendeki ArçelikOhhh Ohhhh harca gitsin
Yaaa bende kurutma makinası istiyorum sendeki hangi marka
Eşimin işyerinde varmış hep kıyafetler mahvoluyor diyor
Ama bilemedim herşeyi atabiliyor musun yoksa belli başlı şeyleri mi
Perdeler,,, nevresimleri,, ayakkabılar kazaklar hepsini kurutuyor musunBen herseyi atıyorum bendeki Arçelik
Perdeleri yıkayıp geri asıyorum ben ama ayakkabı çarşaf kazak atıyorum hepPerdeler,,, nevresimleri,, ayakkabılar kazaklar hepsini kurutuyor musun
Kazaklar da küçülme filan oldu mu hiçPerdeleri yıkayıp geri asıyorum ben ama ayakkabı çarşaf kazak atıyorum hep
Yok olmadı benim hiç çekenKazaklar da küçülme filan oldu mu hiç
Tmm canım araştırayım bugün bocsh dan sordum 12000 dediYok olmadı benim hiç çeken
Allah beterinden korusun bidaha yaşatmasınHerkese selamlar umarım herkes iyidir
Biz gece bir deprem atlattik Rabbim inşallah tekrarını yaşatmasın,Düzce zonguldak,Bolu ve dolaylarında yaşayan arkadaslarimiz varsa da eğer hepimize gelmiş geçmiş olsun
selam cnmSelam kızlar
ooo bizide alsanaGeldim geldimDevamlı para harcıyorum yurtdısındaydım ara tatilde Telefon aldım evin balkonunu cam balkon yaptırdık haftayada oğlana çalışma masası kitaplık dolap sandalye Şifoniyer alacağım 2 model arasında kaldım kararsızım Herseye zam zam artık ihtiyaçları ertelemeden alıyorum
Aynen yaa vergiler iyi yüksekgünaydınnnnnnnnnnnn
off en sonunda arabayı satacam bu vergiler zamlar yüzünden ya...
araba parası kadar para harcıorus yahu...
kış temizliği cart curtta bitti.. tatilde bitti..
monoton hayatıma geri döndm
Rabbim herşeyin hayırlısını versinKizlar ben kiracimi mahkemeye verdim
Suan oturdugum evin sahibide beni mahkemeye verecekmis
Ne kadar ekşinlı bi hayatim var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?