bu sene herşey bittide.. seneye bakim neler olcakAynen yaa vergiler iyi yüksek
Benimde temizlik bitti
Kışlık alışveriş bitti
Bugünde kıza Bale kıyafeti için çıkacağım çarşıya
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Cedric1003 kuzum öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmm
Z zeLina canım senin ve bütün öğretmenlerin de öğretmenler günü kutlu olsunnnn
Cedric1003 kuzum öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severimmmm
Z zeLina canım senin ve bütün öğretmenlerin de öğretmenler günü kutlu olsunnnn
Çok teşekkür ederim kızlarbu sene herşey bittide.. seneye bakim neler olcak
civilden seneye için kıza mont bakayım dedm anam o ne
600-700 el kadar mont yahu
Cedric1003 Z zeLina güzel kızlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
Bende beka var canım 9 yıllık ama ilk çıkanlardan galiba.Kazak ve perde hatta çok pamuklu eşofman swet gibi şeyleri atmıyorum çünkü küçültüyor.Cok yükleme yaparsanda çok kiristiyor.Onun dışında günlük kullanım için iyi.enazindan evdeki o çamaşır dağınıklığı tozu olmuyor.Birde ufaklığın giyisilerini pek atmiyorum küçük zaten hepten kuculmesin diye.Ama çamaşırı yiprattiyor bence.Ben daha çok günlük pijama, esofman, ev kıyafetleri, nevresim havlu ,bornozlar için,birde pantalonlar içi daha çok kullanıyorum.Ohhh Ohhhh harca gitsin
Yaaa bende kurutma makinası istiyorum sendeki hangi marka
Eşimin işyerinde varmış hep kıyafetler mahvoluyor diyor
Ama bilemedim herşeyi atabiliyor musun yoksa belli başlı şeyleri mi
Beko yazmıştım yanlış çıkmış canımBende beka var canım 9 yıllık ama ilk çıkanlardan galiba.Kazak ve perde hatta çok pamuklu eşofman swet gibi şeyleri atmıyorum çünkü küçültüyor.Cok yükleme yaparsanda çok kiristiyor.Onun dışında günlük kullanım için iyi.enazindan evdeki o çamaşır dağınıklığı tozu olmuyor.Birde ufaklığın giyisilerini pek atmiyorum küçük zaten hepten kuculmesin diye.Ama çamaşırı yiprattiyor bence.Ben daha çok günlük pijama, esofman, ev kıyafetleri, nevresim havlu ,bornozlar için,birde pantalonlar içi daha çok kullanıyorum.
Bereketli olsun canımCook teşekkür ederim hepinize inşallah geçmiş bitmiştirHala piskolojik olarak atlatamadik.Buyuk oğlanı 2 gündür okula göndermiyorum korkumdan.Dun akşamda eşim vardiyadaydi çocuklarla bakicimizin evine gittik gece 1 de eşim aldı işten gelince.99 depremini dibine kadar yaşadigim için çok korkuyorum tek kalamiyorum, hatta sakın de kalamiyorum kafamdan da atamıyorum
Cedric1003 günün kutlu olsun canım benim
Sizler nasılsınız ?
okyonus ,cumun dediği gibi bende bolca para harcıyorum kışlık alışveriş bitti çok şükür Şimdi yazlıkları alıyorum çocuklara.
Bir miktar hisse senedinde paramiz vardı 1 aylık karı ile geçen hafta 1 tane 10 Gr bilezik aldık.Daha öncede aynı bilezikten 5 tane almıştık toplam 6 tane oldu.
Ogluslarin harçlıklarıyla da aylık yarım Gr bir Gr ne denk gelirse almaya devam ediyorum.Bazende dolar alıyoruz harçlıklarıyla.Bizim birikimler son 1 yıl da böyle dev ediyor.Birde eşimden bağımsız biriktirip aldığım 2.5 Gr altınım var.
Ama daha çok harcama meyilliyim hergun kargo geliyor eve
Ya işte herşeyi atmak istiyorum korkuyorum bu defa onu atma bunu atmaBende beka var canım 9 yıllık ama ilk çıkanlardan galiba.Kazak ve perde hatta çok pamuklu eşofman swet gibi şeyleri atmıyorum çünkü küçültüyor.Cok yükleme yaparsanda çok kiristiyor.Onun dışında günlük kullanım için iyi.enazindan evdeki o çamaşır dağınıklığı tozu olmuyor.Birde ufaklığın giyisilerini pek atmiyorum küçük zaten hepten kuculmesin diye.Ama çamaşırı yiprattiyor bence.Ben daha çok günlük pijama, esofman, ev kıyafetleri, nevresim havlu ,bornozlar için,birde pantalonlar içi daha çok kullanıyorum.
Afiyet olsun kiz.firinda da güzel yapiyorlarYemeği kolay yaptım airfry da tavuk,,,, spagetti,,, çorba
Yarına da canım ıspanaklı börek istiyor yıkadım ıspanakları yarın ini hazırlar fırına götürürüm güzel oluyor öyle yanına sucuk kaşar da yaptırırım bugünden çorba da var yarın da böyle olsun
Küçük kız zaten kreşte Kebapçı ya gidecekler
Elektrik 437 gelmiş
Daha klima açmaya başlamadık aybaşında başlarız artık
Aynen yaaa 2 gündür canım istiyor vallaAfiyet olsun kiz.firinda da güzel yapiyorlar
Iyi iyi güzel olurAynen yaaa 2 gündür canım istiyor valla
Benimkiler de uyudu eşimde gelmedi dahaIyi iyi güzel olur
Çocuklar yattı.
Keyif nescafemi iciyorum
Oh sende rahatsinBenimkiler de uyudu eşimde gelmedi daha
Bende dizi keyfi yapıyorum çok güzel yağmur yağıyor
Yarında yağacakmış küçük kızda yemeğe gideceklerdi inşallahhh öğlene kesilir yağmurOh sende rahatsin
Burdada oyle öğle den beri kesilmedi masallah
Bende tlfdayim.esimde
Yarin şidetli yagis varmis.giderler ya bi sekildeYarında yağacakmış küçük kızda yemeğe gideceklerdi inşallahhh öğlene kesilir yağmur
Kızz o kadar sıcaktan sonra biraz üşiyek bende çok soğuk sevemem ama yazın yanıncagünaydın kızlar
yağmur başladı soğuklar başladı
Allah affetsin ama kışı hiç sevmiorum bühüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?