🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ya evet canım kıyafet derdi hiç bitmiyor birde sürekli yenisi çıkan şeyler insan görünce ihtiyacı olmasa bile alıyor

Küçük kız çok süslü tüllü pullu elbiseler istiyor bir sürü var ama doymuyor artık büyüdüğü için öyle elbiseler de bulmak zor oluyor normalde lcw da olurdu artık orda da yok genellikle tayt eşofman hep
Bugün çıktığımızda yine bakacam inşallah bulurum

Evet alma isteğimiz durmak bilmiyor

Yesinler onun süsünü benimki de pembe hastası oldu iyice. Pembe değilse giymiyor, kavga ediyor. En güzeli küçük, ne giydirsen tamam. Hiç sesi çıkmıyor

Bende doğum günü için zor buldum. Kabarık etekli istedi. Bedenler sıkıntı olmaya başladı artık. İnşallah bulursunuz, miniğin gönlü olsun

Benim küçük oldu bitti süslü

Sabah kahvaltı sonrası kızı kreşe bıraktık büyüğüm le kuaföre gittik saçını kestirdi keratin yaptırdık eşimin arkadaşı çok iyi bir yer para vermedik

Ordan yine eşimin arkadaşı olan yere gittik yemeğimizi yedik kahvemizi tatlımızı yedik yine para almadılar

Ordan watsonsa girdik makyaj malzemelerini yeniledim ruj almayı unutmuşum büyüğe de yüz temizleme köpüğü aldık 750 tl verdik çıktık

Addax a gittik büyüğe 1 sweat kendime kot 600 tl de buraya bıraktık

Kızı kreşten aldık eve geçtik

Netten de kendime 1 triko takım,,, 1 sweat,, 1 gömlek,, makyaj fırçası,, 12 li ıslak mendil sipariş geçtim 980 tl de burası tuttu

Bir tek çanta ve güneş gözlüğüne ihtiyacım kaldı ama ne kalmadı tabikisi de para

Bugün küçük evdeydi beraber pazara gittik

Buzluktan paça çorbası çıkardım yanına tavuklu pilav ve yeşil fasulye yaptım

Ayakkabı almıştım netten yanlış adres diye geri iade oldu bakalım parayı kaç güne yatırırlar

Netten aldığım kıyafetler geldi hoşuma gitti bir tunik biraz geniş oldu bilemedim değişim yapsam mı acaba

ben buranın muhtarı

genişliğinden rahatsız değilsen kalsın yada cok büyük bişi değilse bi terziye ver cnm eğer hoşuna gittiyse modeli
geçenlerde ben öyle yaptım bi gömleği

ben buranın muhtarı

genişliğinden rahatsız değilsen kalsın yada cok büyük bişi değilse bi terziye ver cnm eğer hoşuna gittiyse modeli
geçenlerde ben öyle yaptım bi gömleği
Valla bilemedim iade süreci de en sevmediğim şey
Kimse gelmiyor bacim
Hanimlar yok oldu
Herkesin çocuk okul ev telaşı var kızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…