Ya evet canım kıyafet derdi hiç bitmiyor birde sürekli yenisi çıkan şeyler insan görünce ihtiyacı olmasa bile alıyorTatilde düzen bozuluyor ya hiç birşeye yetisemiyor insan valla. Tatil bitecek neredeyse, ben daha oturamadim bile. Hergun bir yeri düzeltip, temizliyorum ama çocuklarla çok zor oluyor. Can sıkıntısından bende kendimi alışverişe verdim. Az önce kendime bir kaç kazakla kızlara bol bol çorap aldım. 1000 TL tuttu. Çanta bende alacağım. Pantolona da ihtiyacım var. Bence bitmez bu alışverişsürekli mevsim değişiyor, çocuklar da çok hızlı büyüyor
Evet alma isteğimiz durmak bilmiyorYa evet canım kıyafet derdi hiç bitmiyor birde sürekli yenisi çıkan şeyler insan görünce ihtiyacı olmasa bile alıyor
Küçük kız çok süslü tüllü pullu elbiseler istiyor bir sürü var ama doymuyor artık büyüdüğü için öyle elbiseler de bulmak zor oluyor normalde lcw da olurdu artık orda da yok genellikle tayt eşofman hep
Bugün çıktığımızda yine bakacam inşallah bulurum
Benim küçük oldu bitti süslüEvet alma isteğimiz durmak bilmiyor
Yesinler onun süsünübenimki de pembe hastası oldu iyice. Pembe değilse giymiyor, kavga ediyor. En güzeli küçük, ne giydirsen tamam. Hiç sesi çıkmıyor
Bende doğum günü için zor buldum. Kabarık etekli istedi. Bedenler sıkıntı olmaya başladı artık. İnşallah bulursunuz, miniğin gönlü olsun
gözn aydın cnmSelam kızlar mutlu pazarlar
Eşim sürpriz yaptı cuma gecesi geldi
2 gündür yine evde yokuz
Kızz kocayı gönderdin döndün dimiiigünaydınnnnnnnnn
ben döndümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben buranın muhtarıEvet yaaa kızları toparlamak lazımm heyyyyy nerdesiniz bakayım m
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Penguen
Bal0ncuk (sen hep burdasın )
Cankusunannesi
Haydi artık çıkın miskinlik havasından
genişliğinden rahatsız değilsen kalsın yada cok büyük bişi değilse bi terziye ver cnm eğer hoşuna gittiyse modeliBugün küçük evdeydi beraber pazara gittik
Buzluktan paça çorbası çıkardım yanına tavuklu pilav ve yeşil fasulye yaptım
Ayakkabı almıştım netten yanlış adres diye geri iade oldu bakalım parayı kaç güne yatırırlar
Netten aldığım kıyafetler geldi hoşuma gitti bir tunik biraz geniş oldu bilemedim değişim yapsam mı acaba
Kimse gelmiyor bacimEvet yaaa kızları toparlamak lazımm heyyyyy nerdesiniz bakayım m
Cedric1003
okyonus
O1deren87
Zeynolin44
Penguen
Bal0ncuk (sen hep burdasın )
Cankusunannesi
Haydi artık çıkın miskinlik havasından
Kiz gelmiyonuz ben napimsendeğğğğğğğ
Valla bilemedim iade süreci de en sevmediğim şeyben buranın muhtarı
genişliğinden rahatsız değilsen kalsın yada cok büyük bişi değilse bi terziye ver cnm eğer hoşuna gittiyse modeli
geçenlerde ben öyle yaptım bi gömleği
Herkesin çocuk okul ev telaşı var kızzzzzKimse gelmiyor bacim
Hanimlar yok oldu
amanın havasınıda attıKiz gelmiyonuz ben napim
Ben bacimla hep görusuyom
valla bn içime sinmediyse gidip iade ediorumValla bilemedim iade süreci de en sevmediğim şey
Herkesin çocuk okul ev telaşı var kızzzzz
Geçmiş olsun canımHerkese selamlar umarım herkes iyidir
Biz gece bir deprem atlattik Rabbim inşallah tekrarını yaşatmasın,Düzce zonguldak,Bolu ve dolaylarında yaşayan arkadaslarimiz varsa da eğer hepimize gelmiş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?