Anladım canım hoşgeldinYok canım, ekonomi topiklerinden, ya da dua topiklerinden olabilir. Ama epeydir siteyi takip etmiyorum. Yeniden bi geleyim dedim.
Kolay gelsin canım benim büyük kızımda 11. SınıfHayatım karmaşık şu sıralar, kafam da, haliyle sohbet edip, kafa dağıtmak istiyorum. Çalışıyorum, 46 yaşındayım, evliyim, 2 kızım var, biri üniversite son sınıf, diğeri lise 11 de. Annem bende kalacak 1 yıl kadar, evi yapılıyor. Birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruz, yaşlı olduğu için herşeye karışan bir tip, bakalım hayırlısı.
7 patlican benim oglana yetmez kizİyi akşamlar kızlar
Bugün bütün gün kızla oyun oynadık hiç birşey yapmadım
Yemek olarak da domates soslu patates kızarttım 2 gündür iyi kolaya kaçıyom
Ama şimdi 7 tane patlıcan doldurdum yarın yanına da cacık yapacam
Salonun güneşliği eskimişti yeni diktirdim
O dolma bile artar7 patlican benim oglana yetmez kiz
Gecen kizla cafeye giderken sulu patatesle bulgur pilavi yapmistim. Oğlan öglen 3tabak yedi. Bende yemegim var diye rahatım.eve gelince esim dedi oglan yemegi bitirdi
Artik cay koyup kahvalti yaptik
Bugunde kizin disi çekildi corbayi icmedi ne inatciymis benim kizim ac yatti valla genede icmedi
Boyle yapacağını bilseydim evde mercimek yoktu alirdim marketten yapardim..
Biraz günduz uyudum cok yorgundum.bi kalktim benim oglan corbanin yarisini icmis.en son bitirim dedi
Dedim belki kardesin icer
Napti bilmiyom bakmadimda
ben de 7 patlıcan mı diyecektim? bizim evde eşim yer patlıcanı, oğlanın maşallahı varmış.7 patlican benim oglana yetmez kiz
Gecen kizla cafeye giderken sulu patatesle bulgur pilavi yapmistim. Oğlan öglen 3tabak yedi. Bende yemegim var diye rahatım.eve gelince esim dedi oglan yemegi bitirdi
Artik cay koyup kahvalti yaptik
Bugunde kizin disi çekildi corbayi icmedi ne inatciymis benim kizim ac yatti valla genede icmedi
Boyle yapacağını bilseydim evde mercimek yoktu alirdim marketten yapardim..
Biraz günduz uyudum cok yorgundum.bi kalktim benim oglan corbanin yarisini icmis.en son bitirim dedi
Dedim belki kardesin icer
Napti bilmiyom bakmadimda
Bende kendim siliyorum silvanin ürünlerini almıştim çok güzel temizliyor aklında olsunİyi akşamlar kızlar
Dün ablamın da sözünü dinleyerek bugün yıkamacı çağırmadım koltuk ve sandalyeleri kendim sildim
Annemle babam geldi kahve içtik dolma da pişmişti yedik tabi akşama yemek kalmadı
Buzluktan incik çıkardım haşladım suyuna pilav yaptım etini üzerine
Büyük kız okul çıkışı arkadaşlarıyla awm ye gitti orda yemiş küçükle ben yesik
Yarın da kızlarla gidecez awm ye elsanın sineması çıkmışküçüğün de alışverişini çıkarırım gitmişken bakalım ne kadara patlayacak bize
Aaaaa neyi vardı ki acabaİyi akşamlar kızlar telefon servise gitti şaka gibi yemin ederim i phone 12 birde kendi kendine kapanıp açılmaya başlamisti servis İstanbul'a gönderdi.Sagolsun arkadaşım telefon verdi ama eski internet yok mesaj yazmak çok zordu gittim telefin aldım yedek dursun evde telefonum gelince dedim 2000 vercem eksiye girdin bile
Tamam canım bakayımBende kendim siliyorum silvanin ürünlerini almıştim çok güzel temizliyor aklında olsun
Tatilde düzen bozuluyor ya hiç birşeye yetisemiyor insan valla. Tatil bitecek neredeyse, ben daha oturamadim bile. Hergun bir yeri düzeltip, temizliyorum ama çocuklarla çok zor oluyor. Can sıkıntısından bende kendimi alışverişe verdim. Az önce kendime bir kaç kazakla kızlara bol bol çorap aldım. 1000 TL tuttu. Çanta bende alacağım. Pantolona da ihtiyacım var. Bence bitmez bu alışverişBütün kızlar tatilde
Bende alışveriş yapıyorum al al eksikler bitmiyor
Kendime 3 kombin yaptım aldım 3000 tl
Küçüğe 3 eşofman takımı,,, 3 atlet,, 3 iç çamaşırı,, 3 çorabı 2000 tl
Büyüğe de biraz iç çamaşırı aldım 400 tl
Yemek yedik 200 TL
Büyüğe telefon kılıfı 100 tl
Küçüğe elsa bebek 100 tl
Yarında biraz makyaj malzemesi,,, çanta,,, sweat alacam kendime
Biter inşallahhh sonrasında alışveriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?