- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Sağol kuzumCanın sağolsun nerden bilebilirsin canım güle güle giysin japon gülü
Bereketli olsun kuzumBugün mayiş günüydü geldi bitti
Günümüz var birazdan oraya gideceğim 500 TL
Yakıt aidat 600 TL
Eksideydik ancak düze çıktık
Günaydin kizlar
Hayirli cumalar
Hayırlı cumalar şekerlergünaydınnnnnnnnn
hayırlı cumalar
sanırım hasta olcam
Afiyetle yiyin canımGünaysssss
Dün kızı almaya gittik kreşe dönüşte kasaba uğradık 2 kg kuşbaşı 2 kg pirzola kömür aldık 840 tl
Kızlara biraz abur cubur 1000 tl ama 4 poşet oldu
Akşam çocukluk arkadaşımız geldi eşimle burda saat geç olunca kaldılar tabi gece acıkınca 2 kg börek söyledik ben engel oldum kendime sadece ayran içtim
Bugünde annemler ve Kayınvalidemlerii çağırdık mangala
Afiyetle yiyin canım
Sağol zeynommmGünaydın kızlar
Krep yaptım kahvaltı ettik
Eşimle oğluş ödev yapıyorlar, kızımda öyle
Bende evi toplayıp süpürürüm
Pazartesi temizliğini pazara alacağım ki eşim ve kızım yardım etsin çok yoruluyorum belim çok ağrıdı bu hafta
Biraz böyle yapalım son ayda da kadın alırım detaylı temizlik yapılır, bebek doğunca da ara ara alırım yoksa zorlanırım.
Bende 4 çocuklar nasıl olacak, doğacak bücürük nasıl olacak, akıl sağlığım nasıl olacakSağol zeynommm
Ayyy Zeyno yaaa çok heyecanlanıyorum senin için
Sen sabırlısın maşallah arkadqşımBende 4 çocuklar nasıl olacak, doğacak bücürük nasıl olacak, akıl sağlığım nasıl olacakyaşayıp göreceğiz
Eminim çok yakışmıştır, güle güle giysin fıstıkKuzumun Bale kıyafeti geldi çok güzel oldu prensesim
Çok tatlı olduEminim çok yakışmıştır, güle güle giysin fıstık
Ohhh ne güzel dinlenmişsindirBugün 3 saat uyumuşum
Akşama tavuk, patetes tava yaptım, pilav ayran yedik
İlk kez ayrı kalacaksanız ağlayabilir ama alıştır canım artık büyüdüler benimki beni hiç aramazOhhh ne güzel dinlenmişsindir
Bizde yemeğimizi yedik annemler Kayınvalidemler kalktı küçük kız ağladı babaannemle gidecem diye ilk defa gitti kalacak bakalım ağlar mı bilmiyorum
Ayyy ne güzel zeynommmİlk kez ayrı kalacaksanız ağlayabilir ama alıştır canım artık büyüdüler benimki beni hiç aramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?