Ahhh Ahhh yiyen çocuklarw bayılıyorumBenimki de yemiyor hiç bir şey. Orada evde yemediklerini yiyormuş az da olsa. Herşeyin fiyatı ucmuşken onlar da haklı da işte
Ben küçükten biraz umutluyum. Bugün makarnayı bırakıp bamya yemeğine uzandı meselaAhhh Ahhh yiyen çocuklarw bayılıyorum
Vaktim olmuyor pek canim gunluk bakiyorum zaten ama uzun zaman gecirmiyorum, biryerlere yazmiyorum . Boylesi yeterli simdilikBedenen değil ama ruhen mutfakta sın yqni
Yaaa kuzum, benim niye girmiyorsun ki insanın kafası dağılıyor burda
Canımsın
Herşey yolunda kuzum çok şükür
Senin kız nasıl 1. Sınıfı dimi prenses
Sagol canim sizinde.Aslında bugün ama yarın yapacağız. Sizinde doğum gününuz kutlu olsun
Ayyy zeynoooo yaaa ne tatlıBenim minik bebeğimiz olacağını iyice idrak etti "Anne bebeği neden yedin" diyip duruyorbebeği yediğim için karnıma girdiğini düşünüyor açıkla açıklayabilirsen
Mutlu yılları olsun kuzumunSagol canim sizinde.
Bizde yarindi ama bugun yaptik
Benim küçük de daha iyiydi ya ama ablasına bakaraktan artık yemek istemiyorBen küçükten biraz umutluyum. Bugün makarnayı bırakıp bamya yemeğine uzandı mesela
Nice güzel okumalar olsun maşallahhhhVaktim olmuyor pek canim gunluk bakiyorum zaten ama uzun zaman gecirmiyorum, biryerlere yazmiyorum . Boylesi yeterli simdilik
Evet pazartesi okuyorum, yaziyorum rozeti alacaklar . Cok heyecanli . Sukur guzel bi ilk donem gecirdik, hastaliklar haric tabi . Sizde durumlar nasil
Öyle teyzesi ilk yigeninMutlu yılları olsun kuzumun
Unutmayalım ki beni ilk o teyze yaptı
Ben büyükte küçüğe bakarak yer diye umuyordumBenim küçük de daha iyiydi ya ama ablasına bakaraktan artık yemek istemiyor
Şükür bizde atlattık. Harika bir doğum günüm oldu dedi. Bütün yorgunluğum bitti vallaSagol canim sizinde.
Bizde yarindi ama bugun yaptik
Hepsinin mutlu yıllari olsun insallahŞükür bizde atlattık. Harika bir doğum günüm oldu dedi. Bütün yorgunluğum bitti valla
selam cnm valla kötü günlerdi geçti gittiBal0ncuk canım nasıl oldun
Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu
Zeynolin44 güzel anneee nasılsın
okyonus sen nerelerdesin kaçak
Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun
Z zeLina kızzz cadılar nasıl
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz
O1deren87 mutfakta mısın kızz
@Cedric1003 tatlım yaaaaaaa
mart ayının ortasına dogru belli olur 19 şubatta bitiyor mülakatlar mazereti olanlar var onlarıda alacaklarmış uzar süreç biraz geç olsunda istediğim olsun yeterkiBal0ncuk canım nasıl oldun
Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu
Zeynolin44 güzel anneee nasılsın
okyonus sen nerelerdesin kaçak
Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun
Z zeLina kızzz cadılar nasıl
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz
O1deren87 mutfakta mısın kızz
@Cedric1003 tatlım yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?