🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar dün büyük kızlar Kayınbabam gittiler kalmaya mangala

Bizde ablamla anneme geldik burda kaldık sabah kahvaltı sonrası küçükleri parka götürdük gezdik geldik

Büyük kızlar da sushi yemeye gittiler

Bugün büyük ablamın doğumgünü anneme gelecekler Hep beraber burdayız burda kalacağız

Kız nasıl dayandin evi 2 haftada 1 süpurmeyesense titizdin yani eski yazılarını hatirladim
mülakatım vardı ders çalıştım eşim robot çalıştırdı durdu canım büyük süpürgeyi 1 defa çıkardım ankaraya gitmeden dayanamadım artık ev pis diyorum sen ders çalış boşver evi gelince temizlersin rahatlarsın dedi

bu hafta evdeyim izin aldım satranç dersimiz vardı kızları oraya götürdüm arkadaş kahveye çağırdı sonra eve geldim mercimek çorbası pırasa yemeği yaptım salata yogurt yedik çok şükür biraz yaprak çıkarıp sarma yapayım diyorum yanına bir salata birde tatlı çeşidi yapıp komşuları çağırırım cuma günü camları silerim çarşamba kızları sinemaya götürcem perşembe komşuları alırım bakalım plan yaptım

Selam kızlar
Kv deyiz cuma dönme niyetindeyiz kar bekleniyor yollar kapanmadan gidelim

Burada detaylı ultrasona girdim şükür herşey yolunda bebeğim erkek kesinleştişeker yüklemesi yapıldı açlık normal çıktı 86 şeker yüklemesiden sonra 1.saat 187 2.saat 155 çıktı Dr Bi dahiliye ile görüşün dedi pazartesi gideceğim bakalım ne der umarım kalıcı bir durum olmaz babam şeker hastası korkuyorum o yüzden

Eee kızlar sizler nasılsınız bakalım

Hadi gözünaydın Zeyno darısı doğuma inşallahhh

Dün gece geçti yattığımızda çocuklar kıkır kıkır gülmekten uyutmadılar
Sabah uyandıktan sonra annem ve ablam sıkma yaptılar
Bende Yatakları toplayıp evi süpürdüm

Çay kahve muhabbet derken hepimiz evlerimize dağıldık

Dolapta yemekler vardı valla yemek yapmadım
Büskivili pasta yaptım yedik

Nevresimleri çıkardım yenilerini taktım oyuncaklar hep ortadaydı onları topladım
Büyük kızda odasını dolabını düzenledi
Bulaşık makinasını yerleştirdi
1 makina çamaşır yıkadım astım

Hava yağmurlu
Hepimiz banyomuzu yaptık pastanızı yedik

Birazdan kızı uyutacağım artık bir kahve keyfi yaparım

Dolapta ne yemegin vardi kiz benim oğlanda keske hala ananemgilde olsaydik diyo

Dolapta ne yemegin vardi kiz benim oğlanda keske hala ananemgilde olsaydik diyo
Kız kısır ve makarna vardı baktım misss gibi kokuyor dedim valla yensin

Ama haşladığım tavuk dışardaydı onu döktüm aslında koku yoktu ama güvenemedim

Benim küçük cadı da yatağa geçtik ağlıyor niye gittiler diye

Oy kuzum ya
Benim.oglan da ders calisiyor diyor şimdi orda calissaydim.keske ananemlerde kibrit yaksaydim
Ama kız evi özlemiş ne guzel evimizdeyiz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…