- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh menüler ayarlanmış yapılmış afiyet olsun canımMantı yaptım yedik.Oğlusa ıspanak yaptım 2 gün yer.Kuru fasulye pilav yapacağım yarın.Bugün nevresimleri değiştirdim 2 makina yıkandı 2 makina kurutmaya attım.Şimdi saçıma bakım yaptım soda içiyorum.Yarın sabah dışarıya kahvaltıya gidecegız dönüşte pazara uğrarız gelincede temizlik yaparım![]()
Sağolun, inşaallah batmamMerhaba umarım çıkar ama yeni listenen coinleri üst fiyattan veriyorlar sonra global fiyata getiriyorlar ( Türk borsaları yapıyor btcturk Paribu falan )
Anlamak lazım bende anlamıyorum rastgele alıp satıyorum zararı tam çıkardım diyorum hop geri düşüyor stop koymak laZım diye düşünüyorum en azından ana parayı korurum zararımı kurtarayım stop koycamSağolun, inşaallah batmamteşekkürler
Evet ya Allah korusun,ben de hiç kazanamadım,zarar kurtarıp durdum,bu sefer ilk kez böyle yaptım, korktugum başıma gelmez inşaallahAnlamak lazım bende anlamıyorum rastgele alıp satıyorum zararı tam çıkardım diyorum hop geri düşüyor stop koymak laZım diye düşünüyorum en azından ana parayı korurum zararımı kurtarayım stop koycam
Sağol canmyok çok şükür covit değil negatif çıktı.İshal kusma enfeksiyon v.s oldu canm.Baya kötü geçirdi.
Sağlıklı , mutlu nice güzel yilllariniz olsun hep beraberKızlar selam çok şükür doğum gününü bitirdik kazasız belasız :) iyi hafta sonları
Alıp satarken emir veriliyor BtcTurk de stop ta varmış aldığım maliyetin çok az üstüne stop koycam arkadaş geçen hafta öyle yaptıEvet ya Allah korusun,ben de hiç kazanamadım,zarar kurtarıp durdum,bu sefer ilk kez böyle yaptım, korktugum başıma gelmez inşaallahstop derken yani kendinizi frenlemek mi yoksa yatırım ifadesi mi,onu anlamadım
Nice mutlu yıllara doğum gününüz kutlu olsunKızlar selam çok şükür doğum gününü bitirdik kazasız belasız :) iyi hafta sonları
Benimde ütü var temizlik yapılacak yemek yapılacakGünaydın baş ağrım vardı dün akşam gece uykudan uyandırdı zonkluyor resmen kafam çocuklara kahvaltı yaparım ütü yapılacak bu hafta yapayım artık çamaşır yıkanacak onlarla uğraşırım bugünde
Günaydın, binance benim,o daha rahat geldi bana, bu arada 50.000 imin yarısı gitti şimdiden, Allah'a şükür ki çok takmıyorum,uykum kaçmıyorAlıp satarken emir veriliyor BtcTurk de stop ta varmış aldığım maliyetin çok az üstüne stop koycam arkadaş geçen hafta öyle yaptı
Geçmiş olsunGünaydın baş ağrım vardı dün akşam gece uykudan uyandırdı zonkluyor resmen kafam çocuklara kahvaltı yaparım ütü yapılacak bu hafta yapayım artık çamaşır yıkanacak onlarla uğraşırım bugünde
Sağlıklı , mutlu nice güzel yilllariniz olsun hep beraber
Gunaydin kızlar iyi oazarlar