- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Ćok teşekkür ler canım. Aynen öyle aminGeçmiş olsun canım ellerine sağlık anneciğinin annelerin hakkı ödenmez gerçekten inşallah kolayca atlatırsınız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ćok teşekkür ler canım. Aynen öyle aminGeçmiş olsun canım ellerine sağlık anneciğinin annelerin hakkı ödenmez gerçekten inşallah kolayca atlatırsınız![]()
Hesap kitap yapalım dedik pazartesi bir okulla daha görüşelim ona göre hangisine gideceğine karar vericek canım hiç indirim yapmıyorlar inanYaşları küçük ortalık kötü ben aklım kalmaması açısından ilk öncelik olarak düşünürdüm.Batıda duruma göre bakarsın ama şimdi hem kafan rahat olur hemde sabah bırakıp akşam alırsınız.
Canım geçmiş olsun iyisin inşa nlahhBiz iyiyiz canım hafif öksürük var
Ablamlar daha ağır geçiriyorlar![]()
Sizede geçmiş olsunYatak dösek yatıyorum valla![]()
Ćok teşekkür lerSizede geçmiş olsun![]()
Canımsın iyiyiizzz çok şükürCanım geçmiş olsun iyisin inşa nlahh![]()
Öğretmen bir arkadaş haftaya yatacakmış demişti belki sizinkide öyledir canım ek dersle beraber yapmış olarabilir muhasebeGünaydın kızlar
Maaş farklarınız yattı mı eşimin hala yatmadı![]()
Bizimde yeni dönem kayıtlar başlamış bakalım ne fiyat verecekler.Hesap kitap yapalım dedik pazartesi bir okulla daha görüşelim ona göre hangisine gideceğine karar vericek canım hiç indirim yapmıyorlar inan
Benimde daha yatmadı bu hafta yatar artık.%2.5 luk farklarda yatmadı.Günaydın kızlar
Maaş farklarınız yattı mı eşimin hala yatmadı![]()
Hepsi bir mi yatacak acaba canımBenimde daha yatmadı bu hafta yatar artık.%2.5 luk farklarda yatmadı.
Getir iyi de gereksiz pahalı yaGünaydın kızlar.Dün balık yemeğe gittik.Bugünde temizlik yapacağız getirden sipariş oluşturdum.Yemek yapmam lazım pırasa erişte tavuk suyu çorba yapacağım.Çamaşırlar var yıkanacak off iş dolu![]()
Afiyet olsun kizlarimaEv süpürdüm bulaşık makinasını yerleştirdim
Çamaşır attım Makinaya
Tavuklu şehriye çorbası yaptım yedik büyük kızımla küçüğüm uyuyor bende dinleniyorum
Annem aradı paça pişiriyormuş yok dedim ama illa getireceğim dedi tamam dedim artık
Akşama kızlar dışardan istiyor hamburger söylicem yeriz![]()