• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bugün manava gidilecek meyve azaldı yeşillik çok az bugün köfte makarna yapcam.Arkadaşın kızına doğum günü hediyesi alınacak.Dün migrostan sucuk bitki çayı domestos aldık kantinden yumurta süt başka aklıma gelmiyor hepsine 300 e yakın ödedik.Kırtasiyeden defter aldım 12.50 ona ödedim.Annem aradı çocuklara kışlık kıyafet almış onları gönderceklermiş

Bugün manava gidilecek meyve azaldı yeşillik çok az bugün köfte makarna yapcam.Arkadaşın kızına doğum günü hediyesi alınacak.Dün migrostan sucuk bitki çayı domestos aldık kantinden yumurta süt başka aklıma gelmiyor hepsine 300 e yakın ödedik.Kırtasiyeden defter aldım 12.50 ona ödedim.Annem aradı çocuklara kışlık kıyafet almış onları gönderceklermiş
Menümüz aynı bende köfte pilav salata.

Selam kızla dışarı çıktık ama yağmur başladı bir markete girdik hamburger arabası vardı onu aldık oyuncak 50 tl

Sonra koşa koşa eve geldim kuyumcuya filan uğrayamadım ıslandık🤣🤣🤣

Fellah köftesi salata ayran turşu yaptım
2 tepsi poğaça yaptım
Küçük kız makarna da istedi yaptım ablamızı bekliyoruz yicez
Felaket yağmur yağıyor kuzum. Da ıslanmıştır🙈🙈

Kızlar yeni geldim okuldan akşam hamama gideceğim 😁😁😁biraz keyif yapayım 😘😘
Menü
Taze fasülye
Pilav
Yoğurt
Turşu 🙏🙏🙏
Ohhhh ne güzel 👏👏👏

Eşimde bana diyor al kızları git hamama diye Ayyy utanırım kızz ben bir de sıcağa çok gelemem saunaya filan🙉🙉
Geçen tatile gittiğimizde buhar odasına girdim de nefesim kesildi eşimin zoruyla kaldım bir de kömürü ıslattıkça daha da buhar çıkıyordu🤣🤣🤣

Ohhhh ne güzel 👏👏👏

Eşimde bana diyor al kızları git hamama diye Ayyy utanırım kızz ben bir de sıcağa çok gelemem saunaya filan🙉🙉
Geçen tatile gittiğimizde buhar odasına girdim de nefesim kesildi eşimin zoruyla kaldım bir de kömürü ıslattıkça daha da buhar çıkıyordu🤣🤣🤣
Bende ilk senin gibiydim ama buradakiler cok seviyor her hafta gidiyorlar . Bende alıştım gidiyorum sık sık . Cok güzel birsey yaaaa o buharlar insanı nasıl yumuşatıyor 😁😁😁

Bende ilk senin gibiydim ama buradakiler cok seviyor her hafta gidiyorlar . Bende alıştım gidiyorum sık sık . Cok güzel birsey yaaaa o buharlar insanı nasıl yumuşatıyor 😁😁😁
Bizim önce yaşadığımız şehirde de öyleydi. Hamam a gitmek çok önemliydi. Ama benimde nefesim kesilirdi.bide dönünce çok başağrısı yapıyordu.

Okul dönüşü kızımla fırına ekmek almaya gittik.dönüşte domates alım manav dan dedim.eşim zeytin salatası istiyordu.bi baktım domates 20 tl.Ayyy mersin gibi bi yerde domates 20 tl.almadım valla. Elim gitmedi😊
Ayrıca 23 nisan gösterisi de parayla olacakmış. Dans hocası yaptiracakmis.vay be desene parası olmayan çocuklar uzaktan izlicek.vallahi pes

Okul dönüşü kızımla fırına ekmek almaya gittik.dönüşte domates alım manav dan dedim.eşim zeytin salatası istiyordu.bi baktım domates 20 tl.Ayyy mersin gibi bi yerde domates 20 tl.almadım valla. Elim gitmedi😊
Ayrıca 23 nisan gösterisi de parayla olacakmış. Dans hocası yaptiracakmis.vay be desene parası olmayan çocuklar uzaktan izlicek.vallahi pes
Offf gerçekten yaaaa neler oluyor böyle millet aç kalsın

Çocuklar içinde kötü yani durumu olmayan çocuklar 23 Nisan dan mahrum mu kalacak😥😥😥
Manava gittik allahım o nasıl fiyatlar her gün şok oluyorum domates alayım dedim 20 TL normal olanı çeri domates 25 TL patates 6 ıspanak 9 marul 8 kıvırcık 9 maydonoz 3 portakal 8 mandalina 13 aklıma gelenler 😔
Offfff benimde alışveriş yapmam lazım manabdan🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Bana cok adaletsizce geliyor bu sistem . Tüm sınıf katılmalı durumu olmayanları okul aile birliği karşılamalı yada sınıfta hep beraber toplanıp durumu olmayanlar yerine verilmeli . Cok içim acıyor böyle durumlarda. Çocuklar fakirliği en güzel yıllarında öğreniyorlar .
Yazın Mersin’de 24 liraya kayısı gördü bu gözler . Cok şaşırmıştım normalde hep ucuz diye bilirdim .

Manava gittik allahım o nasıl fiyatlar her gün şok oluyorum domates alayım dedim 20 TL normal olanı çeri domates 25 TL patates 6 ıspanak 9 marul 8 kıvırcık 9 maydonoz 3 portakal 8 mandalina 13 aklıma gelenler 😔
Burada ıspanak 11 marul 9 havuç 6 karnabahar 11 maydanoz 3 pırasa 9 bende şok oldum azıcık şey 140 tl tuttu.

Back
X