- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BiZde kısır ve ıspanak vardı.Soda içiyorum kahve içtik.Yoruldum
Döner yaptım yedik
Bulaşık makinası çalıştırdım
Çamaşır çalıştırdım
Kızlar yıkandı şimdi küçüğümü uyutuyorum![]()
Küçük uyusun dsa büyükler cips kola keyfi yapacağızBiZde kısır ve ıspanak vardı.Soda içiyorum kahve içtik.
Ya yeter ki dışarı çıkma sürekli para harcanıyorOğlusa ve bize vitamin aldım 260tl eczane tuttu.4 tane iç camasırı aldım oğlana 80tl de ona verdim.20tl kırtasıye 100tl market.Bugün dünyayı harcadım gene
Maşallah kuzuların daha çok küçük annesi hele bir yürüsün bakalım o zaman gör sen temizliğiSelam herkese
Ayyy arkadaşlar ben burayı okudukça resmen heyecanlanıyorum
Resmen evde iş yapmayı dışarı çıkmayı özledim 6 yaşında ve henüz 3 aylık iki oğlum var bin şükürama aylardır evdeyim çok fena bunaldım ya, keyifli keyifli temizlik yapmayı yemekler yapmayı özledim, küçüğüm çabucak büyüsün istiyorum bütün gün emzir uyut alt değiştir koştura koştura tek çeşit yemek yapmaya çalış
Bugün sadece mutfak camını sildim nasıl keyif aldım anlatamam![]()
Canım bura daha iyi ama yinede yüksek fiyatlar Van a gezmeye gelmiştim kiralar giyim gıda gerçekten çok pahalıManava gittik allahım o nasıl fiyatlar her gün şok oluyorum domates alayım dedim 20 TL normal olanı çeri domates 25 TL patates 6 ıspanak 9 marul 8 kıvırcık 9 maydonoz 3 portakal 8 mandalina 13 aklıma gelenler![]()
Getir Bi mutluluk getir Bi mutlulukSabah sabah getir den sipariş oluşturdum
4 litre süt,,, ped (üfff nekadar pahalı yaaa),,, çikolata,,, ekmek,,, yumurta,,, soğan,,, cips 250 tl (30 tl indirim vardı yine)![]()
Ohhh Ohhhh iyi sohbetler canımDün misafirlerim vardı arkadaşlar güzel geçti
Salı günü günümüz var
Çarşamba da kızımın sınıf arkadaşlarını alacağım belki cumada misafirim olacak Allaha emanet geziyoruz bakalım![]()
Heheheh benim kız dışarda bile getir görse bağırıyor getir bir mutluluk diyeGetir Bi mutluluk getir Bi mutlulukindirimler iyiymiş canım Burda Bi zıkkım yok
![]()
Cok saol cnm
Afiyet olsun şekerimCok saol cnmohhh eşyalar geliyor , gezmeler tam gaz en güzelini yapıyorsun ama arada bizi de ihmal etme .
Kursa gidip geldim menümüz çorba pizza![]()