🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar
Bugün 2 aile yemek yaptırıp dışarıda yiyeceğiz harcamalı geçer ama hava ısındı evde durmak istemiyor insan dün 1515 tl den 1 çeyrek aldım👍

Bir zincir ve kar tanesi kolye ucu beğendim 6800tl tuttu önümüzdeki ay almaya çalışıcam
Bereketli olsun canım🌸

Ay benim veremiyecegim kesin
Ben sana versem versem takinti veririm😉😊😉
Nieeeee :(

Günaydın kızlar
Bugün 2 aile yemek yaptırıp dışarıda yiyeceğiz harcamalı geçer ama hava ısındı evde durmak istemiyor insan dün 1515 tl den 1 çeyrek aldım👍

Bir zincir ve kar tanesi kolye ucu beğendim 6800tl tuttu önümüzdeki ay almaya çalışıcam
Bereketli olsun
Daha iyileri nasip olsun inşallah

19 MAYIS GENÇLİK SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNN🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kutlu olsunnnnnnnn 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun.
Gençlerin mutlu oldugu okulunu bitirip kendi alaninda guzel is sahibi olan genclerin oldugu bi genclik olur insallah.
Cocuklar evde bugun.ikisindende once kalktim .alistim erken kalkmaya.guzel bi kahvalti hazirladim.oglum pide almaya giderken mutfagin wcnin banyonun coplerini topladim verdim atti.
Sonra kahvaltimizi yaptik.balkonlari yikadim.camasiri topladim.evi supurdum sadece mutfagi sildim.cocuklar derse oturdu.bu hafta oglumun full yazilısi var.bayagi calisiyor .insallah anlayarak calisiyordur.
Tavuk hasladim tavuklu sehriye corbasi yapacam.ama yemek olarak hic bi fikrim yok.biraz dinleneyim mutfagi toplicam

Biz yeni kalktık kahvaltı hazırlayacağız ama canım istemiyor birisi hazırlasa beni çağırsa 😂Bizim akşam menüsü pilav üstü döner salata ayran ama sabahı halledersek tabi😂
Afiyet olsun canım
Ben zaten kalkınca buzluktan çıkardım tavuğu nasıl sa be yapılacağı belli şekli nasıl ona karar veremedim😜😜

Beşamelli krepli tavuk sardım üzerine kaşar fırında pişirdim
Şehriye çorbası cola menümüz🤪🤪

Fazla yaptım inşallah yarına da kalır yemek derdim olmaz😝😝

Merhaba herkese..
Bizim burda avokadolar pahalı
Bugn a101den tanesini 4 tl aldm bayada büyük
10tane aldm kızım cok seviyor 🎈

Sizler ne yapıyorsunuz 🇹🇷
Kızzz 4 tl ye avakado mu kaldı ben hep 16 tl den alıyorum😑😑
Genclik ve spor bayramimiz kutlu olsun.
Gençlerin mutlu oldugu okulunu bitirip kendi alaninda guzel is sahibi olan genclerin oldugu bi genclik olur insallah.
Cocuklar evde bugun.ikisindende once kalktim .alistim erken kalkmaya.guzel bi kahvalti hazirladim.oglum pide almaya giderken mutfagin wcnin banyonun coplerini topladim verdim atti.
Sonra kahvaltimizi yaptik.balkonlari yikadim.camasiri topladim.evi supurdum sadece mutfagi sildim.cocuklar derse oturdu.bu hafta oglumun full yazilısi var.bayagi calisiyor .insallah anlayarak calisiyordur.
Tavuk hasladim tavuklu sehriye corbasi yapacam.ama yemek olarak hic bi fikrim yok.biraz dinleneyim mutfagi toplicam
Senin oğlan çoktan bitirmiştir çorbayı😜😜

Ayyy koltuklarım yıkandı missss gibi oldu :KK71: :KK71:

Halılar da yıkamaya gitti🤪🤪

Yemeğimizi yedik kızla markete çıktım yine gitti 100 tl🤦‍♀️🤦‍♀️

Afiyet olsun canım
Ben zaten kalkınca buzluktan çıkardım tavuğu nasıl sa be yapılacağı belli şekli nasıl ona karar veremedim😜😜

Bitti bitti😆😆😆

Kızı dışarı çıkardım biraz oynadı eve geldik karnını doyurdum yatırdım 🤗🤗
Çamaşır topladım yağmur atıştırıyor👏👏
Bulaşık makinasını yerleştirdim kirlileri doldurdum
Robotu açtım çalışıyor sabaha işim yok kızı biraz erken bırakacam dışarda gezerim azıcık😜😜

Günaydın kızlar dün dışarı çıktık çok iyi geldi balık bendiye gittik canım balıklar ters yöne yüzmek için baya uğraşıyorlar ama nafile :(( biraz onları seyrettik sonra voleybol oynadık ailece çay kahve kek çekirdek keyfi yaptık ordan çıktık yemek yemeye derken eve girdiğimiz 22 yi geçmişti. Çok güzel geçti bayramımız (bizde genciz)

Altın yine yükselmiş anneler günü için 1 tane çeyrekli bileklik oluyorya kenarları ipli ondan al dedi eşim para gönderdi.İyiki almışım 1470 den çeyreği almıştım.Maaşı alınca Kmsl Hnd Kmsl Hnd mayıs ayı için yazarsın canım

Bende duzene falan takintiliyim.mesela yerde kil tuy toz olmicak.zaten evi bigun süpürmeyim gozlerim yasarmaya basliyor alerjiden.bogazim kasiniyor.
Alerjiden dolayı ama cnm seninki

Afiyet olsun canım

Evet bende öyle küçük bitane 12 tl almştm ama duydumki migrosta genelde 8 tl oluomuş
Ama dün a101den 10tane aldm 4.95 görncr :D
Pişincr doğrayp buzluğa atacam
Benm minnoş çok seviyor

Ayyy koltuklarım yıkandı missss gibi oldu :KK71: :KK71:

Halılar da yıkamaya gitti🤪🤪

Yemeğimizi yedik kızla markete çıktım yine gitti 100 tl🤦‍♀️🤦‍♀️
Halıların m2 ne kdar sizin orda cnm

Altın yine yükselmiş anneler günü için 1 tane çeyrekli bileklik oluyorya kenarları ipli ondan al dedi eşim para gönderdi.İyiki almışım 1470 den çeyreği almıştım.Maaşı alınca Kmsl Hnd Kmsl Hnd mayıs ayı için yazarsın canım
İyi günlerde kullan bereketli olsn inşallah

Selam kızlar nasılsınız

Vallahi altın alanlar şanslılar.. Bende en son 2 ay önce kızıma gram almıştm :KK70:
Ama doğdupu zaman çeyrek 800 küsürdü takılan paraları gidip altın yapmştm
İyiki yapmışım diorm...
Eşimin maaşı krediye gidiyor arabanın
Benm maaşım ancaj bebek maması bezine gidiyor.. Minnoşa oda yaptırdım onun taksitleri felan.. Altın almak hak grtire
Bende tuttum minnoşa bes açtırdım altın fonuna bağladım.. Ayda 180 tl.. En azndan kumbara işte..

Kış hazırlıkları yapıyormusunz?

Ben geçen hafta bakla aldm.. Uyguna buldum kilosu 3 tlden 10 kilo aldm..

Bugünde bezelye aldm..uçmul bezelye fiyatları.. Bitmek izere mevsimi bekliyim dedm ama düşe düşe 12ye düştü
Kilosunu 12den aldm..
Şimdi oturup 12 kg bezelye ayıklıacam
Bugn işe gitmedm

Güle güle kullan canım ekliyorum listeye🤲🤲👏

Evet bende öyle küçük bitane 12 tl almştm ama duydumki migrosta genelde 8 tl oluomuş
Ama dün a101den 10tane aldm 4.95 görncr :KK70:
Benm minnoş çok seviyor

Kız avakadoyu nasıl pişiriyorsun ki
Selam kızlar nasılsınız

Vallahi altın alanlar şanslılar.. Bende en son 2 ay önce kızıma gram almıştm :KK70:
İyiki yapmışım diorm...
Benm maaşım ancaj bebek maması bezine gidiyor.. Minnoşa oda yaptırdım onun taksitleri felan.. Altın almak hak grtire
Bende tuttum minnoşa bes açtırdım altın fonuna bağladım.. Ayda 180 tl.. En azndan kumbara işte..

Bugünde bezelye aldm..uçmul bezelye fiyatları.. Bitmek izere mevsimi bekliyim dedm ama düşe düşe 12ye düştü
Kilosunu 12den aldm..
Bugn işe gitmedm
Bende bes düşünüyorum artık altına güç yetmiyor😑

Kolay gelsin canım yakın olsak 2 dk da temizlerdik🤪🤪

Kızı erken bıraktım bugün gezdim biraz küçük hanımın istekleri vardı
Oje 3 renk
5 Boyama kitabı silgi açacak filan aldım 107 tl ödedim

Eşimin teyzesine geldim Çiğköfte yapqcak🤗🤗🤗

Ama dün a101den 10tane aldm 4.95 görncr :KK70:
Benm minnoş çok seviyor

sağol canım bende bugün a101 e gitcem çıkışta saksı fıstık avokado bişeyler alırım girince aklıma gelirse öğlen çıktım biraz fındık ve kabuklu ceviz aldım bitmişti

Selam kızlar nasılsınız

İyiki yapmışım diorm...

Kilosunu 12den aldm..
Bugn işe gitmedm
bezelye burda 20 den aşağı düşmedi bende almadım zaten çok yemiyoruz dedim.Biber ucuzlarsa alıp koyarım domates sosum var çok az yaparım yine yaprak basmam lazım salamura çok seviyoruz sarmayı dolmayı bu yıl 3 tane 5 kg bidon bitirdim

Back
X