🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Güle güle kullan canım ekliyorum listeye🤲🤲👏

Kız avakadoyu nasıl pişiriyorsun ki

Bende bes düşünüyorum artık altına güç yetmiyor😑

Kolay gelsin canım yakın olsak 2 dk da temizlerdik🤪🤪
Cnm pişme derken ben sert alıyorum.. Yeşil.. Kendim güneşte yada siyah poşette fırında bırakıyorum 1 hafta kdar
Yumuşaynca doğruyorum buzlupa atıyorm
Çıkarınca taze kalıyır kullanabiliyorm

bezelye burda 20 den aşağı düşmedi bende almadım zaten çok yemiyoruz dedim.Biber ucuzlarsa alıp koyarım domates sosum var çok az yaparım yine yaprak basmam lazım salamura çok seviyoruz sarmayı dolmayı bu yıl 3 tane 5 kg bidon bitirdim
Bezelye benm eşim cok seviyor
Bide rus salatası yaparkende kullanıyorum attım kenara :)
Yaprak bende alacam kilosu 35miş
Biraz düşsn die bekliyorm
Ben geçen sene hamileydim kalanları bitirdim bu sene biber domates felan offf
Resmen karınca gibi kışa hazırlanıorz :D

Cnm pişme derken ben sert alıyorum.. Yeşil.. Kendim güneşte yada siyah poşette fırında bırakıyorum 1 hafta kdar

Resmen karınca gibi kışa hazırlanıorz :KK70:
Hııı anladım canım pişiriyorum deyince acaba farklı mı yapıyorsun dedim😝😝

Resmen karınca gibi kışa hazırlanıorz :KK70:
Bereketli olsun Ağız tadıyla yemek nasip olsun canım

Alerjiden dolayı ama cnm seninki

Evet bende öyle küçük bitane 12 tl almştm ama duydumki migrosta genelde 8 tl oluomuş
Ama dün a101den 10tane aldm 4.95 görncr :KK70:
Pişincr doğrayp buzluğa atacam
Benm minnoş çok seviyor

Halıların m2 ne kdar sizin orda cnm

İyi günlerde kullan bereketli olsn inşallah
Valla alerjim olmasada canim yerler her zaman kaymak gibi olmalı .1 tane kil tüy olsun dayanamam.illa supürmem lazim

Arabamiz gitti🙄
Alana hayirli olsun.yeri bos kaldi.sanki evden biri gitmis gibi oldu be.insan alısinca.neyse....
Ortalik süpürdüm toz aldim.mutfagin tezgah üstü camini sildim.yagmur direk oraya vuruyor.carsaflari attim makinaya.2yastik söktüm pamuklarini cikardim.yikandi astim.ön balkonu yikadim.wcyi yıkadım.kizi okula biraktim eve geldim.komsum geldi kahve ictik
Sonra esim aradi hadi adanaya gidelim dedi bende olur dedim.trenle gidecez.
Esimle ablamin kocasi pzt.bize araba almaya gidecekler.insallah düzgün çikarda alir gelirler hayırlısıyla. Bende ne yemek yapsam diye dusunuyordum.yapmicam yemek.evde yersek cok gec olur annemlerde yicez

Arabamiz gitti🙄
Alana hayirli olsun.yeri bos kaldi.sanki evden biri gitmis gibi oldu be.insan alısinca.neyse....
Ortalik süpürdüm toz aldim.mutfagin tezgah üstü camini sildim.yagmur direk oraya vuruyor.carsaflari attim makinaya.2yastik söktüm pamuklarini cikardim.yikandi astim.ön balkonu yikadim.wcyi yıkadım.kizi okula biraktim eve geldim.komsum geldi kahve ictik
Esimle ablamin kocasi pzt.bize araba almaya gidecekler.insallah düzgün çikarda alir gelirler hayırlısıyla. Bende ne yemek yapsam diye dusunuyordum.yapmicam yemek.evde yersek cok gec olur annemlerde yicez
Hadi gözünaydın🤗🤗

Sana demiştim bugünlerde geleceksin diye ne zaman desem geliyorsun💙💙

Arabamiz gitti🙄
Hayırlısı olsun inşallah

Günaydın canlar💞💞

Kızlar krep istedi çikolatalı yaptım yediler🤗

Ayy hiç normal kahvaltı sevmiyorlar hadi küçük yine yiyor da büyük illa krep,,, pişi,,,, patates kızartması sos,,,, filan istiyor öyle zeytin peynir yumurta yemiyor🤦‍♀️🤦‍♀️

Merhaba kızlar 🌸
Amcam vefat etti gidip geldik . Koydeydik hep mekanı cennet hayat dolu cok neşeliydi .
1,5 yıldır kanser tedavisi görüyordu son zamanları cok zordu . Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
Canım benim Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın🤲🤲

İyi akşamlar kızlar🤗🤗

Ablam ve annemle gezdik biraz ama yandık var ya felaket sıcaktı🤦‍♀️🤦‍♀️

Annem etli patlıcan tava,, kıymalı spagetti yaptı yedik içtik eniştem ablasına bende annemde kalacam sabah beri çocuklar kuduruyor 🤪🤪

Şimdi Yatakları hazırladık yatacaklar inşallahhhhh🤔🤔

O1deren87 O1deren87 görümcesine olan 3 tam altın borcunu ödedi birikim değil ama ekliyorum listeye yinede ödenmiş borç candır😜😜

Back
X