Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kiz.Güüünnnaaaayyyydıııınnnnnnn
Kaç gündür yazmamışıminternet yok diye anneme gittik 2 gün ordaydık
dün eve geldik oldu çok şükür
![]()
daha iyiym cnmKuzum geçmiş olsun nasılsın bugün![]()
Offff. O öksürük ten biz hala çekiyoz ya geçmiyor ama hafifledi birqzdaha iyiym cnm
öksürük maffedio sadece
Uyudum uyandım kısmetse olur batağına düştümGünaydin kiz.
Aksam erken uydun heralde yazmadin bana
sağol canım ankaraya geldim pazar günü bugün dönüyorjm van'a iyi geçti çok şükür mülakat inşallah emeklerimin karşılığını alırımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm
cnm nasılsın
inşallah güzel sonuçlar alırsın
geçmiş olsun canımay cok kötüyüm kızlar nefes felan alamıorum![]()
İnş güzel sonuçlar alırsınsağol canım ankaraya geldim pazar günü bugün dönüyorjm van'a iyi geçti çok şükür mülakat inşallah emeklerimin karşılığını alırım
Çok geçmiş olsun boş bırakmaya hiç gelmiyorlar malesefbenim ufaklıkta kar yemiş nasıl öksürüyor eşim pekmez içiriyor annem üzüm pekmezi koyacak ilaçsız atlatırsak iyi olacak
benim ufaklıkta kar yemiş nasıl öksürüyor eşim pekmez içiriyor annem üzüm pekmezi koyacak ilaçsız atlatırsak iyi olacak
Kızlar dikkat edin. Vitamin filan alın bol bolay cok kötüyüm kızlar nefes felan alamıorum![]()
Cadılar kavgayla meşguller, bende onları ayirmaklaBal0ncuk canım nasıl oldun
Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu
Zeynolin44 güzel anneee nasılsın
okyonus sen nerelerdesin kaçak
Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun
Z zeLina kızzz cadılar nasıl
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz
O1deren87 mutfakta mısın kızz
Cedric1003 tatlım yaaaaaaa
![]()
Mutlu yaşları olsun prensesinCadılar kavgayla meşguller, bende onları ayirmakla
Okulda dönem sonu işleri yoğunluğu var evde de büyük kızım için doğum günü hazırlığı, yorgunluktan bitiyorum kaç gündür. Halılarımi falan yikattim daha bugün geldi. Süpürüp silip yerleştirdi eşim. Yarın biraz temizlik biraz ikramlık hazırlayacağım. Pazar günü öğlen kutlayacağız. Sonrasında güzelce dinlenmeyi planlıyorum
Sen neler yapıyorsun canım. Kızların nasıl![]()
Benim moral 0Bal0ncuk canım nasıl oldun
Penguen canım belli oldu mu mülakat sonucu
Zeynolin44 güzel anneee nasılsın
okyonus sen nerelerdesin kaçak
Cankusunannesi canım sen neler yapıyorsun
Z zeLina kızzz cadılar nasıl
C Cay6 canım seninle de görüşemiyoruz
O1deren87 mutfakta mısın kızz
Cedric1003 tatlım yaaaaaaa
![]()
Okul ücreti ne kadar oldu canımBenim moral 0Okul fiyatı %100 üzeri artmış birde 3 taksit istiyorlar. 8bin yemek ücreti 23bin olmuş
Yemekle birlikte 83 falan daha kitap yok içinde bide 3 taksit istiyorlarOkul ücreti ne kadar oldu canım