• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuk Fakültesi Mezunu -41 yaş

Yirmiyedi yaş , çok gençsiniz.Yabancı diliniz varsa eğer,yurt dışı seçeneklerine bakabilirsiniz.Bir kursa kayıt olun,bir-iki sene de yabancı dil öğrenseniz.Bence olmayacak bir şey değil.Evet tanıdık bizim ülkemizde gerçekten çok önemli.Ben vazgeçmedim şuan tekrar ders çalışmaya başlıyacağım,Nisan ayı için ve iş bakıyorum.Bir şekil tutunacağız.Yurt dışı seçeneğim de var,vatandaşlığım da var.Ama ben hukuk alanında gelişip, hem ülkemde çalışmak hem de yurt dışında yaşayanTürklere yol göstermek,yardımcı olmak istiyorum.

5 Yıldır hukuk okusam mi geç mi kaldım diye diye düşünürken 35 oldum simdi konunuzu görünce sizin adınıza çok sevindim☺️ kendi adıma üzüldüm. Sizi tebrik ediyorum siz bu azimle hmgs sınavını da halledersiniz maşallah 🧿🧿🧿
merhaba hem konu sahibine hem size yazayım. Ben iktisat mezunu memur bir kadındım. Sonra açıktan adalet okudum. Dgsye girdim 281 sıralama yaptım ama sıralamam iyi olsada bana çok yakın olduğu için selçuk ünide okudum tam 4 yıl okudum hiç bir dersi saymadılar mezun oldum 1 yıl staj sonrası baro kaydı yaptırdım kendi kurumumda görevde yükselmeye girdim. Benim için süper bir şeydi 2 sene önceydi tüm bunlar. Şuan herşeyim yerli yerinde çok şükür. Kendi kurumum olmasa da iş bulurdum sanırım bir şekilde hem çevrem var hemde 12yıllık devlet tecrübem var öyle kıytırık bir kurumda da çalışmıyorum yazışma mevzuatı ağır bir kurum hukuk camiasıyla iç içe diyeyim.
Konu sahibi inşallah çok güzel kapılar açılır size.

merhaba hem konu sahibine hem size yazayım. Ben iktisat mezunu memur bir kadındım. Sonra açıktan adalet okudum. Dgsye girdim 281 sıralama yaptım ama sıralamam iyi olsada bana çok yakın olduğu için selçuk ünide okudum tam 4 yıl okudum hiç bir dersi saymadılar mezun oldum 1 yıl staj sonrası baro kaydı yaptırdım kendi kurumumda görevde yükselmeye girdim. Benim için süper bir şeydi 2 sene önceydi tüm bunlar. Şuan herşeyim yerli yerinde çok şükür. Kendi kurumum olmasa da iş bulurdum sanırım bir şekilde hem çevrem var hemde 12yıllık devlet tecrübem var öyle kıytırık bir kurumda da çalışmıyorum yazışma mevzuatı ağır bir kurum hukuk camiasıyla iç içe diyeyim.
Konu sahibi inşallah çok güzel kapılar açılır size.
Teşekkür ederiz.İki sene de bu kadar başarı sağlamanız,takdire şayan .Darısı başımıza umarım .

Back
X