istemek başarmanın yarısıdır
bol şans
katılıyorum canım inşallah :) sende sevdiğin mesleğimi yapıyosun? :)
8 senede mii :) niye böyle oldu pek çalışmıyomuydun? bide hangi üniversitede okuyodun
Hayalimdeki tek bolumu okuyorum. İs yukum cok agir, tatil diye bi kavramim yok mesela. Cogu zaman gec saatte yorgunluktan eve kendimi zor atiyorum.
Ama yasadigim manevi tatmini hicbir seye degismem. Gercekten istiyorsan geri kalan her sey bos :)
Sabah 9 da mesai başlıyo akşam 7-7 gibi bitiyor. Cumartesilerde çalışıyo birde resmi bayramlardada çalışıyor hakimlik savcılık zor ama ankara en çok hakim savcı çıkaran üniverste sanırım. Abim mezun olalı çok oldu ama seviyodu okulunu hocalarının filan çoğu özele geçmiş ama. Ankara hukuk benim fakülteme yakın o arkadaşlarım var ordan liseden de yakın bi arkadaşım da okuyo şuan ortam olarak soruyosan ben seviyorum gayet güzel her tarzdan insan var ama hepsinin çok çalıştığı kesin.
Abime sordum biraz önce adliyeye gidip duruşma izlesin dedi önceden gidip mübaşirle konuşup girebilirmişsin hem belki doğal ortamlarımda daha iyi tanırsın avukatları :)
Bir de çok mu zorlanıyo abin demişsin çok zırlanmıyo öünkü işini seviyo ama şu da varki yorucu bi iş bir de ben hayattan zevk almayı gezmeyi eğlenmeyi seven bi insanımdır onlara bakıyırum hep çalışıyolar bereye kadar yılda 15 gün tatil mi olur ya
Hayalimdeki tek bolumu okuyorum. İs yukum cok agir, tatil diye bi kavramim yok mesela. Cogu zaman gec saatte yorgunluktan eve kendimi zor atiyorum.
Ama yasadigim manevi tatmini hicbir seye degismem. Gercekten istiyorsan geri kalan her sey bos :)
İÜ bitirdim. 4. senenin sonunda evlendim canım alttan derslerim vardı. Az dersim var evlenince veririm dedim ama hemen çalışmaya başladım yani evlilik ve iş hayatı yoğunluğundan derslere vakit bulamadım. Yeterince çalışmadan da bitiremedim. Sonra baktım gördüm bitiremeyeceğim 8. senemde sabah akşam çalıştım çok şükür bitti:) Hatta son sınavlara hamile olarak karnım burnumda gittim. Bebeğimle geçtik sınavları
Evlilik nasıl? :)) şuan avukatmısın peki canım çalışıyomusun?
kesinlikle katılıyorum ama bu kadar yorulmakta pek iyi olmasa gerek :))
Evlilik nasıl? :)) şuan avukatmısın peki canım çalışıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?