Hukuki bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım !

keske imzalamasaydi, ne yazdigina bagli ama.. bu is yerleri kul hakkina giriyor iste.. her calisanin is yerini terketme hakki vardir eger daimi calisansa.. boyle bir sacmalik olamaz..

İsterseniz size özelden bi link atayım
Hukukta İmza Prosedürünün Önemi diye. buradan veremiyoruz diye biliyorum linki. Yzıyı kopyalamak da risk olabilir belki izin gerektiren bir yazıdır.

Akşamdan beri avukat araştırıyorum tanıdık birini bulabilir miyiz diye bakıyorum. Bakalım nolacak.

keske imzalamasaydi, ne yazdigina bagli ama.. bu is yerleri kul hakkina giriyor iste.. her calisanin is yerini terketme hakki vardir eger daimi calisansa.. boyle bir sacmalik olamaz..

İmzalamış safım benim çünkü adamlara güveniyodu. Bu devirde gerçekten
Eşimin ayrılmaması için her türlü pisliği yaparlar çünkü bu maaşa bu işi yapacak elemanı asla bulamazlar biliyolar yani. Ama kesinlikle hakkımı helal etmiyorum burunlarından fitil fitil gelsin inşallaahh..

İsterseniz size özelden bi link atayım
Hukukta İmza Prosedürünün Önemi diye. buradan veremiyoruz diye biliyorum linki. Yzıyı kopyalamak da risk olabilir belki izin gerektiren bir yazıdır.

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Şu an daha fazla moralimi bozmak istemiyorum kaldıramıyorum çünkü. Bakalım yarın avukatlar ne diyecek. Hem şimdi hem o zaman bozulmasın bari moralim

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Şu an daha fazla moralimi bozmak istemiyorum kaldıramıyorum çünkü. Bakalım yarın avukatlar ne diyecek. Hem şimdi hem o zaman bozulmasın bari moralim
En azından size şu maddeyi kopyalayayım. Blin ki avukat kandırmasın.
– İmza attığınız her belge hayati derecede önemlidir. Bir belgeyi konusu ne olursa olsun okumadan imzalamak yapılabilecek en büyük hukuki hatadır. İmza attığınız bir belgedeki dipnotlar dahil, tek tek her harfi, okuduğunuzdan emin olmanız gerekir.

Teşekkür ederim. Bunu eşim de dahil biçok kişi de biliyordur belki de ama işte basireti mi bağlanıyo insanın başına gelecek mi var nasıl oluyosa oluyo işte böyle hatalar. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Amin. Asıl açıklayıcı madde şu;
– İmzanızla onaylanan yazılı bir belge hukuki mercilerde artık her türlü tartışma ve polemiğe kapalıdır. Bu belgenin içeriğinin aslında farklı bir şekilde olduğu, taraflarca daha sonra değiştirildiği, aslında değişik bazı hüküm ve sonuçlar içerdiği gibi savunmaların hukuki değeri yoktur. Bu nedenle imzanızı içeren bir belgenin tüm içeriğini tartışmasız şekilde kabul ettiğinizi ve daha sonra bunun aksini tanıkla, vs. şekilde ispat etmenin mümkün olmayacağını aklınızda tutmanız gerekir. [Uygulamadan Örnek: konusu ne olursa olsun bir konu yazılı bir belge ile düzenlenmişse mahkemede buna karşı yazılı belge harici hiçbir delil ileri sürülemez, bu nedenle tanık vs. dinletmek mümkün değildir]

amacım moralinizi bozmak değil, amacım sizin şu anki çare arayışınızdan maddiyatçı bir avukatın fırsatçılık yapmaya çalışmaması. Bunları bilin ki hani avukatı da ona göre anlarsınız

Bununla geçmiş olsu, dilerim bir daha yaşanmaz...

İyi niyetiniz ve dilekleriniz için teşekkürler. Yarın belge elimize geçtiğinde öğrenicez inşallah ne yazdığını neleri kabul ettiğimizi. Aahh çok kanıma dokundu çok üzgünüm

Bence uyuyun ki yarın dinç kafayla okuyup analiz edin ve yorgunluktan gözden birşey kaçırmayın

Evet artık uyumalıyım sanırım. Bir söz vardı ıımm herşey olacağına varır ahmak çabaladığıyla kalır diye. Şu an yapabileceğim birşey olmadığına göre..
İyi geceler diyorum.

sizin kaçırdığınız nokta aslında sözleşmenin içeriğinin yasalara aykırı olması yoksa tabiki imza attığından sorumlu ama ben,m anladığım sözleşmede sıkıntı var ve ücretini piyasa koşullarını fln mahkemede kanıtlarsa bu durumda o imza attığı belgenin hukuksuzluğu ortaya çıkar. ben de avukat vs değilim ama sözleşme zaten hatalı gözüküyor. iptal olması ya da yok hükmünde olması

allah yardım etsin size sizi çok iyi anlıyorum cünkü benimde eşim yaptıgı işle çokkkk komik bir rakam alıyor aynı uzun süredir calıştıgı yer ve sabah 8:00 gidip aksam 22:00 geliyor bazı günler normal saatleri 8:00 aksm 20:30 düşünün
ve mesai almıyor bu öyle zoruma gidiyor paradan gectim
çocugumla ben aksam yemegine onu beklemekten sıkılıyorz her işe ben kosuyorm o yok aile düzenmz sarsılıyor
allah bu insanları bildiği gibi yapsın yüce rabbim süründürsün hak yedikleri için su mübarek günde
bende konunuza maydonoz oldum ama
şikayet etmek istiyorm sonuc alamam diye geri iştahım kırılıyor banada akıl verin bayanlar ne yapsam
adam iş yerindeki bazılşarının mesaisi yatırıyormus kanıt olarak geri elden alıyormus yahuuu bunu ben nasıl ispatlarım

Bir an Kazen yazdı sandım ve acaba ne dedim de uyardı diyecektim

Konuda sözleşmeye imza attı demediği için yani kağıt imzalatmışlar formalite vs demişler. O nedenle bu bilgi doğru olailir. Ne imzalattıkları belli değil yani. Sözleşme dememişler.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Piyasa koşullarını da kanıtlayabiliriz çünkü bu işi bu ücrete yapan 1 kişi dahi yok. En düşük maaşı alan bizden 200 lira fazla alıyo yani bu işte. Ah akşam olsa da şu belge bir elime geçse..

Bizde de çalışma saatleri ve şartları da çok yoğun anlayabiliyorum sizi. Haftada 1 gün aynı sofrada yemek yiyebilirsek şükrediyoruz. Artı 6 aydır mesailerimiz de yatmıyo neymiş paraları yokmuş alacakları varmış alamıyolarmış vs. Bu beni ilgilendirmez ki sen işverensen bi çözümünü bulacaksın. Ve maalesef ki mesailer elden veriliyo bu da sıkıntı nasış kanıtlanır ? Size tavsiyem siz de bir avukatla görüşün. Biz hakkımızı aramazsak bu böyle devam eder. Sözüm meclisten dışarı afedersiniz hani derler ya sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur.

Ay akşamı nasıl edicem o belge elime geçene kadar çatladım burda.

Beni düşündüren bir konu da eşim ayrılacağını söylediğinde tamam 15 gün sonra veririz çıkışını dediler neden bu belgeyi öne sürmediler başta söylemediler ? Dün böyle böyle imzalı belgen var dediler neden çıkarıp gözüne sokmadılar da yarın veririz belgeyi dediler ? 15 gün dolmak üzere şimdi mi akıllarına geldi ? Anlaştığı firma eşimi bekliyo bunca süredir. Şimdi işe taş koyup geciktirip diğer firmanın iptal olmasını mı sağlamaya çalışıyolar ? Kafamda bunun gibi birçok soru var..

büyük ihtimal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…