• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hukuki yardim bosanma

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.323
248
Bu gece yine şiddete uğradım ayrılmak istiyorum ama araba benim tazminatimla alındı beni tehdit ediyor
Isimden edip onla araba aldı 150 bin vereyim defol git diyor ben dava açsam ne kadar surede sonuçlanır ona hicbirsey birakmak istemiyorum o ve ailesi o kadar para göz ki anlatamam cok kotu fesat insanlar psikolojim iyice bozuldu ailemleydim cagirdi cagirdi ikinci günü yine siddet uyguladi ben bu adamdan parami kurtarıp nasil kurtulabilirim ?

Darp raporu aliyor musunuz? Cekismeli bosanmada esinizin kusurlu taraf oldugunu ispat etmeniz icin raporlar onemli.
Gittim ama raporu kaybettim birindede almayı unuttum
Cok sinsiler bir sn önce bitsin ama hakkımı birakmak istemiyorum

E nabizda vardir raporunuz. E nabizda yoksa hastane kayitlarinda bulabilirsiniz.
Davanin uzunluğunu etkileyen bircok etken var. Buyuksehirdeyseniz adliyenin yogunlugu bile etkiliyor. Cok gecmis olsun inşallah kurtulursunuz
Neresinden bakacağım e nabizin

Darp raporu al bosan.iyi bir avikat cok önemli tlf haraket vs etme sesli sözlü bisiler deme .darp raporu suresi 6 ay .6 aydan sonra affetmis oluyorsun .avukatsiz ilerleme eve dön ihtari vs cekebilir o yuzden hemen avikatla ilerle

Back
X