- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Anlaşmalı olacak avukat yok. Ama güvenmiyorum onaSanirim nufustandandi üstune tedbir koyulabiliyor. Veya avukata vekalet verirseniz üstüne karar koydurabilir.
Anlaşmalı olacak avukat yok. Ama güvenmiyorum ona[/QUOTE tapu müdürlügüne gidip bilgi al onun ustunede olsa ev araba senin imzan olmadan satamaz. Bizim evimizi alirkenede benim imzam gerekti. Satarkenede. Ama katakuli yapar diyorsan önlem al. Üzüldum senin adina(
Tapu dairesine gidip şerh koydur.Kızlar eşimle bosaniyorum. Beraber çalıştığımız aldığımız ev onun adına. Benim iznim olmadan satmamasi için ne yapabilirim . Nasıl engelleyebilirim
Haaa evet nufusla tapu ayni yerde de bizim burda. Tapudan oluyordu.Tapu dairesine gidip şerh koydur.
Onu bilmiyorum ama ikametgah,ve evlilik cüzdanı ile gidiyor diye okumuştum 1 günde olur büyük ihtimalle.Haaa evet nufusla tapu ayni yerde de bizim burda. Tapudan oluyordu.
Herhangibi bisey istemiyorlar mi? Hemen karar koyuyorlarmi?
Ay okumadan yazmışımtapuya gidip aile konutu şerhi koydurursanız eşiniz satamaz
Ama onun iöin eşinin onayı gerekmiyor mu ?Onu bilmiyorum ama ikametgah,ve evlilik cüzdanı ile gidiyor diye okumuştum 1 günde olur büyük ihtimalle.
Onun için eşinin onayı gerekmiyor mu ?Evlilik cüzdanınızı alın bir de nüfus müdürlüğünden o evde yaşadığınıza dair ikametgah belgesi aile konutu şerhi koydurun tapuda
Tapuya şerh koydur mahkemeden yazı alKızlar eşimle bosaniyorum. Beraber çalıştığımız aldığımız ev onun adına. Benim iznim olmadan satmamasi için ne yapabilirim . Nasıl engelleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?