Hukuktan anlayan arkadaşlar yardım

Biz de ev alirken tapu islemlerinde imza attim okudum birsey anlamadim benim imzamin gerekli oldugunu soylemisler dedi esim sonra da unuttum gitti neydiki imza..evlendikten sonra aldik esimin adina ev.

Bi avukat tutun kendinize
Burda kimsesize hukuki yardım vermek zorunda değil

Niye 2 kelam edip yardımcı olsalar günaha mı girerler hayret bişey. Su egolarınızı dizginleyin bir zahmet

Evlendikten sonra alındıysa yarı yarıya bölünüyor. Protokolde bunu da belirtin madem avukat tutmayacaksınız

canm iyi düsündünüzmü aile evlilik konusunda uzman biri ile görüsseniz ortada cocukta var .biliyorum anılarda kötü ama son kez deneseniz

Bence kabul etmez büyük ihtimal çünkü evlenmeden evvel alınmışsa ev sonuçta eşin onayını da ister .
Gerek yok eşin izni istense zaten koyduramaz ki ozaman kiracı olarak oturduğun eve bile koydurabiliyorsun sizden habersiz sözleşmeyi bozmasın diye bu tip durumlarda,ev evlenmeden önce alındıysa zaten ortak olmaz boşanma anında zaten alım tarihi,evlilik tarihi incelenir,konu sahibi hangi tarihte alındığını söylememiş galiba.

Ama şerh koydurunca eşinin haberi olabiliyor sanırım burada mı okumuştum öyle hatırlıyorum eğer e- devlet kullanıyorsa eşi sistemde ki telefona mesaj gidiyor diye okumuştum.

Yani habersiz bile koydurmak istese olur yapabilir diyorsunuz öyle mi ?

Biz de ev alirken tapu islemlerinde imza attim okudum birsey anlamadim benim imzamin gerekli oldugunu soylemisler dedi esim sonra da unuttum gitti neydiki imza..evlendikten sonra aldik esimin adina ev.
Kredi ile mi aldınız evi kredi çekilirken de imza istiyorlar konut kredisinde.

Evlilikten sonra ALINAN mallar için mi geçerli bu ? Mesela evin tapusunu götürmem gerekiyor mu ?
Önce alınan içinde geçerli olur sonuçta oturuyorsunuz aile konutu diye geçiyor,ikametgah ve evlilik cüzdanı yeterli diye biliyorum ama başka birşey isterlerse onu tapu dairesinde söylerler

Önce alınan içinde geçerli olur sonuçta oturuyorsunuz aile konutu diye geçiyor,ikametgah ve evlilik cüzdanı yeterli diye biliyorum ama başka birşey isterlerse onu tapu dairesinde söylerler
Tamamdır Aklımda bulunsun . Dünya'nın bin bir türlü hali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…