hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

canım çok güzel döşemişsin... İyi günlerde kullan.Bu aralar mutfak masası bakıyorum kırmızı.Sende kırmızı masa almıssın.Katlanabilir masalardan mı? Ne kdar ve nerden aldıgını öğrenebilir miyim?

çok teşekkür ederim katlanabilirlerden değil ama ortadan büyüyor ben antalyada oturuyorum burdan aldım bir çok mağazada var.fiyatıda 750di sandalyeleriyle birlikte

harika bir ev
ferah ve zevkli
halılar yolluklar harika
her oda ayrı güzel
çok beğendim valla
mutlu günlerde oturun.

Evin çok güzel canım maşallah.. Rabbim ağız tadıyla mutlulukla, huzurla oturmanızı nasip etsin inş.

resimleri göremiyorum ya neden ki? eklenti yaparsa birileri görebiliyorum.rica etsem arkadaşlardan biri benim için alıntı ile cevaplıyabilirlermi?

evin çok güzelmiş çok geniş ferah eşyalarında çok güzel Rabbim güzel günlerde huzur mutluluk sağlıkla oturmayı nasip etsin inşallah

bayıldım. zevkli döşemişsiniz evinizi.. Allah mutluluğunuzu daim etsin tadını aldırsın

Son düzenleme:
yeni gelin evlerini hep çok beğenmişimdir güle güle oturun eşinle.. yuvanızdan huzur mutluluk saygı sevgi eksik olmasın tatlım

çok güzel döşemişsiniz sadece oturma odası biraz koyu olmuş.

yatak örtüsü ne marka emrak ettim?

evin çok güzelmiş canım güle güle otur.
darısı başıma :123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…