hul_ya_nin yeni gelin evi buyrun bakalım :)

Güzel ne kelime muhteşem bir ev harika inan çok beğendim güle güle ağız tadıyla otur inşallah canım bakarken içim açıldı valla:):):)

ayy çok mutlu oluyorum böyle güzel yorumları duyunca çok iyisiniz Allah size çok daha güzellerini nasip etsin.

Bayıldım bayıldım.
Harika döşenmiş,süper ferah bir ev.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.

çok hoş canım allah mutlu ,huzurlu, sağlıklı bir şekilde oturmayı nasip etsin sizlere....

ben de beyaz isterim salonumu felan ama çocuk olunca malesef beyaz gri oluyor...

inşallah kızımı ve doğacak kardeşlerini en 6 yaşına getireyim hayalimdeki evi dokore edicem inşallah....

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inş sizde istediğiniz gibi bir eve sahip olursunuz.ama aslında en güzel şeye sahipsiniz Allah kızınıza uzun bir ömür versin.

çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için inş sizde istediğiniz gibi bir eve sahip olursunuz.ama aslında en güzel şeye sahipsiniz Allah kızınıza uzun bir ömür versin.

çok saol canım allah seninde evladın varsa sana bağışlasın yoksada hayırlı evlatlar nasip etsin.... en büyük mutluluğum alyam.....

çok teşekkür ederim
gerçekten çok dikkatlisiniz.aslında ilk alırken gümüşlükte almıştık ama sonra baktık sığmayacak ki zaten ben en başından beri karşıydım sırf annemle kayınvalidem istiyo diye alıcaktım vazgeçtik tv ünitesinde uzun iki tane dolap var onlar vitrin görevi üstleniyor içi çay takımlarım bardak takımlarımla dolu çokta ii oldu.
koltuk ve mobilyalarımın hepsini antalyadaki t-mall mağazasından aldık inegöl yapımıymış tam olarak hangi fabrika bilmiyorum.

__ harikaa olmuşşşşşşş bayıldımmm.ALLAH sağlıkla oturmayı nasip etsin işlhh, güle güle oturunn

rabbm ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..maşallah barekeallah... herşey çok güzel çok yakışmış herşey uyumlu......hem çok şık hem çok sade...

Canim cok guzel olmus.Allah sevgi dolu huzur dolu mutlu bisekilde orda ysamanizi nasip etsin. Darisi ayri evi olmayan yada evi olmayan tum kadinlarin basina inshaallah. Ne guzel evlilelir kendine ait evi olmasi... Ben evliligimin o en guzel en mutlu olmasi gereken yillarinda yasayamadim bunu....

Allah gönlüne göre versin inş daha mutlu huzurlu günlerde kendi evinin tadını çıkartırsın

tatlımev seninmi kiramı bu arada çok gsel döşemişsin ben kendii evim olursa ingiliz tarsı düşünüyorum inşyaaaaaaaaa

kısmetse bende yeni ev kurucam.sizin gibi fotoğraf ekleyen arkadaşlardan fikir ediniyorum.o yüzden hemen atladım gümüşlük diye .dediğiniz gibi gerek kalmamış zaten.
bilgiler için teşekkürler.tekrardan, iyi günlerde oturun : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…