• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hully'nin Diyet Günlüğü

kadir gecenizde Allah dualarınızı kabul etsin inşallah...

sonunda tartım geldii hemde yenisi eskisi yok gerçi bir alt modelini yollamışlar ama güzel
Sİnbonun bu kapıdan ücretsiz alıp yenisi göndermesi şahane oldu
bu arada ben 61,1 çıktım tartıda iftar öncesii
sahura kalktığımdada 61,4 çıktım bu arada bişiyim çok mutluyum ramazan olmasına rağmen kilo vrip bide geri almadım şahane ya..
çok mutluyum

sonunda tartım geldii hemde yenisi eskisi yok gerçi bir alt modelini yollamışlar ama güzel
sahura kalktığımdada 61,4 çıktım bu arada bişiyim çok mutluyum ramazan olmasına rağmen kilo vrip bide geri almadım şahane ya..
çok mutluyum

Tebrik ederim seni zeyom
ikimizde diyete aynı zamanlarda başladık ve 4 kilo civarı verdik
umarım devamı gelir
bu arada topik çok sessizleşti

çok mutluyum

Tebrik ederim canım ne güzel ya.Darısı bana inşallah..Mutlu olunmaz mı ya ben tartıda 55i görünce uçmuştum sonra noldu fosss çıktı :14:

Herşeyim
mericim
teşekkürler...

Ya herşeyim ben oruç tutmasadım yani ramazan olmasadı dahada giderdi ama napalıma rtık ramazandan sonra..

Mericim senin öncelikin bebişin. Oruçta tutuyon emziriyon vucut kitlemiştir kendinii

oruç dolayısıyla benim hiç halim yok yazamıyorum bile herşeyim artık ramazandan sonra sahalara fena dönüş yaparız
ben şimdi çıkıyorum işten yarın görüşmek dileğiyle

herkeze iyi akşamlar hayırlı iftarlar...

Herşeyim
mericim
teşekkürler...

Ya herşeyim ben oruç tutmasadım yani ramazan olmasadı dahada giderdi ama napalıma rtık ramazandan sonra..

Mericim senin öncelikin bebişin. Oruçta tutuyon emziriyon vucut kitlemiştir kendinii

oruç dolayısıyla benim hiç halim yok yazamıyorum bile herşeyim artık ramazandan sonra sahalara fena dönüş yaparız

Saol canım iyi akşamlar, hayırlı iftarlar
bende bayramdan sonra işi daha sıkı tutacam inşallah

Günaydın kzılar
ne ediyosunuz...

Ben akşamki iftar menümü paylaşayım

2 dl orta pizza
biraz patetes
zero kola
güllaç

Günaydın zeyom akşam menün baya zenginmiş canım, afiyet olsun
bende hemen akşam menümü paylaşayım
1 sahanda yumurta, salata, 2 kaşık yoğurt, 2 dilim kepek ekmek

yemekten 1 saat sonra, 45 dk leslie sensone yaptım

spordan sonra 2 dilim yalancı profiterol

Herşeyim
mericim
teşekkürler...

Zeyom bıraktım oruç tutmayı.Ama hiç bir şekilde azalmadı kilodan 58im hala.Umarım hızlanır artık.Ben abartmadan yiyorum artık.Günaydın bu arada hanımlar..:17:

Canlar geleceğim dedim ama dayımı kaybettik... igremiyorum ve şu ara diyeti düşünemiyorum... kendinize iyi bakınnn:50:

Kızlar bugün itibari ile tam 66 kiloyum

Akşam menüm;

1 sahanda yumurta, 1 dilim kızarmış kepek ekmek, salata, ayran

dün gece çiğdem ve dondurma yedim, cola içtim

ah bu kaçamaklarım olmasa :(

kızlarrr günaydın
bu topik niye sessiz bukadar ya bi bende rahavet var sanıyodumm doğru dürüst kim uğramamış...

ramazan işte bir rehavet az kaldı şükür bitiyoo uykusuzluk bana çok dokunuyor.. 2 gün kaldı
sahurda epey az yemişim şimdi midem gurulduyoo
neyse arkadaşlarım sahurda yiyip yatmama rağmen sabah tartıda 61,1 geldim :) kilolar gidiyo yazvaş yavaş..

kızlarrr günaydın
bu topik niye sessiz bukadar ya bi bende rahavet var sanıyodumm doğru dürüst kim uğramamış...

ramazan işte bir rehavet az kaldı şükür bitiyoo uykusuzluk bana çok dokunuyor.. 2 gün kaldı
sahurda epey az yemişim şimdi midem gurulduyoo
neyse arkadaşlarım sahurda yiyip yatmama rağmen sabah tartıda 61,1 geldim :) kilolar gidiyo yazvaş yavaş..

evet zeyom kimse ugramaz oldu buraya, gidişatı iyi görmüyorum
ne güzel birbirimize destek oluyorduk

evet zeyom kimse ugramaz oldu buraya, gidişatı iyi görmüyorum
ne güzel birbirimize destek oluyorduk

yıne oluorz kızlar bende burdayım hala
sabh tartıldım 53 kılo cıktım adetıme az kaldı o yuzden sısım bıraz ama kılo almıorm guzelde yıorm
sızler ne alemdesınız gıttı mı kılolar

yıne oluorz kızlar bende burdayım hala
sabh tartıldım 53 kılo cıktım adetıme az kaldı o yuzden sısım bıraz ama kılo almıorm guzelde yıorm
sızler ne alemdesınız gıttı mı kılolar

evet canım regliyken 1 kilo fazla gösteriyor tartı
valla ben sanırım bayrama 66 ile giriş yapıcam
inşallah bayramda geri almam ya
bayramdan sonra işi daha da sıkı tutacam
şu bayramı bi atlatalım bakalım da

Back
X