günaydınnn cnm
Valla ben diyete devam ediyorum ama moralim çok bozuk en son 68-69 arası idim 2-3 gün önce 72 çıktım yine anlamadım hep az da yiyorum acaba ben kilo veremicekmiyim(
oyle dudunme cnm neden zor olsun
ben bebıs ıstıorm ama bı turlu emın olamıorm korkuorm
cesaret edemıorm hapmı bırakmaya
bu ovulasyon testı nasıl oluo kuzu
hullycim biz eşimle konuştuk ve önümüzdeki yaza kadar bebek olayını erteleme kararı aldık
ama ben ekimde hapı bırakıcam
eşime söyledim sen korun diye
bu hormon haplarını kullanmak istemiyorum artık
senin ailevi yada piskolojik sıkıntıların mı var canım, neden tedavi görüyosun??
medne bende beyaz ekmek yiyorum artık ama iyice kızartıp öle yiyorum aklında bulunsun canım, kızartınca kalorisi düşüyor
hully bugün tartıda 65.7 çıktım
valla ovu. Testleri bana çok gereksiz gelirdi hep ama anladım ki değilmiş... Adetin bittikten sonra hergün idrar ile yumurtlamanı ölçüyor ve sana yumurtladığın günü gösteriyor sende ona göre çalışıyorsun :)) sen neden korkuyorsun ki canımmmm... :) korkacak nevar ki
hullycim biz eşimle konuştuk ve önümüzdeki yaza kadar bebek olayını erteleme kararı aldık
senin ailevi yada piskolojik sıkıntıların mı var canım, neden tedavi görüyosun??
medne bende beyaz ekmek yiyorum artık ama iyice kızartıp öle yiyorum aklında bulunsun canım, kızartınca kalorisi düşüyor
borclar ıcın mı ertelıosn pekı ben 1 yada 2 ay sora hemen baslamayı dusunuorm artık calısmalara
bılmıorm ama
ıstıorm
hemde cokkkk
evet canım
ben biraz nanemollayım eğer hamile kalırsam çalışamayabilirm
ve doğumdan sonra da bebeğe kendim bakmak istiyorum kreş yaşına gelene kadar
ben çalışmazsam eşimin maaşı hem ödemelere hem de ev geçindirmeye yetmeyecek
bizim ödemeler baya ağır hem evi hem de düğünü eşim kredi çekti öyle yaptık
bi kısmı bitti
bi kısmıda seneye yaza baya bi hafiflicek
ozamana inş.
sen ne kadarlık evliydin hully
bende 1.5 yıl oldu hemen hemen senınle aynı durumdayım bızımde her ay 1500 kredı odememız var
bende bu yuzden calısıorm bıraz destek olım hıc deılse elektrık su mutfak masrafını karsılıorm cocuma bende kendım bakıcam
yanı calısmıcam
bende onu dusunuorm
ödemelerimiz aynı canım bizim de öyle
o yüzden biraz bekleme kararı aldık
ama senin eşinin yaşı da var biraz onu da göz önünde bulundurun
biz eşimle aynı yaştayız gerçi o da çok istiyor ben de ama işte biraz daha bekleyelim dedik bakalım(
medne spor yada yürüyüş yapıyormusun??
CANIM BENDE NE SPOR VAR NEDE YÜRÜYÜŞ EVE GİDİNCE YAPTIĞIM İŞLER VAR İŞTE :))) BENDE TOST EKMEĞİNİ İÇİNİ ÇIKARIP YİYORUM HAMURUNU YEMİYORUM YANİ... İZİM ÇOK ŞÜKÜR BORÇLARIMIZ YOK YAŞIMIZDA GEÇİYOR BEN 29 OLCAM EŞİM 34 YAŞINDA EEE ARTIKIM YETTİ GARİ :))) hersey_mumkun CANM SENİN KORUNMAYI BIRAKMAN ÇOK DOĞRU Bİ KARAR BENCE.... HULLY CM UMARIM TAMAMEN DÜZELİRSİN BAK ÇOCUK OLAYI SENİN İÇİN ÇOK GÜZEL BİŞEY OLUR ZİRA TERAPİ OLURSUN MİNNOŞUNU SEVERKEN :)) BENDE ÇOOOOKKKK İSTİYORUM İNŞ. BU AY TUTTURURUZ
allah gönlünüze göre verir inşallah kızlar
medne bende de hareket yoktu ev işleri dışında
sabah yarım saat erken kalkıp 1 mil yada 2 mil leslie sensonele yürüyorum tavsiye ederim sana da
eskı dostlarrrr eskıı dostlarrrrrrrrrrr
mylove
hersey mumkun
zeyom
medne
ah ah hully cim bende ozledim valla ama artik benim diyet yapmam yasak. bebis olsunda napim kilo alayim. yinede sizleri sessizce takip ediyorum 2 gundur migdem biraz rahatladi bugun tartildim 57.1 olmusum 3 gun once 55.4 olmustum istahim bazen birden aciliyor bazende mahvoluyorum insallah sende hamile kalirsin en yakin zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?