hully ben de ayda 6 kilo vermek istiyorum umarım verırım suan 58 gibi bi 58 oluyorum bi 58.5... ıctıgım suya gore degısıyor kilom:) yarın da annemın mısafrlerı var borek kısır falan yapıcak nasıl durdurucam kendımı bılemıyorum.. Darısı basıma..
mylove hala kahvaltı yapmıyorsun kızıcam ama! kahvaltı yapmazsan kilo zor verirsin.. 5i bir arada cay ne pekı?erhaba kizlar herkes gelmiste gitmis bile benim bugun islerim vardi giremedim hic iste bugun yediklerim 1 ince dilim karpuz, 3 dilim kavun ,bir yesilcay ,2 adet mercimekli kofte,4-5 yemek kasigi yogurtlu patlican salatasi ,5-6 adet cilek bugunluk bu kadar yedim kalori sepetinde hesapladim 210 kalori falan cikti kizlar :)))) bide dun aksan beri 5 i biarada cay iciyorum
Günaydın kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin
Başlangıç: 70 - Şimdiki:67,8 Yaşasın kk
Diyete başlayalı bugun 10.günüm
10 günde 2,200 gr vermişim, bence hiç fena değil, önümüzdeki haftasonu bi aksilik olmazsa ayranlıçorba detoksu yapmayı düşünüyorum
Diyete başlayalı bugun 10.günüm
10 günde 2,200 gr vermişim, bence hiç fena değil, önümüzdeki haftasonu bi aksilik olmazsa ayranlıçorba detoksu yapmayı düşünüyorum
ya yazdım yazdıl silindii
çok iyi aferim yaa kilon çok güzel tebrikler....
bence tek öğün yapma detoks filan sonra vucudunun kötü etkilersin... bence verdiğin şekilde devam et güzel 10 günde 2,2 çok iyi arkadaşım bole devam et..
erhaba kizlar herkes gelmiste gitmis bile benim bugun islerim vardi giremedim hic iste bugun yediklerim 1 ince dilim karpuz, 3 dilim kavun ,bir yesilcay ,2 adet mercimekli kofte,4-5 yemek kasigi yogurtlu patlican salatasi ,5-6 adet cilek bugunluk bu kadar yedim kalori sepetinde hesapladim 210 kalori falan cikti kizlar :)))) bide dun aksan beri 5 i biarada cay iciyorum
mylove hala kahvaltı yapmıyorsun kızıcam ama! kahvaltı yapmazsan kilo zor verirsin.. 5i bir arada cay ne pekı?
bu arada ben su eskıden cok ıcmıyordum sımdı ıcıyorum ya wcden cıkamıyorum:) sız bununla nasıl baş ediyorsunuz? mesela dısarı cıkacak oluyorum uc kere cıkmadan gıdıyorum tuvalete:)
kızlar tebrık ederım gayet guzel bence
bende aksam anneme gıttım bılıosunuız aksam kızartmayı devırdım valla
1 dılım de ekmek yedım bugun de sanırım 53.8 cıktım
neyse saglık olsun
sabah
1 dılım ekmek
yarım yumurta
1 domates
1 peynır yedım
bilmiyorum canım ya normalde detoksa bende sıcak bakmıyordum da şu konudaki detoks baya sağlıklı gibi geldi bana
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
bi an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardan bu kış her gören kilo almışsın dedi
kiloları verip bayramda kapak yapmak istiyorum herkese
selam kizlar bende diyete baslayali 10 gun oldu pazartesi tartildigimda 100 gram vermistim 56.8 olmustum bugun tartildim 56 olmusum yani pazartesiden bu yana 800 gram vermisim benim icin hicte fena degil ama regl olucam bi kac gun sonra vucudum cok fena su toplamis .... hully cim sen ne kadar vermisin
selam kizlar bende diyete baslayali 10 gun oldu pazartesi tartildigimda 100 gram vermistim 56.8 olmustum bugun tartildim 56 olmusum yani pazartesiden bu yana 800 gram vermisim benim icin hicte fena degil ama regl olucam bi kac gun sonra vucudum cok fena su toplamis .... hully cim sen ne kadar vermisin
hullycim 53,8 çok iyi yaa
gerçekten ben senin kilon istiyom boyun kaç senin...
canım benım boy 163 ama ben 53.8 deıl 51 olmak ıstıorm fazlalıklarım var gıbı gelıo bana yınde 50 51 tam ıdeal olacak
senın kac boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?