Hully'nin Diyet Günlüğü

hallettık canım ya gondermıorm kımseye para dıo bende artık gıtmedım ustune

hully ben de ayda 6 kilo vermek istiyorum umarım verırım suan 58 gibi bi 58 oluyorum bi 58.5... ıctıgım suya gore degısıyor kilom:) yarın da annemın mısafrlerı var borek kısır falan yapıcak nasıl durdurucam kendımı bılemıyorum.. darısı basıma..

verdıkce veresı gelıo ınsanın senınde kılon benım gıbıymıs bende 59.7 galıba baslamıstım ama sabredersen ve dıkkat edersen yedıklerıne verıosun

erhaba kizlar herkes gelmiste gitmis bile benim bugun islerim vardi giremedim hic iste bugun yediklerim 1 ince dilim karpuz, 3 dilim kavun ,bir yesilcay ,2 adet mercimekli kofte,4-5 yemek kasigi yogurtlu patlican salatasi ,5-6 adet cilek bugunluk bu kadar yedim kalori sepetinde hesapladim 210 kalori falan cikti kizlar :)))) bide dun aksan beri 5 i biarada cay iciyorum

mylove hala kahvaltı yapmıyorsun kızıcam ama! kahvaltı yapmazsan kilo zor verirsin.. 5i bir arada cay ne pekı?
bu arada ben su eskıden cok ıcmıyordum sımdı ıcıyorum ya wcden cıkamıyorum:) sız bununla nasıl baş ediyorsunuz? mesela dısarı cıkacak oluyorum uc kere cıkmadan gıdıyorum tuvalete:)

Diyete başlayalı bugun 10.günüm

10 günde 2,200 gr vermişim, bence hiç fena değil, önümüzdeki haftasonu bi aksilik olmazsa ayranlıçorba detoksu yapmayı düşünüyorum

Günaydın kızlar ilk kilo bildirimi benden gelsin

Başlangıç: 70 - Şimdiki:67,8 Yaşasın kk

ya yazdım yazdıl silindii
çok iyi aferim yaa kilon çok güzel tebrikler....

Diyete başlayalı bugun 10.günüm

10 günde 2,200 gr vermişim, bence hiç fena değil, önümüzdeki haftasonu bi aksilik olmazsa ayranlıçorba detoksu yapmayı düşünüyorum

bence tek öğün yapma detoks filan sonra vucudunun kötü etkilersin... bence verdiğin şekilde devam et güzel 10 günde 2,2 çok iyi arkadaşım bole devam et..

geldim geldim
ya ben sabah tartıldım sinir oldum 63,8 çıktım
hiç değişmemiş gecen cumada boledim ama ben uyanır uyanmaz tartılınca fazla çıkıyorum yanii bi iki saat geçmesi lazım aslında kesin düşerdi.. uyanınca şiş oluyorum sonra düşüyorum...

neyse 63,8
başlangıç 65,1 idi
hafiflemem var neyse memnunum devam diyete..

kızlar tebrık ederım gayet guzel bence
bende aksam anneme gıttım bılıosunuız aksam kızartmayı devırdım valla
1 dılım de ekmek yedım bugun de sanırım 53.8 cıktım
neyse saglık olsun
sabah
1 dılım ekmek
yarım yumurta
1 domates
1 peynır yedım

bilmiyorum canım ya normalde detoksa bende sıcak bakmıyordum da şu konudaki detoks baya sağlıklı gibi geldi bana

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

bi an önce kurtulmak istiyorum şu kilolardan bu kış her gören kilo almışsın dedi

kiloları verip bayramda kapak yapmak istiyorum herkese

bende senın gıbı yapıorm genelde cok az yıorm saglıgını etkılemıosa bence sorun yok
eee bugun kaç kılosun

selam kizlar bende diyete baslayali 10 gun oldu pazartesi tartildigimda 100 gram vermistim 56.8 olmustum bugun tartildim 56 olmusum yani pazartesiden bu yana 800 gram vermisim benim icin hicte fena degil ama regl olucam bi kac gun sonra vucudum cok fena su toplamis .... hully cim sen ne kadar vermisin

Sabah
nesfit süt
2 kayısı 5 yaban mersini

öğle
fasulye
ayran
2 dl light ekmek
salata

ara
ayran
1 dl light ekmek

akşam
ayran
2 soğan halkası
3-4 patates kızartması (mc donalds)
3 kiraz

toplam kalori 1066
hedeflenen 1038 çok az aşmışım ...

canim ben evlendigimden beri kahvalti yapmiyorum yapamiyorum yani dogrusu ..5 i birada cay yaglari eritiyomus diye duydum marketten hazir paketlilerden aldim intertennete tarifi var eger aktardan almak isteersen ..ben wc ye geceleri iki uc defa kalkiyorum napalim mecbur katlanicaz:)

hullycim 53,8 çok iyi yaa

gerçekten ben senin kilon istiyom boyun kaç senin...

seni etkilemicekse sorun yokk
he bide ramazan var ben oruç tutucam bakalım nası olacak kilo verebilecekmiyim
ramazanda karatay tarzıı beslenmek istiyorum bakalım berecekmiyim

çok iyi mvlove iyi yaa 800 gr çok iyi esas pazartesi belki bi kloyu geçmiş olacak kilon
tebrikler..

canım ben gecen hafta sonu bozdum sonra 53.4 e dusmustum dun sabah
bugun de tartılmadım annemde yok dıe ama emınım 53.8 e cıktım yıne
dun annemde yedım cunku hemde kızartma yedım ekmekle
artık pazartesı 52 lerde olurum
zaten eve gıdınce yarın sabah hemen yaparım sıze kılo bıldırımını
bence sende cok ıı kılo verıosun ısteyınce yemeye dıkkat edınce verılıo ya kılo tek mesele boğazı tutmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…