ve 58 kiloyum şuan eski kilomu görmek isteyenler beni ekleyebilir. albüm yaptım...
ve 58 kiloyum şuan eski kilomu görmek isteyenler beni ekleyebilir. albüm yaptım...
bende ıcıorm cayımı acaba nugun hıc yemek yemesem mı dun ku kızartmayı telafı ıcın bılemedım
hafif biseyler ye hic yememezlik yapma .ben aksamlari hic bisey yemezssem yatmadan once canim cok fena tatli cikolata cekiyo
ıyde canım takıldı kılolar onları nası yok edıcem bılmıorm ınan gr gr gr olmaya basladı yada artıo bazen ne guzel verıodum kılo sımdı tıkandı kaldı 53 lerde aylarca da bole kalmamalı bişi yapmalayım ama ne ?prinç lapası mı yesem ne yapsam kı bu ınadını kırmak ıcın
hullycim 53,8 çok iyi yaa
gerçekten ben senin kilon istiyom boyun kaç senin...
canım benım boy 163 ama ben 53.8 deıl 51 olmak ıstıorm fazlalıklarım var gıbı gelıo bana yınde 50 51 tam ıdeal olacak
senın kac boy
ya delimisin süpersin istediğim rakam bende 1,63 üm 36-38 arası giyondur sen şimdi..
ben senin gibi olsam ne istemem..
yinede çok iyi
ya sen ne güzel kurtarmışın öğlen ben çok yedim malesef..arkadaslar oğlen menümü paylaşayım hemen
burger kıng akdenız salata :)
sevgili müdürümüz bizi kanlıcada balık yemeye götürdüü iyi yedik yanii
ne kadarda dikkat etsemde hemen kalori sepetinden yaptım hesabımı bugun toplam 1193 kalori almışım abovvvvvvvvv1038 hedefim off yaa
anam artık bişi yemicem bugun ne ara öğün ne akşam nesfit anca kiraz yerim..
hiç bi yere gitmemek lazım yememek lazım..
anam az yediğimiz şeyler ne kalorilimiş meğer
ya delimisin süpersin istediğim rakam bende 1,63 üm 36-38 arası giyondur sen şimdi..
ben senin gibi olsam ne istemem..
yinede çok iyi
ya sen ne güzel kurtarmışın öğlen ben çok yedim malesef..
sevgili müdürümüz bizi kanlıcada balık yemeye götürdüü iyi yedik yanii
ne kadarda dikkat etsemde hemen kalori sepetinden yaptım hesabımı bugun toplam 1193 kalori almışım abovvvvvvvvv1038 hedefim off yaa
anam artık bişi yemicem bugun ne ara öğün ne akşam nesfit anca kiraz yerim..
hiç bi yere gitmemek lazım yememek lazım..
anam az yediğimiz şeyler ne kalorilimiş meğer
canım sende verırsın emınım ben de 600 kalorıyı gecmedım sadece 2 kere gectım bu donemde oda bozdugum zamanlar...ben hala kendımı kılolu hıssedıorm ne yazık kı...benımde canımı sıkan tek sey boyle cakılıp kalmam 53 lere bu yuzden moralım bozuluo cok...ya bısı solımmı ben 59 60 kılo ıkende hıc 40 gıymedım hep 38 di su an 36 gıyıorm..ama ben 51 50 olmak ıstıorm ılla kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?