Hully'nin Diyet Günlüğü

canım 1 yıl önceki hallerimde var orda koyu saclar çnceki hallerim kızıllar daha yeni.. 62-63 kiloya kadara çıkmışımdır o zamanlar en son işte 60 61dim benim kilo altta((

aslında ben onu burun ameliyatı için açmıştım hazırda birkaç foto daha koyayım da diyetdaşlarım da görsün istedim:=) 56 kilo olduğum zaman yeni fotolar çekinicem:)

ben börek yapmaya gideyim annem çağırıyor bakalım bu börek işi bana ne kadar pahalıya patlayacak umarım çok az yerim:)

bende ıcıorm cayımı acaba nugun hıc yemek yemesem mı dun ku kızartmayı telafı ıcın bılemedım

hafif biseyler ye hic yememezlik yapma .ben aksamlari hic bisey yemezssem yatmadan once canim cok fena tatli cikolata cekiyo

ıyde canım takıldı kılolar onları nası yok edıcem bılmıorm ınan gr gr gr olmaya basladı yada artıo bazen ne guzel verıodum kılo sımdı tıkandı kaldı 53 lerde aylarca da bole kalmamalı bişi yapmalayım ama ne ?prinç lapası mı yesem ne yapsam kı bu ınadını kırmak ıcın

brokoli felan hasla ye.. ya meyve yada sezbe ye aksamlari yada daha fazla spor yap ben aksamlari yatmadan once biraz hareket yapiyorum cok faydasi oluyo gibi geliyo bana

kizlar ben son sayfaya gelemiyorum kendi yazdigimdan sonraki yorumlari bi onceki sayfaya gitmeden goremiyorum nasil duzeltebilirim

yediklerimide yazimdaaa
görün anacım
sabah
nesfit süt
2 kayısı 4 y. mersini

öğle
1 kaşık fava
2-3 karides
2 adet midye tava
2 kalamar
salata
2 dl ekmek
istavrit tava
1 tk helva
1 adet ev baklavası
yuhhhh be........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…