Hully'nin Diyet Günlüğü

herşey mumkun sen bılırsın ya ben nası hızlandırcam bu kılo verme ısını ya

herşey mumkun sen bılırsın ya ben nası hızlandırcam bu kılo verme ısını ya

spor canım başka çaresi yok daha fazla hareket, aslında merdiven çıkmakda çok işe yarıyor acayip ter attırıyor

bi haftadır merdiven çıkıyorum bacaklarım inceldi sanki ya da bana öyle geliyor

ya hakkaten merdıven cıkmak cok ıse yarıo bende 7. kattayım ama asansör kolayıma gelıo du bakalım bende bundan sonra ole yapım hafta sonu yuruyuse gıdeyım ne yapayım

İNŞALLAH CANIM ya 2 ayda verebilirm ya eskiye göre çok iyiyim ya... hafta sonu çok bozardım şimdi çok iyiyim
sanırım bgun daha bişi yemicem yoksa aratacak kalorilerim..

bugün hepimiz yedik mi ne( ben de dayanamadım 2dilim kıymalı börek bir tabak da patates salatası yedim öğlen ama salataya yag ve tuz koymadan yedim.. arada 2bardak yeşil çay akşam olarak şimdi nesfit yedim umarım almam kilo(( bugün sadece gece meyve yerim artık su içip duruyorum zaten hala 58im şimdilik almadım kilo ama veremem de 2gün bu yediklerim yüzünden valla bi yere gitmek istemiyorum yemek yicem diye... haftasonu evde mi geçirsem napsam... siz işe gidiyorsunuz o sıkıntı işte öğlen yemekleri yüzünden ben aldım sanırım kilo allahtan eylüle kadar iş yok da diyet yapmaya çalışıyorum:)

kizlar bugun yediklerim iste bunlar 1 salatalik, 1 domates ,1 avuc kiraz ,1 tane ucgen light peynir vee malesef 2 dilim beyaz ekmek ve uc tatli kasigi surmelik cikolata oglen bisey yemedim oyle bi uzanayim dedim uyuya kalmisim 2-3 saat, aksamada 1 ince dilim karpuz ,1 tane armut ve de 1 tane orta boy nar birazdanda cayimi icerim

evet kızlar bende hemen aksam yedıgımı yazım 3 adet köfte 1 ayran yeşillik
kahve ıctım ustune bırde
su ıctım geldım eve tartıldım yenı yemek yemıs olmama ragmen 53.6 cıktım sanırım sabah 53 yada 52.9 cıvarı olurum
dun o kadar cok yememe ragmen demekkı kılo alımım yok cok opuorm sızı yarın sabah gelırım yıne artık bı kocişimle
ilgileneyim..

hepinizi tebrk ediyrm alkışlıyrm sizin bütün gün yediğinizi ben bi öğünde yiyorum o yüzden 65 im ya

dün çok kaçırdıgım için bugun cok da bi şey yemedım zaten gec kalkmıstım:)
1dilim uno kepek ekmek
bir salatalalık,yarım domates,kibrit kutusu peynir ve iki parça kaşar peyniri...biraz nane ve dere otu da yedim... şimdi yeşil çay da sıra:)

hepinizi tebrk ediyrm alkışlıyrm sizin bütün gün yediğinizi ben bi öğünde yiyorum o yüzden 65 im ya

sen de gel aramıza zaten ben de bır haftadır burdayım once karar ver sonra dıyet lıstelerıne bak kafana uyana başla.. ama once markete gıtmek grekıyor dıyet ürünleri için mesela benım bugun ekmek bıtttı bır de lıght sut almam lazım daha pahalı normal urunlerden.

Kizlar napiyosunuz bakalim iste Bugun yediklerim 1 salatalik 1 domates oglen: 2 paket light cips ve yesilcay simdilik bu kadar aksama yine yazarim

kızlar selam
bende
sabah kiraz yedim
öğlende
biber kavurması azcık patates kızartması 1 köfte bide ekmek yedim.. karnım baya tok akşama nesfitle tamamlıcam

bu arada dün 63,8 idim ama sabah 63,4 çıktım biliyodum... yarın biraz daha çıkarım umarım

öğlen bir kase çorba 10 kaşık pilav 5 kaşık sebse yemeği ekmeksiz yedim. dünden kalan yemekleri bitrdim

selam kızlar bende geldım sabah tartıldım ve 53 kilo geldim tam
bugunde
1 dilim uno denge light
1 taze kaşr
1 yumurta
1 algida fruttare(65 kalori) yani diyete devam cok opuorm dıer yedıklerımı ve kılo bıldırımı yapmayı ıhmal etmem
opulduzuz

öğlen bir kase çorba 10 kaşık pilav 5 kaşık sebse yemeği ekmeksiz yedim. dünden kalan yemekleri bitrdim

10 kaşık pilav çok ne yaptın ole....
unutma her iki kaşık pilav yada makarna bir dilim ekmek
bir kase çorbada bir dilim ekmek yerine geçer
yani 11 dilim ekmek yemiş gibisin
onun yerine
çorba 2-4 yk pilav bide sebze yemeğini yeseydin yanındada yoğurt ve salata hem karnın daha iyi doyardı hemde sağlıklı beselnmiş olurdun şimdi sırf karbonhidrat almışsın
sanırım 800 küsür kalori almışsın
neyse yediklerimiz az gibi görünsede kilo vermemize malesef engel oluyor..

süper 400 gr gitmiş bendende gitmiş
bugun aaman iskender filan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…