Hully'nin Diyet Günlüğü

iyi akşamlar zeyom pzt görüşürüz

benim akşam menüm;

yarım porsiyon taze fasulye (çok az olacak)

1 bardak ayran, az salata

Son düzenleme:
hully benim artık 67,7 den yukarda bir rakam görmemem lazım haftaya kadar 66 ya inmem için ne yapmalıyım sence bana fikir ver canım

hully benim artık 67,7 den yukarda bir rakam görmemem lazım haftaya kadar 66 ya inmem için ne yapmalıyım sence bana fikir ver canım

ben bi fikir verimmi . spor yap, bi fincan yeşilçay iç sonrada sabahın köründe kalkıp bi saat yabancı müzikte kop kan ter içinde kalıyosun sonra ılık duş . aksamda yemekten önce yarımsaat gene aynından hoopp gtsin kilolar. ben buraya üye olduğumda 55.2 dim daha bi hafta olmadı bu sabah 52.7 çıktım . yediklerime aşırı dikkat etmiyorum 3 saatte bi bişeler yiyorum kendimi kasmıyorum zayıflıcam die . bide aksam canm bişe çekerse yeşilçay içiyorum tamm btti olay bu yhaa

ben dun aksam 2 kase corba ictim 3 tane hurma yedim sahurdada 1 tane kepek ekmek 1 haslanmis yumurta salatalik domates 1 yemek kasigi yogurt 1tane yesilcayv ictim sabah tartildim hala 56.3 cikiyorum

ben dun aksam 2 kase corba ictim 3 tane hurma yedim sahurdada 1 tane kepek ekmek 1 haslanmis yumurta salatalik domates 1 yemek kasigi yogurt 1tane yesilcayv ictim sabah tartildim hala 56.3 cikiyorum

bana çok az yiyormuşsun gibi geldi ekmek arttırmalısın bence :44: Tartıda öyle gözüküyor ama devam edince birkaç gün sonra kilo inmiş şekilde gözüküyor benim tartım öyle :34:

ben bi fikir verimmi . spor yap, bi fincan yeşilçay iç sonrada sabahın köründe kalkıp bi saat yabancı müzikte kop kan ter içinde kalıyosun sonra ılık duş . aksamda yemekten önce yarımsaat gene aynından hoopp gtsin kilolar. ben buraya üye olduğumda 55.2 dim daha bi hafta olmadı bu sabah 52.7 çıktım . yediklerime aşırı dikkat etmiyorum 3 saatte bi bişeler yiyorum kendimi kasmıyorum zayıflıcam die . bide aksam canm bişe çekerse yeşilçay içiyorum tamm btti olay bu yhaa

önerin için çok tşk ederim canım
sabah kalktım 45 dk spor yaptım evde leslie sensone ile

sora bişiler yedim
sabah menüm
1yumurta,1küçük domates,2 küçük dilim kızarmış ekmek,1 çaybardağı süt, üstüne yeşilçay

kahvaltıda sonra temizliğe giriştim daha yeni bitti işler bugun baya ter attım

önerin için çok tşk ederim canım
sabah kalktım 45 dk spor yaptım evde leslie sensone ile

sora bişiler yedim
sabah menüm
1yumurta,1küçük domates,2 küçük dilim kızarmış ekmek,1 çaybardağı süt, üstüne yeşilçay

kahvaltıda sonra temizliğe giriştim daha yeni bitti işler bugun baya ter attım

süpersin canm.menün güzel fazla kasma kendini daha çabuk verceksin kiloları bak. ben bastan cok kastım onu yiyemem bunu yiyemem die sartladım kendimi cok büyük zararı oldu yani yiyemem dedikçe canım çekti . az az yicen hafifinden yicen kasmıcan yani. bide yeşilçayı spordan öncede iç daha bi ter atıyosun.bişey daha; hele bide göbekten dertliysen streçfilm sar şakır şakır ter yapıo .ben kalçama sarıyorum bi saatte terim ayaklarıma kadar iniyo vala benim yöntemim. ki sonuçta ortada ;D

ayrıcana kabızlık konusunda da bi bilgi verim size .sabah kahvaltıdan önce bi tatlı kaşığı zeytinyağı içip üstünede 2 su bardağı suyu diktinmi bişicik kalmıyo vala mide tertemiz oluyo.benm çok şiddetli kbızlık sorunum vardı 3 gün tuvalete ugramadığım oluyodu doktora falan çıktım pek bi fayda etmedi sonra bu yöntemle rahatladım çok şükür .yani bu sorundan yana dertli olan varsa denesin .tavsiye..

Son düzenleme:
selam kızlar bende yenı geldım annemden orda yedıklerımı soylemek bıle ıstemıorm cunku cok abarttım
bu sabah 1 dılım ekmek 1 yumurta
1 peynir
zeytın domates yedım
öglen makarna menemen ve yoğurt
dondurma fındık fıstık yedım
tartılamadım cesaret eemıorm sabah tartılıcam sıze bılgı verırım

oruç tutmadığım içiin sahurda sadece 1 bardak rezene içtim sütüm artsın diye bi şey yemedm aç olmama rağmen. sabah 2 kase çorba 2 dilim börek yedim ama:( 64.9 ün hala

kizlar bugun tekrar 55.9 um:)dun aksam iftarda 3-4 yemek kasigi pilav, bikac parca tavuk eti,1kase cacik ve sonrasinda 1 salkim uzum yedim sonrasindada bi yesil cay ictim... sahurdada 1 dilim kepek ekmek,1 tane yumurta,salatalik ,domates 2 yemek kasigi yogurt ve bir cay kasigi bal..bide yesil cay ictim ..bu sabah kalktim aaaaaaaaaa adet olmusum oruc bozuldu anlayacaniz ..ama daha bisy yemedim ..

günaydın kızlar, herkese bol kalorisiz haftalar :))

haftasonum güzel geçti elimden geldiğince yediklerime dikkat ettim ve spor yaptım

Günaydın kızlar.. Ben dün tartıldım ve kilom 56 olarak çıktı.Sizce doğru mu?Yani 4 kilo vermiş olabilir miyim?Tartım bozuk olamaz çünkü bebeğim ve eşimde tartıldı kiloları aynı.Bir artış veya azalış yok onlarda.Ay eğer doğruysa nasıl sevindim anlatamam..Onun dışında niyetliyim bugün de.Gece çok az yedim 1 dilim börek iki tane salatalık çay ve biraz üzüm..Bol bol kilo verdiğimiz hafta olsun inşallah bu hafta:kkk::17:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
hafta sonu hiç giremedim
cuma akşamı iftarda çok kötü oldum su içtim 3 kaşık pilav yedim sonra kus ksu öldüm ogece bşşi yiyemedim
bigün önceden öğlenden tutmuştumya orucu sahura kalkamamıştım ondan herhalde..
cumartesi oruç tutamadım.. sabah dedim bi tartılım bakalım kaç kiloyum şok şok 62,00 olmuşum bi günde 1 kilo inmiş cuma sabahı 63,1 idim
hafta sonu hep tartıldım tabi 62 yim ya çok iyi 23 günde 3 kilo verdim geçen hafta ççok dikkat ettim hedef kalorimin altında kaldım hareket ettim çok etkili oldu...

dün oruçludum ozaman 62,4 ile başladım sabah kalkınca 62,00 bitti iftar vaktii
çok mutluyum.

sizler ne yaptınız bakalım

Günaydın kızlar.. Ben dün tartıldım ve kilom 56 olarak çıktı.Sizce doğru mu?Yani 4 kilo vermiş olabilir miyim?Tartım bozuk olamaz çünkü bebeğim ve eşimde tartıldı kiloları aynı.Bir artış veya azalış yok onlarda.Ay eğer doğruysa nasıl sevindim anlatamam..Onun dışında niyetliyim bugün de.Gece çok az yedim 1 dilim börek iki tane salatalık çay ve biraz üzüm..Bol bol kilo verdiğimiz hafta olsun inşallah bu hafta:kkk::17:

sen anlamıyormusun 4 kilo gittiğini görüntünde yokmu değişiklik..
yani bende 3 kilo gitti ole ben anlamıyomda uzun zaman önce görmeyenler verdin diyoo
bide pantollar ole çok bol olmuyo ama bole sımsıkı olanlar artık rahat giriyoo 1 beden gitmiş 40 tım 39 beden olmuşum sanırım
sen oleanlarsın..

Back
X