Hully'nin Diyet Günlüğü

[lıst=1]
[*] hully 52.6
[*] mvlove 55.7
[*]herşeymümkün 67.6
[*]waterliyage 82.4
[/lıst]

eklerim tabi sorun değil ama nasıl yapıldıgını anlatayım

benim kaçırdıklarım olursa onları da sen eklersin

isimleri alt alta yazdıktan sonra, tümünü seçip, liste oluşturma ya tıklıyosun

hatta kilo bildirimi yapacak olan her arkadaş kendini listenin en sonuna eklesin

Son düzenleme:
ben simdi 1 kase az yagli yogurt icine de biraz kus uzumu ekledim yedim afiyetle ohhhhhhhh bugun agzim hep kipirdamak istiyor yahuu arada koflexs atiyorum agzima

1. hully 52.6
  2. mvlove 55.7
  3. herseymumkun 67.6
  4. waterliyage 82.4
  5. kuzumelifim38 65.5
  6. zeyom 62

kilo bildirimi yapmayan arkadaşların listeye kendilerini eklemeleri rica olunur :))

Son düzenleme:
eylulum456: 51.6 kaç gündür böyle gösteriyor tartı birkaç gün sonra eğer zayıflamışsam birden düşüyorr inşallah öyle olur :)

günaydın kızlar, ne olmuş dün yazdıgımız mesajlar silinmiş galiba

bu arada akşam yemeğini dün gene fazla kaçırdım

3 küçük biber dolma, 1 dilim sade kek, 2 kaşık yoğurt, 3 kaşık kakaolu puding,2 kaşık patates yemeği

kv saolsun döktürmüş tam ne yemek yapsam diye düşünürken kapı çaldı ve bunları getirdi

canım kusura bakma ama dolma başlı başına zarar kendimden biliyorum küçük prosiyon sarma dolma yediğim hafta kilo veremiyordum ne kadar dikkat edersem edeyim birde sen kek filan oooo yakışmadı sana tatlım dikkat et bence

ya kızlar gunaydın
benı artık affetmıceksınız
dun neler neler yedım
tavuk patates 250 gr tulumba tatlısı
kola
dondurma
sabah kalktım yıne 52.6 olmusum
artık bozmucam yoksa 52 lerden kurtulamıcam
sımdı
1/2 kepeklı sımıt 1 peynır yıorm

sorma canım ya dolmaları görünce dayanamadım aslında çorba yapıp onu içmeyi plnalıyodum

bide işten eve gidip hazır yemek gelince hiç ugraşmadım çorbayla falan

işin kötü yanı bugun işyerinde de öğlen dolma var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…