içim kazındı benim yaa, bugün de yanıma meyve almamıştım
tam onu yazdım işyerinde kavun dağıttılar, Allahtan başka şey istesem olcakmış
canım bugun yeşilçayla suyu fazla kaçırdım galiba yarım saatte bir wc ye çıkıyom
bugun kavunla beraber toplamda 511 kalorii aldım
az önccede gıttım elma aldım
bı guzel yedım oldu
360 kalori
almamıssındır cnm merak etmeben az once damla cikolatali kurabiye yedim yaklasik 7-8 tane bide 1 bardak meyve suyu ictim :))acaba cok kalori almismiyimdir
Arkadaşlar merhaba...Ben evlendikten sonra yaklaşık 6 kilo aldım...Bundan 21 gün önce zayıflamaya karar verdim ve bugun tam 5 kilo vermiş durumdayım..Bu durum benı cok mutlu ediyor ama ben buna rağmen 4 kilo daha verip 51 olmak istiyorum.Gün geçtikçe zorlaşıyor sanki..tabıkı pes etmıyorum ama benımle aynı durumda olanlar varsa birbirimize destek olalım istiyorum
1 gun kaldı cumaya bakalım kaç kılo cıkcaz
ınsallah 51.9 a falan duserım 2 gunde ya
bunun ıcınde gercekten yememem lazım
kızlar ben dayanamıyorum iftarda tek istediğim çorba ve su:) çorbayı 2 kase içiyorum ama dolu doluhoş benim doktorum çok acıktığında ramazandan önceki konuşmamızda çorbanı 2 kase içebilirsin diyordu zaten ablam sağolsun 1 yemek kaşığı zeytin yağından fazla koymaz çorbalarada yemeklerede o yönden kafam azcık rahat ama size 2 kase çorba çok mu :)
boyun kaçtı????
günaydın kızlar bende cok dıkkat ettım aksam
azıcık makarna yedım
100 gr almısım yıne
moralım bozuldu
sımdı de
1/2 mercımek
1 elma menum
bugunde dıkkat edıcem yarın kılo bıldırımı var
1 kase çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor ona göre ekmek yemezsen içebilirsin
ayrıca kalorisepeti ne bak canım gün içinde yediğin kalori hedef kalorini geçmiyosa sorun yok
akşam makarna yediğinden fazla çıkmışsındır, dolma makarna pilav hemen fark ettiriyor. bi ara bende düşündüm makarna yapmayı sora caydım canım sebze istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?