Hully'nin Diyet Günlüğü

Müsait olup da aranıza katılamadım bir türlü,malum işteyim.

Valla hullycim biliyorum o aleti çok eskiden bizde de vardı.Tost makinasını da seviyorum ben ne bilim..
Zeyom oh afiyet olsun.Tok tutar dediğin gibi..

Ve ve kızlar bebek düşünüyorsanız eğer maddiyata bakmayın inan ki.Ben 3-4 yıldır hep erteledim şimdi ki aklım olsa hayatta ertelemezdim.Çünkü insan var oldukça masraflar oluyor maalesef.Üstelik bebeğiniz bir şey harcamıyor ki..Anneden besleniyor zaten..Bez,küçük bir şampuan,bir kaç kıyafet zaten kıyafete de para harcamayın hem hediye geliyor hemde bebeklerimiz öyle hızlı büyüyor ki giyinemiyorlar bile.İleriye dönük olarak adına hesap açtırın bir miktar yatırın hesabına yapabilirseniz.Zorunlu değil Yani bizim ailelerimiz önceden bize para mı yatırmışlar.Ben kızıma anadolu hayat emeklilik düşünüyorum inşallah..Tabii hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Mericim ne güzel yazmışsın
bazen bende senin gibi düşünüp hevesleniyorum
ondan sonra otur oturdugun yerde şu borçlar biraz hafiflesin diyorum
ama yaş 26 çok da ertelemek istemiyorum
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin

evet bencede ıı olmus merı
bende hemen oglen yedıklerımı yazım
uno denge light
1 dılım ezıne
1 domates
1 salatalık
çay

merı senın cocuk var mı

kız bende bole okuyunca heyecanlanıorm sonra aynen sen gıbı dusunup vazgecıorm

Ya düşünsenize size benzeyen ve sizden olan bir canlı..Minik elleri var..Saçı,gözü,dudağı,çenesi sana benzeyecek belki de..Ya da seçtiğin değer verdiğin eşine..Onun kokusunu duymak bu dünyada trilyonlara değişilmez.Ben değişmem.Evet bende bundan önceki senelerde korkuyordum.Olur mu?Nasıl olur?Bakabilir miyim?Paramız yeter mi?Vs...Ama inan ki her şey oluyor da onsuz olunmuyor..Mesai çıkışımı nasıl bekliyorum anlatamam..İple mi dersin,atmaca gibi mi..Akreple yelkovanı takip ediyorum..Belki de kaç aydır bir pizza yiyemedim..Bebeğim durur mu orada?Ağlar mı?Vs...En son kuaföre ne zaman gittin diye sorabilirsin ya da..Evet zamanınız çok daralacak kendinize bile vakit bulamayacaksınız.Çişiniz geldiği an tutmak zorunda olacaksınız..Beşiğini sallarken uyuya da bilirsiniz..Ama gerçekten her şeye değer..Çok özledim yavrumu..

Amaa tabii hayırlısı hakkınızda..

ya ben bide bazen korkuyorum
borçlar bitsin diye beklerken, bu sefer de biz istediğimiz zaman olmazsa diye

Korkutmak istemem ama benim öyle oldu erteledim erteledim sonra istedim zınnnnkkkkOlmadı bu sefer olmasını bekle doktora git psikolojin bozulsun vs.vs.... Tabii sonrada artık olmayacak dediğim anda bile anide gelmesii..Hoş geldin yavrum

gel kuzum bız yanı ekımde derken eylulde bıtcek ya hapımız
ekım hapını almayalım
dogum yapana kadarda calısırz

Sizi etkilemek istemem,planlarınızı da.Fakat bu dünyada her kadın bence anneliği tatmalı.Borcunuz varsa azaltın düze çıktığınızda yapın derim.Çünkü borç bitsin de para biriktireyim de evlat sahibi olayım demeyle olmuyor maalesef.2007den beri borcun içindeyiz,ona ödeme yaptığımız halde hala da var.Bitmiyor kör olasıca borçlar.Birde bence çok hap kullanmayın kocalarınız korunsun ya her bi haltı biz vücudumuza sokuyoruz.

gel kuzum bız yanı ekımde derken eylulde bıtcek ya hapımız
ekım hapını almayalım
dogum yapana kadarda calısırz

Allaaah merinin yazdıklarını da okuyunca iyice heyecanlandım

Benim öle bi düşüncem var ekimde yıllık izinden döndükten sonra bırakma gibi ama genede kocalarla bi konuşalım bakalım

Bide kızlar ben kışın devamlı idrar yolu iltihabı oluyorum, kışın hamile kalmaktan bu yüzden korkuyom biraz

Tabi ki kocalarınıza sorun.Tek yapılmıyor maalesef

Doktoruna danışırsın herşey_mümkün cüm.Nerede yaşadığını bilmiyorum ama ben Ardahan'da hamilelik geçirdiysem herkes de geçirir sanırım.

benım eşim hemen tamam der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…