Hully'nin Diyet Günlüğü

İzmirde yaşıyorum, tabiki kesin kararımızı verdikten sonra hemen doktora gidicem

İzmirde yaşıyorum, tabiki kesin kararımızı verdikten sonra hemen doktora gidicem

Oh ne güzel canım çok şanslısın ben gebeliğimi Ardahan'da geçirdim.Çok sıkıntılıydı.Doktor bulamıyorduk.Neyse ki şansımız döndü de İstanbul'a tayinimiz çıktı.Bence de en güzeli fikriniz netleştiğinde bir uzmandan yardım almak.

sen gebelıkte kaç kıolo aldın
sımdı bu kadar zayıfsın kac kılo ıle hamıle kaldın

sen gebelıkte kaç kıolo aldın
sımdı bu kadar zayıfsın kac kılo ıle hamıle kaldın

56 ile gebe kaldım 74 ile doğumyaptım 18 kilo aldım tam.Zaten doğum yaptığınızda bebekle birlikte 8-10 kilo gidiyor diğer kiloları da zamanla veriyorsunuz.

şimdi sen bır abla olarak de bakalım
ne yapam bız?evlat sahıbı olmak nası bısı hemen yapalımmı sen ne zaman yaptın evlılıınden sora

ben yazacaktım bişiler ama meri benim hiselerime tercuman olmuş yapın yavrum güzeldir

bızden baskada kımse yok
zeyomda cok kacıo bu ara

ya kaçmıyom anam işler yoüğun sabahtan sistem bozuldu birden işler yüklendii bide uyku durumu anamm yaa

hully yemeğimi yedim geldim ben

öğlen menüm;
fırında patatesli tavuk (1 küçük baget, 3 dilim patates)
2 kaşık yoğurt, biraz salata

sen ne yiceksin?
menü şahane......

merii sen gibi düşünüyorum çok haklısın hemkısmetiyle geliyoo
evet bencede ıı olmus merı
bende hemen oglen yedıklerımı yazım
uno denge light
1 dılım ezıne
1 domates
1 salatalık
çay

tam hullylik.. bir menü
Benim ki bir tane daha yapalım diyor..
Ama ben büyüsün istiyorum,yani bir bunun üstesinden gelelim daha sonra 2.de olur inşallah

walla mericim iyi düşün derim... çünkü.. ikinci çocuk birincei gibi olmuyo sorumluluk iki katı ve ilkin kıskançlıkları ya bu ara hayat çekilmez Aklı olan ikinciiy çok iyi düşünür.. zaten iki çocuğu olmayan bir çocuk baktım demesin okadar zor yani... ama varlıkları inanılmaz

ne taraftasın mericim ben acıbademdeyim

Canım benim mutlaka iki çocuğunda ayrı ayrı sorumlukluları olacak,sorunları olacak ama nasip işte bakalım zaman ne gösterecek.
Ben Pendik'teyim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…