Tabi ki kocalarınıza sorun.Tek yapılmıyor maalesef
Doktoruna danışırsın herşey_mümkün cüm.Nerede yaşadığını bilmiyorum ama ben Ardahan'da hamilelik geçirdiysem herkes de geçirir sanırım.
İzmirde yaşıyorum, tabiki kesin kararımızı verdikten sonra hemen doktora gidicem
İzmirde yaşıyorum, tabiki kesin kararımızı verdikten sonra hemen doktora gidicem
Oh ne güzel canım çok şanslısın ben gebeliğimi Ardahan'da geçirdim.Çok sıkıntılıydı.Doktor bulamıyorduk.Neyse ki şansımız döndü de İstanbul'a tayinimiz çıktı.Bence de en güzeli fikriniz netleştiğinde bir uzmandan yardım almak.
sen gebelıkte kaç kıolo aldın
sımdı bu kadar zayıfsın kac kılo ıle hamıle kaldın
56 ile gebe kaldım 74 ile doğumyaptım 18 kilo aldım tam.Zaten doğum yaptığınızda bebekle birlikte 8-10 kilo gidiyor diğer kiloları da zamanla veriyorsunuz.
[/QUO
tamam meri teyzesı yakın zamanda kepce kulaklı bı oglum olcak :)
eeeeeeeeee kardes napcaz pekı sımdı yapcez mı bırakcez mı hapı
56 ile gebe kaldım 74 ile doğumyaptım 18 kilo aldım tam.Zaten doğum yaptığınızda bebekle birlikte 8-10 kilo gidiyor diğer kiloları da zamanla veriyorsunuz.
[/QUO
tamam meri teyzesı yakın zamanda kepce kulaklı bı oglum olcak :)
ALLAH'mı söyletti kız acaba?Erkek mi olacak acaba?
Hem kepçe kulaklı deme,oyy çok tatlı olacaktır..Hem sağlıklı olsun da
hehehe valla kuzum ekim de kocamla konuşup bi karar alıcaz biz
ben yüksek ihtimal bırakıcam
belki bi kaç ay eşim korunur
sende eşinle konuş bakalım o ne diyecek
konustum
tamam dıo sen kendını hazır hıssedıosn hemen yapalım
ya kuzum tabıkı hazır cunku yas gecıo;33 yasında eeee kac yasında baba olcak
Eee hullycim sen kaç yaşındasın?Sorulmaz ama..Eniştenin yaşı gelmiş bence de..
ALLAH'mı söyletti kız acaba?Erkek mi olacak acaba?
Hem kepçe kulaklı deme,oyy çok tatlı olacaktır..Hem sağlıklı olsun da
hully erkek mi istiyon sen
ay benimde çıtı pıtı şirin mi şirin bi kızım olur inşallah ya
aman sağlıklı olsun da
hully erkek mi istiyon sen
ay benimde çıtı pıtı şirin mi şirin bi kızım olur inşallah ya
aman sağlıklı olsun da
canım bana hıc farketmez olesıne dedım onu kız erkek saglıklı olsun ama
ben kepceyım cnm ondan dedım kepce kulaklı olcak dıe
şimdi sen bır abla olarak de bakalım
ne yapam bız?evlat sahıbı olmak nası bısı hemen yapalımmı sen ne zaman yaptın evlılıınden sora
bızden baskada kımse yok
zeyomda cok kacıo bu ara
menü şahane......hully yemeğimi yedim geldim ben
öğlen menüm;
fırında patatesli tavuk (1 küçük baget, 3 dilim patates)
2 kaşık yoğurt, biraz salata
sen ne yiceksin?
Müsait olup da aranıza katılamadım bir türlü,malum işteyim.
Valla hullycim biliyorum o aleti çok eskiden bizde de vardı.Tost makinasını da seviyorum ben ne bilim..
Zeyom oh afiyet olsun.Tok tutar dediğin gibi..
Ve ve kızlar bebek düşünüyorsanız eğer maddiyata bakmayın inan ki.Ben 3-4 yıldır hep erteledim şimdi ki aklım olsa hayatta ertelemezdim.Çünkü insan var oldukça masraflar oluyor maalesef.Üstelik bebeğiniz bir şey harcamıyor ki..Anneden besleniyor zaten..Bez,küçük bir şampuan,bir kaç kıyafet zaten kıyafete de para harcamayın hem hediye geliyor hemde bebeklerimiz öyle hızlı büyüyor ki giyinemiyorlar bile.İleriye dönük olarak adına hesap açtırın bir miktar yatırın hesabına yapabilirseniz.Zorunlu değilYani bizim ailelerimiz önceden bize para mı yatırmışlar.Ben kızıma anadolu hayat emeklilik düşünüyorum inşallah..Tabii hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
evet bencede ıı olmus merı
bende hemen oglen yedıklerımı yazım
uno denge light
1 dılım ezıne
1 domates
1 salatalık
çay
Benim ki bir tane daha yapalım diyor..
Ama ben büyüsün istiyorum,yani bir bunun üstesinden gelelim daha sonra 2.de olur inşallah
Oh ne güzel canım çok şanslısın ben gebeliğimi Ardahan'da geçirdim.Çok sıkıntılıydı.Doktor bulamıyorduk.Neyse ki şansımız döndü de İstanbul'a tayinimiz çıktı.Bence de en güzeli fikriniz netleştiğinde bir uzmandan yardım almak.
tatlışlarspor amaçlı neler yapıyorsunuz ki
ben yazacaktım bişiler ama meri benim hiselerime tercuman olmuş yapın yavrum güzeldir
ya kaçmıyom anam işler yoüğun sabahtan sistem bozuldu birden işler yüklendii bide uyku durumu anamm yaa
menü şahane......
merii sen gibi düşünüyorum çok haklısın hemkısmetiyle geliyoo
tam hullylik.. bir menü
walla mericim iyi düşün derim... çünkü.. ikinci çocuk birincei gibi olmuyo sorumluluk iki katı ve ilkin kıskançlıkları ya bu ara hayat çekilmez Aklı olan ikinciiy çok iyi düşünür.. zaten iki çocuğu olmayan bir çocuk baktım demesin okadar zor yani... ama varlıkları inanılmaz
ne taraftasın mericim ben acıbademdeyim
tatlışlarspor amaçlı neler yapıyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?