Hully'nin Diyet Günlüğü

haha ilahi sende:) o degil de irademizi tutup öncelikle orucumuzu kazasız belasız tutarızda inş orucumuzu nasıl kilo vermeye dönderebiliriz onu bilmiyorum :) ramazan ayında zayıflamaya çabalayıp sonuç alan arkadaşlar var mı acaba ?

kızlar sıze bısı sorucam ben 40 gunde hemen hemen 8 kılo vermıs oldum sımdı onu hesapladım
ama bı sorun var artık eskısı gıbı hızlı kılo veremıorm ben
cırpınıorm resmen kılo vermek ıcın 2 kılo kaldı vermem gereken o da bı turlu gıtmıo
ne yapmalıyım yada hıc gıtmeyecek mı acaba o 2 kılo :47::47:

benim tespitim şu
çok hzlı kilo verdin ya aslında pen önermiyolar neyse sen verdinya
ilk başlarda çok az yediğin için çok kilo gitmiş gibi gördün tartıda ama senden ne gittini bilmiyosun yağmı sumu kasmı ı

bence şimdii vermiyoo gibi görünoysun ama belkide vucudun normal suyuna döndü yağların yakıldıı kilo olarak aynı görünüyo onemli olan artık kilo değilde vucudunun toparlanması önemli artık bence kilodansa fit durman önemli bence 52 kiloyla duruyosundur..

haha ilahi sende:) o degil de irademizi tutup öncelikle orucumuzu kazasız belasız tutarızda inş orucumuzu nasıl kilo vermeye dönderebiliriz onu bilmiyorum :) ramazan ayında zayıflamaya çabalayıp sonuç alan arkadaşlar var mı acaba ?

hoşgeldin

eğer iftarda tatlıdır ekmektir pilav makarna abartmazsan

sahurdada börek çörek abartmazsan suyunu yeterince içersen verirsin 10 kilo değilde 2-4 kilo verirsin bence.

benima rkadaşım 63 kilolardaydı 2-3 kilo verdi ramazanda

benim tespitim şu
ilk başlarda çok az yediğin için çok kilo gitmiş gibi gördün tartıda ama senden ne gittini bilmiyosun yağmı sumu kasmı ı

bence şimdii vermiyoo gibi görünoysun ama belkide vucudun normal suyuna döndü yağların yakıldıı kilo olarak aynı görünüyo onemli olan artık kilo değilde vucudunun toparlanması önemli artık bence kilodansa fit durman önemli bence 52 kiloyla duruyosundur..

su kaybı olamaz cunku cok su tukettım canım ya gorsen cok zayıf duruorm zaten ama ıllede 50 dıe tutturdum ben 50 olcam
eeeee yagar yakıldıysa ben ne zaman 50 olcam

benim tespitim şu

şimdi zeyomcum bu ıkı kılo benden ne zaman gıdecek yanı anlamıorm bole takılıp kalıo 6 7 gundur 52lerdeyım bı ara var ya 1.200 falan verıodum sımdı anca oda en fazla 800 gr verıorm haftada kı o kadar dıkkat etmeme ragmen

çekinecek bi durum yok

dışarda herkez yiyor..
diyorumya zaten insan başkası için değil kendi için Daha doğrusu Allah asına tutuyoo

afiyet olsun canım ama afiyet olacak bişi yememişin

İşyerinde öğlen çıkacak yemeğe baktım ondan kahvaltıyı öle geçiştirdim canım

öğlen
1 küçük kaşarlı mantar
10 ince patates kızartması
1küçük dilim pizza yedim

ay ama artık 20 gun daha gecse tam 2 ay olacak uzuo habıre kızıorm cok bu ıkı kıloma ya ne terbıyesız yılışık yapışık kiloymuş ya:36::36:

İşyerinde öğlen çıkacak yemeğe baktım ondan kahvaltıyı öle geçiştirdim canım

öğlen
1 küçük kaşarlı mantar
10 ince patates kızartması
1küçük dilim pizza yedim

afiyet olsun canım bende saat 2 ye dogru yıorm oglen yemegımı aksama dogru aclıktan delırmeyeyım dıe

ben var ya bugun bu yağ oranını olçen tartıda tartılayım bakalım bırde gercı onlar fazla cıkarıo ama olsun napalım en azından yag oranımı bılırım

Back
X