bende yazmaya çekindim valla
sabah menüm ;
İki ısırık simit, 4 kayısı, ıhlamur
bence sen bugunden baslamıssın sıkı dıyete

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yazmaya çekindim valla
sabah menüm ;
İki ısırık simit, 4 kayısı, ıhlamur
benimde 10 kilo vermem gerekiyor ya![]()
kızlar sıze bısı sorucam ben 40 gunde hemen hemen 8 kılo vermıs oldum sımdı onu hesapladım
ama bı sorun var artık eskısı gıbı hızlı kılo veremıorm ben
cırpınıorm resmen kılo vermek ıcın 2 kılo kaldı vermem gereken o da bı turlu gıtmıo
ne yapmalıyım yada hıc gıtmeyecek mı acaba o 2 kılo![]()
haha ilahi sende:) o degil de irademizi tutup öncelikle orucumuzu kazasız belasız tutarızda inş orucumuzu nasıl kilo vermeye dönderebiliriz onu bilmiyorum :) ramazan ayında zayıflamaya çabalayıp sonuç alan arkadaşlar var mı acaba ?
benim tespitim şu
çok hzlı kilo verdin ya aslında pen önermiyolar neyse sen verdinya
ilk başlarda çok az yediğin için çok kilo gitmiş gibi gördün tartıda ama senden ne gittini bilmiyosun yağmı sumu kasmı ı
bence şimdii vermiyoo gibi görünoysun ama belkide vucudun normal suyuna döndü yağların yakıldıı kilo olarak aynı görünüyo onemli olan artık kilo değilde vucudunun toparlanması önemli artık bence kilodansa fit durman önemli bence 52 kiloyla duruyosundur..
benim tespitim şu
çok hzlı kilo verdin ya aslında pen önermiyolar neyse sen verdinya
ilk başlarda çok az yediğin için çok kilo gitmiş gibi gördün tartıda ama senden ne gittini bilmiyosun yağmı sumu kasmı ı
bence şimdii vermiyoo gibi görünoysun ama belkide vucudun normal suyuna döndü yağların yakıldıı kilo olarak aynı görünüyo onemli olan artık kilo değilde vucudunun toparlanması önemli artık bence kilodansa fit durman önemli bence 52 kiloyla duruyosundur..
çekinecek bi durum yok
dışarda herkez yiyor..
diyorumya zaten insan başkası için değil kendi için Daha doğrusu Allah asına tutuyoo
afiyet olsun canım ama afiyet olacak bişi yememişin
İşyerinde öğlen çıkacak yemeğe baktım ondan kahvaltıyı öle geçiştirdim canım
öğlen
1 küçük kaşarlı mantar
10 ince patates kızartması
1küçük dilim pizza yedim
afiyet olsun canım bende saat 2 ye dogru yıorm oglen yemegımı aksama dogru aclıktan delırmeyeyım dıe
bugunde kendı kendıme kaldım topikte ya bolede olmuo kı destek olmadan
ben geldim canım
limonlu yeşil çayımı içiyorum