Hully'nin Diyet Günlüğü

pizzayı yedim ya üstümde acayip bi suçluluk duygusu var :50:

ay yok suclu hıssetme ben de dun teyzemde yedım tıkabasa arada ıı oluo ama nasılsa yedım dıyıp ıpın ucunu kacırmamak onemlı hemen toparlamaya baslayabılmek oda sızler sayesınde oluo o kdr alıstım kı her gun arkadaslarımla konusmaya anlatamam

walla bende çok alıştım sizlerle konuşmaya hully cim

bebek olayını ekimde yıllık izine çıkacam, tatil dönüşü hapı bırakmayı düşünüyorum bakalım

su kaybı olamaz cunku cok su tukettım canım ya gorsen cok zayıf duruorm zaten ama ıllede 50 dıe tutturdum ben 50 olcam
eeeee yagar yakıldıysa ben ne zaman 50 olcam

su kaybı olup olmadığını anlamazsınki yani ödemde olabilir..
sen 163 değilmisin baya zayıfsındır şimdi yaa tamam biraz daha uğraş olmazsa bırak bence belkide vucudunun olması gereken kilosu budur...

şimdi zeyomcum bu ıkı kılo benden ne zaman gıdecek yanı anlamıorm bole takılıp kalıo 6 7 gundur 52lerdeyım bı ara var ya 1.200 falan verıodum sımdı anca oda en fazla 800 gr verıorm haftada kı o kadar dıkkat etmeme ragmen
zaten son kilolarda gitmiyo kilolar ilk zamanki gibi..

bide ben kitap okumuştum tek şişman beynimiz diye orda tartılmamak gerek diyo özellikle takıldıpın noktada 40 gün tartılma diyoda bu nası olur bilmem sende

İşyerinde öğlen çıkacak yemeğe baktım ondan kahvaltıyı öle geçiştirdim canım

öğlen
1 küçük kaşarlı mantar
10 ince patates kızartması
1küçük dilim pizza yedim
afiyet olsun

ben var ya bugun bu yağ oranını olçen tartıda tartılayım bakalım bırde gercı onlar fazla cıkarıo ama olsun napalım en azından yag oranımı bılırım
ben aldım sinbonun hiç kullanmıyom o özelliğinii nekadar doğru bilmem olesine tartıyoo
ama spor salınlardındaki çok güzel o söylüyo herşeyii

şimdi 1 tane domates yedımmm :2::2::2: öğlende sadece domates yicem
:1::1:

ne domatesi yaa sen detoksa taktın :50:
Ben çok susadım yaaaa :84::84::84::84:

ya bende uykusuzum fena uyucam gibi susamak yok çünkü serin burası klima sen çalışyonmu evdemisin

su kaybı olup olmadığını anlamazsınki yani ödemde olabilir..
sen 163 değilmisin baya zayıfsındır şimdi yaa tamam biraz daha uğraş olmazsa bırak bence belkide vucudunun olması gereken kilosu budur...

zaten son kilolarda gitmiyo kilolar ilk zamanki gibi..

bide ben kitap okumuştum tek şişman beynimiz diye orda tartılmamak gerek diyo özellikle takıldıpın noktada 40 gün tartılma diyoda bu nası olur bilmem sende

afiyet olsun

ben aldım sinbonun hiç kullanmıyom o özelliğinii nekadar doğru bilmem olesine tartıyoo
ama spor salınlardındaki çok güzel o söylüyo herşeyii

ne domatesi yaa sen detoksa taktın :50:

ya bende uykusuzum fena uyucam gibi susamak yok çünkü serin burası klima sen çalışyonmu evdemisin

Canım çalışıyorum ben neyse ki az kaldı.Gerçekten sadece susadım açlık hissim yok..

bakalım bende bu sabah tartılmadım yarın sabaha belkı 51 lerı gorrebılırım yanı ınsallah eger oyle olursa hemen bılgısayarı acıp haberdar ederım sızı ya

hully barii hafta sonu abartma yoksa etikiler kilo vermenii zaten çok az ya kilo vermen
misal dün akşamda yedin bugunde annene gidecektin dikkatli olki 51 leri göresin

merhaba kizlar ben geldim oncelikle herkesin ramazai mubarek olsun .........carsamba gunu oglenden sonra misafirlige gittim bozdum ben kizlar pilav mi dersiniz baklava mi dersiniz cikolata bol bol yedim dun de baya yedim ne guzel oysa 55.9 olmustum bugun tartildim 56.3 olmusum ama ben daha ok bekliyodum kesin 57 falan olmusumdur diyodum amaa pes etmek yok ramazanda da devam 4 kio vermeliyim ..bugun sahurda yediklerim 2 tane kepek ekmek,1 haslanmis yumurta,2 yemek kasigi yogurt ,1 tane yesil cay . aksamaada sadece bugday corbasi icicem ..topigin adi degismis nerde bu diyorum yok ..neyse sonra baktim hully olmus:)

merhaba kizlar ben geldim oncelikle herkesin ramazai mubarek olsun .........carsamba gunu oglenden sonra misafirlige gittim bozdum ben kizlar pilav mi dersiniz baklava mi dersiniz cikolata bol bol yedim dun de baya yedim ne guzel oysa 55.9 olmustum bugun tartildim 56.3 olmusum ama ben daha ok bekliyodum kesin 57 falan olmusumdur diyodum amaa pes etmek yok ramazanda da devam 4 kio vermeliyim ..bugun sahurda yediklerim 2 tane kepek ekmek,1 haslanmis yumurta,2 yemek kasigi yogurt ,1 tane yesil cay . aksamaada sadece bugday corbasi icicem ..topigin adi degismis nerde bu diyorum yok ..neyse sonra baktim hully olmus:)

saol canım senin de ramazanın mubarek olsun

bir kaç gün dikkat ettinmi gene eski kilona düşersin

evet editörler değiştirmiş topiğin başlığını :))

hully barii hafta sonu abartma yoksa etikiler kilo vermenii zaten çok az ya kilo vermen
misal dün akşamda yedin bugunde annene gidecektin dikkatli olki 51 leri göresin

aynen ole yapıcam ama dayanmakta gucluk cekıorm..annem cok kızar onu gectım cok uzulur gece uyumaz duyarsa
cok yıomus gıbı yapıp az yerım artık salata yerım bol bol
hafta sonuda dıkkat edıcem cunku pazartesı 51 lerı gormem şart benım yoksa moral bozuk dolasıorm :52::52:

bide size söz verıorm telefonun gelır gelmez fotomu paylasıcam ne kadar zayıfladııma bakarsınız:52:

desene sende benım gıbı yaptın olsun takma kafana yıne verırsın ama onumuzdekı hafta yı ve 1 ayı cok sıkı gecırmemız lasım bence kaçamaksız:56::56:

Back
X