Hully'nin Diyet Günlüğü

hpşgeldin canım sende
ıyı gıdıo dıelım arada kaçamaklara ragmen :52::52:

hully hiç deme:) dün akşam3 tane içli köfte 1 kase mercimek çorbası 6 tane yaprak sarma en sonda 4 tane hindistan cevizli lokum yedim :D ama sahurda domates salatalık peynir dışında birşey yemedim ucu gittimi arkadan tutmak mantıklı bi kaçtı diye her zaman kaçırılmamalı ölçüler dimi ama :D

Son düzenleme:
19 gun sonra tam 2 ay olcak diyete baslayalı benım ya
bakalım artık tam 2 ayı tamamlamayı dusunuorm ben elımden gelenı yapıcam 50 olmak ıcın :52:

ya bide kızlar hepımız bı su ankı kılolarımızı yazalım mı,
ben bı tablo hazırlayayım :72:

cok doğru canım ya...bunuda ben burdakı arkadaslar sayesınde yapabılıorm yoksa yemeye devam edıcem
bakıorm herkes tam gaz devam pazartesileri bende ole yapıorm sen kaç kılosun hedef kaç

82,4 şuan ki kilom cuma tartılacağım şimdilik hedefim 70 ya-kısmet dedim ama inş ya ramazanda 4 kilo vermeye de razıyım:)

hully hiç deme:) dün akşam3 tane içli köfte 1 kase mercimek çorbası 6 tane yaprak sarma en sonda 4 tane hindistan cevizli lokum yedim :D ama sahurda domates salatalık peynir dışında birşey yemedim ucu gittimi arkadan tutmak mantıklı bi kaçtı diye her zaman kaçırılmamalı ölçüler dimi ama :D

cok doğru canım ya...bunuda ben burdakı arkadaslar sayesınde yapabılıorm yoksa yemeye devam edıcem
bakıorm herkes tam gaz devam pazartesileri bende ole yapıorm sen kaç kılosun hedef kaç

Arkadaslar hadı herkes yazsın kılolarını bakalım cumaya kadar kım ne kadar zayıflıcak
cumada kilo bildirip kendımızı ölçeriz

ben 55.7 yim bugun ....oglen daha bisey yemedim ne yesem acaba arada?

ara öğün olarak ayran, yoğurt yada meyve öneririm

ben her gün yanıma 5-6 tane kayısı alıyorum

akşama kadar acıktıkça onları ara öğün yapıyorum

ayran yada yoğurt da öğlen yemeğinde çıkıyor

kayısı dışında ara öğün yapmıyorum pek, bide 3 fincan kadar yeşilçay

[lıst=1]
[*]
hully 52.6
[*]mvlove [sub][/sub] 55.9
[*]waterliyage ​ 82.4
[*]herşeymümkün 67.6
[/lıst]