Hülya Avşar'ın yeni saçmalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu lafların ardında aslında kendine güveni olmayaan kişiliksiz bir kadın var....hatta midesiz...
evlilikte sevgi bir olmaktır.1+1 in gene 1 etmesi demektir.ne demek başkasını hayal etmek başkasıyla beraber olmak..kadın yada erkek.hiç fareketmez..ozaman hayvandan ne farkımız kalır...
bu kadın tam bir zavallı...ilkgünden beri sevmedim ve sevemiyeceğimde..

insan aklı kadar konuşur işte...fazla söze hacet yok..

hülya avsar bu agzindan cikani kulagi duymuyo isde
yillardir en güzel benim
en oyum en buyum
diye diye bi hal olduydu demekki herseyi demis bitirmis kendisi icin
yeni seyler üretiyo aklinca
brakta on parmaginda on marifetsen
güzelsen bilmem neyssen
kendi kendini övücegine baskalari seni övsün
ögüt veriyoda ne oluyoki
kelin ilaci olsa önce kendine sürermis
esi aldatida noldu kürkcü dükkaninami döndü geriye yo hayir
hülya avsarda göz yumduda noldu
sonuc bosandilar ikisininde ayri hayatlari var

ay canım bunlara mustehak ya bunlar oyle alısmıs kendılerını dıger ınsanlardan farklı gorduklerı ıcın hep farklı olma pesındeler ıgrencler farkında degıller

zaten tr nin en güzeliyim desede hangi sebepten oldugunu bilmiyorumda taci geri alinmisdi zaten dimi???

Evet canım 16 yaşındamıymış neymiş o zamanlar..bakire olmadığı anlaşılınca tacı elinden alınmış..ıkinciye verilmiş..

turkiyenin en zeki kadiniymis sozde, boyle diyenlere ne diyim ben...

Bu programıi zledim hatta dün geceydi..Okan BAyülgenle Senin Hİkayen adlı programda söyledi bunları tabi daha başka şeylerde söyledi Kendi düşünceleridir.Saygı duymak lazım.

Canım herşeye saygı duymak lazım diye yorum yapmıycak olsaydık bu site çoktan kapanırdı heralde..açılan her konuya "saygı duymak lazım" derdik yorum yapmazdık..

Biraz derinlere inipte düsünülecek olursa dedikleri mantikli aslinda....Bunu kadin olarak kabullenmek istemiyoruz sadece ...

Biraz derinlere inipte düsünülecek olursa dedikleri mantikli aslinda....Bunu kadin olarak kabullenmek istemiyoruz sadece ...

normal bir insan için bu sözler mantıksız ve etik değil..herkes böğle düşünse ..ne aile nede toplum kalır mantıklı düşündünmü ..
neresi mantıklı doğru bunun Allasen ..
ağzı olan konuşuyo işte..
kendi kültürü ve yetişme tarzı öle onun ..kale almamak lazım..

Ecrincim sen ne kadar derine indin acaba?? farzedelim ki aynı derinlikte buluştuk..eşim ara sıra başka kadınlarla zevklenicek bunun karşılığında beni çok mutlu edicek,çok fazla ilgilenicek,tatmin edicek..bende başka erkekleri hayal edicem,adamı tedirgin etmek için,arkadaşlarla muhabbete giricem çok beğeniyorum Şerafettini yaa ne erkek ama offffff diyicem,gece oluncada onu hayal edip ,canım kocam var ama Şerafettin olsaydı şindik ne hoş olurdu diye aklımdan geçiricem..abboowwwwww..Çık canım çık o derin sulardan..Vurgun yeriz allahıma hep beraber..

hulya avşar ne kadar gereksiz bi insan ya

ne yapsamda gündemde kalsam diye uğraşıyor

onlara göre beunlar normal şeylerdir

Hülya Avşarı severim ama söyledikleri hiç hoş değil:umursamaz:
Yani o zaman Kaya Çilingiroğlundan boşanmasaymış alla alla demek ki Kaya da heyecan aramak için aldattı hülyayı
Ben bi açıklamasını okumuştum Feraye Tanyolaçı kıskandığı söylemişti
Bence de gündem yaratmak için söylemiştir bunları.
Hangi kadın kabullenir yahuu akla mantığa sığacak şeyler değil söyledikleri

bunu aldattı ya kocası şimdi yediremedi zaten bana göre normal böyle şeyler, türkiyenin en güzel kadınıyım diyolar ama aldatıldım bunu hazmedemiyorum o halde böyle salakça demeçler vermeliyim bunu normal biişey gibi gösterip üzülmediğimi göstermeliyim hazmetttiiiim beeeen aldatılmayı hazmettttim diye basbas bağırıyo yazık. sindiremedi. halbuki kayayı arayıp küfretse tokat atsa daha çok rahatlar.

Bu programıi zledim hatta dün geceydi..Okan BAyülgenle Senin Hİkayen adlı programda söyledi bunları tabi daha başka şeylerde söyledi Kendi düşünceleridir.Saygı duymak lazım.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…