- Konu Sahibi newlife
-
Bir o..dan ne beklenir ki başka...:dilcikar:
Son zamanlar yaşadığı aldatılma olaylarına karşı egolarını tatmin etmek için,güçlü kadın imajı yaratmak için savunma mekanizmalarını çalıştırmaktan başka bir şey değil konuşmaları...Kendi kendini kandırıyor....
Kişi kendinden bilirmiş işi..
Kendisi de bir zamanlar bekarken evli ve çocuklu bir erkekle birliktelik yaşamıştı..Hem de bile bile....:mymeka:
tamam bende sevmem hülyayı ama gerçeklerde acıdır be arkadaşlarr.ağız başka söler akılndan başka geçer bu böledir.biri de çıkıp yazsa çekinmeden ben üyelimi iptal edicemmm.aldatılmak kötü bişey amaaaa bnce büyük konuşmamak gerek.yapıyodur da haberiniz olmuyodur belkidee kim bilir.cokacimcoook
Vah vah...Yapıyordur da haberiniz olmuyordur haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Her erkek senin çevrende gördüğün erkekler gibi olmayabilir..
Ya da her bayanın içinden geçirdikleri senin içinden geçenler gibi değildir..
Ne dersin ?süprizzzzz
şimdik işi polemiğe dökmemek gerekir kanımca da ama sölediklerimin arkasındayım erkek aldatmalı demiyorum ama aldatıyoo bakışla bile olsa yapıyo bunu dimdik arkasındayım bu görüşümün.
1-bazı insanlar gerçeklere inanmak istemez.kendi inandıkları aslı olamayn şeylerle çizgi romandaki gibi yaşarlar.
2-bazılarıda işine geldiği gibi konuşmayıp olanı söylerr.
Ben 2.şıkta yer alıyorumlülülülülülü ilkide sensin ablam heralllll:roflol: MUUUCCCCKKKKKK seni seviyorummmopuyorumnanaktan
Henüz evliliği yaşamamış biri atar durur..Yorumlarını kaale almaya değmez...Hele hele beni ,yaşantımı,eşimi vs bilmeyen biri olduğu için anca kafasındaki hayalleri gerçek sanır..Doğruları,gerçekleri bildiğini sanır...kaydirigubbakcemile3
yerim senin yorumlarını:1rolleyes:bende evlenirim bigün elbet evde kalmassam ozmn görüşürükk:icecream: bnm kabul ettiğim yok ama erkeklerin öyle olduğundan bahsettim sadece.ki gerçekten öylelerr yıkılmadm ayaktayımm...:lepi:
tamam bende sevmem hülyayı ama gerçeklerde acıdır be arkadaşlarr.ağız başka söler akılndan başka geçer bu böledir.biri de çıkıp yazsa çekinmeden ben üyelimi iptal edicemmm.aldatılmak kötü bişey amaaaa bnce büyük konuşmamak gerek.yapıyodur da haberiniz olmuyodur belkidee kim bilir.cokacimcoook
şimdik işi polemiğe dökmemek gerekir kanımca da ama sölediklerimin arkasındayım erkek aldatmalı demiyorum ama aldatıyoo bakışla bile olsa yapıyo bunu dimdik arkasındayım bu görüşümün.
1-bazı insanlar gerçeklere inanmak istemez.kendi inandıkları aslı olamayn şeylerle çizgi romandaki gibi yaşarlar.
2-bazılarıda işine geldiği gibi konuşmayıp olanı söylerr.
Ben 2.şıkta yer alıyorumlülülülülülü ilkide sensin ablam heralllll:roflol: MUUUCCCCKKKKKK seni seviyorummmopuyorumnanaktan
aynen canim ...agzina saglik :teytey:
sana katiliyorum ...:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?