Hülya Avşar'ın yeni saçmalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldatmak karakterle ilgili bir durum bence, dinle imanla alakası yok, hacı hoca takımının yaptıkları ayyuka çıktı.

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormus.
- Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız???
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlarsa şöyle olmuş:
ısveçli : Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus : Evi terk ederim.
Fransız : Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
ıtalyan : Kadını vururum.
ıspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz!

Bir o..dan ne beklenir ki başka...:dilcikar:

Son zamanlar yaşadığı aldatılma olaylarına karşı egolarını tatmin etmek için,güçlü kadın imajı yaratmak için savunma mekanizmalarını çalıştırmaktan başka bir şey değil konuşmaları...Kendi kendini kandırıyor....

Kişi kendinden bilirmiş işi..

Kendisi de bir zamanlar bekarken evli ve çocuklu bir erkekle birliktelik yaşamıştı..Hem de bile bile....:mymeka:

tamam bende sevmem hülyayı ama gerçeklerde acıdır be arkadaşlarr.ağız başka söler akılndan başka geçer bu böledir.biri de çıkıp yazsa çekinmeden ben üyelimi iptal edicemmm.aldatılmak kötü bişey amaaaa bnce büyük konuşmamak gerek.yapıyodur da haberiniz olmuyodur belkidee kim bilir.cokacimcoook

Vah vah...Yapıyordur da haberiniz olmuyordur haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Her erkek senin çevrende gördüğün erkekler gibi olmayabilir..

Ya da her bayanın içinden geçirdikleri senin içinden geçenler gibi değildir..

Ne dersin ?süprizzzzz

şimdik işi polemiğe dökmemek gerekir kanımca da ama sölediklerimin arkasındayım erkek aldatmalı demiyorum ama aldatıyoo bakışla bile olsa yapıyo bunu dimdik arkasındayım bu görüşümün.
1-bazı insanlar gerçeklere inanmak istemez.kendi inandıkları aslı olamayn şeylerle çizgi romandaki gibi yaşarlar.
2-bazılarıda işine geldiği gibi konuşmayıp olanı söylerr.
Ben 2.şıkta yer alıyorumlülülülülülü ilkide sensin ablam heralllll:roflol: MUUUCCCCKKKKKK seni seviyorummmopuyorumnanaktan

Henüz evliliği yaşamamış biri atar durur..Yorumlarını kaale almaya değmez...Hele hele beni ,yaşantımı,eşimi vs bilmeyen biri olduğu için anca kafasındaki hayalleri gerçek sanır..Doğruları,gerçekleri bildiğini sanır...kaydirigubbakcemile3

yerim senin yorumlarını:1rolleyes:bende evlenirim bigün elbet evde kalmassam ozmn görüşürükk:icecream: bnm kabul ettiğim yok ama erkeklerin öyle olduğundan bahsettim sadece.ki gerçekten öylelerr yıkılmadm ayaktayımm...:lepi:

ınşallah ...:roflol: Genellemek her zaman kişiyi yanlışa götürür....Nasılsa başına gelse göz yumup susup oturacaksın...Kişilik olarak anlatım tarzından dolayı doğal ve hoş gördüğün için...Kolay gelsin...zemuszemus.

Gençliğin de hülya avşar avşardı ama....Şimdi suratında ki nur gitmiş kadının sanki Tamam yaş geçtikçe hepimiz değişiyoruz ama bunun ki bi başka. .Rabbim hidayet versin bu kadına çırpınıyor da çırpınıyor...

sana katiliyorum ...:lepi:

Her erkek aldatır gibi bir genellemeye kesinlikle katılmıyorum.. Bir insanda Allah korkusu, vicdan, karakter varsa, ar damarı yerindeyse aldatmaz.. Çevremde aldatan erkek olduğu kadar aldatan kadın da var.. Bütün kadınlar aldatır gibi bir genelleme yapıyor muyuz? Hayır..

oldum olası sevmedim şu kadını..
yaşlılık bunlamınına girdi iyice..

Bu kadın ne yıyıp ne ıÇıyo arkadaŞlar ya tÖbe tÖbe

bu basligin yorumunu tam okumadim..bu kadinin her agzindan cikan laf sinirlerimi bozuyor.....kendini bi sekilde gündemde tutmak icin cinsiyetini bile degistirecek...her kiliga girer bu yeterki medya maymunu olmakta bir nummara olsun..zaten güzelde bulmuyorum kendisini...o türkiyenin güzeli deyil türkiye cirkini olur herhalde...tipsiz garu nolcekkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
tamamen saçmalık söledikleri
nerde kaldı o zaman sadakat
aldatılmak için mi evleniyor insanlar
ya da başka bir erkeği hayal etmek için mi
kendisi öle yapmış demekki şimdi böle konuşuyor

direk kendi yaşadıklarını başkalarına normal göstermek için saçmalamış..

yaşadığı ağır tramvayı böyle atlatıyor garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…