Hülya Avşar'ın yeni saçmalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha kadında hayal etmeliymiş vay beee. benim hayalimde başka erkek varsa zaten eşim bitmiştir benim için bize ters böyle işler

yine her zamanki gibi zırvalamış kayış kopmuş bunda artık

Aslında konuşmalarını olağan karşılamak gerekli .Çünkü kendisi sürekli aldatıldığından dolayı , erkeklerin aldatmasını normal karşılıyor .Bence psikolojisi bozulmuş , bütün erkeklerin eşlerini aldatmasını isteyen birinin feryadı .Ancak bu şekilde rahatlıyor.Ayrıca kişi önce kendi geçmişine bakmalı .Bütün millet sütten çıkmış ak kaşık olmadığını biliyor.Bu şekilde abuk tavsiyelerde bulunduğuna göre aldatılan her kadın ona keyif veriyor .Çünkü kompleksler içinde maalesef..

Ferzacım söylediğine aynen katılıyorum...kaydirigubbakcemile5
-------------------------

Hülya TEYZEM için bir kulüp kuralım nette ... Adı da " Aldatılan ve Aldatılmayı Seven Kadınlar Kulübü" Kendisini oraya alalım ne dersiniz :lepi:
:enbuyukkk: sırnaşık şey

( Bu arada teyze dedim , kendisi annem yaşında ama hala akıl ve yaş olgunluğuna erememiş yazık... Annecim kızını evlendirdi , torun bekliyor nerdeyse , bunun yaşındakiler hacca gidiyor,

evlatlarını mezun ediyor , hayat tecrübeleriyle gençlerin önünü aydınlatıyor, SAYGIDEĞER oluyor ; bu ise git gide gözümüzde bi gıdım değeri varsa onu da mahvediyor.. Yazık yazık , hem de çok

yazık...

Bu gece kandil, onun yaşındakiler dua ediyor , Allaha yalvarıyor; o ise kimbilir kafasında kimi hayal ediyodur... Töbe töbeeeeeeeeeeee.... )

Son düzenleme:
erkekler arada bi zevklenmeli der tabii..çünkü kaya çilingir ogluda aynı zevklenmişti zamanında..başına gelen şeyden dolayı ezilceginee onu konu yapıp marifet gibi ortaya koyuyorrr...kadını suçlamıyorum aldatılmasından dolayı üzücü hatta.ama marifet gibide söylenmezki bu..

kadın okdr da kötü birşey sölememiş.bana geliyoki tüm kadınlar ve erkeklerin aklından geçirdiklerini dile getirmiş.her insan da cesaret yoktur bence böyle konuşsun.fazlada kötü birşey dememiş.tamam kimse kocasına hadi git beni aldat ta ilişkimiz renklensin demez erkekte karısına başka erkekleri hayal et demez.ama şöylede bir gerçek var.kadınların en büyük yüzdesini dahil ederek sölüyorum;ben aklımdan geçirmem geçirmedim böyle şeler düşünmedim hiç dersede yalan söler.hepimiiz inanabiliriz burda bu yalana ama kişinin kendisinin inanıcanı sanmıyorum.düşünce özgürlüğü diye bişeyin olmadığını da vurguluyorum sanalda dahii olsaaayasakkelime

hülya avsar böle bisey demediki ....allahin askina hangi erkek aldatmiyo karisini ???ya cirkindir kimse bakmaz ama icinde vardir hep ...yada yakisiklidir ve yapicagini yapiyordur ....esini aldatmayan erkek yoktur bu doganin kanunu ....ve kadin bunu bilmeli ...kadin akilli olursa yuvasini dagitmaz ....hülya avsar gibi ....ne diyo asik oldugunu anladigimda hersey bitmistir dedi....ama gereksiz yatak iliskileri icin yuva yikilmaz ...

Son düzenleyen: Moderatör:
hülya avsar böle bisey demediki ....allahin askina hangi erkek aldatmiyo karisini ???ya cirkindir kimse bakmaz ama icinde vardir hep ...yada yakisiklidir ve yapicagini yapiyordur ....esini aldatmayan erkek yoktur bu doganin kanunu ....ve kadin bunu bilmeli ...kadin akilli olursa yuvasini dagitmaz ....hülya avsar gibi ....ne diyo asik oldugunu anladigimda hersey bitmistir dedi....ama gereksiz yatak iliskileri icin yuva yikilmaz ..

Ben bir esime gidip,arada bir zevklenmesi gerekiyormus diyeyim.Tövbe tövbeeeeee.

Hülya Avsar bu domates sana.Al al al al.:tomato::tomato::tomato::tomato:

Son düzenleme:
biri bu kadını susturabilirmi?????
acıyorum ben ona zavallı bir kadın hülya avşar...

gereksiz yatak ilişkileri aldatmaya girmiyor mu benneyaptımki
bu kadar yüzeysel bakmayın olaya
her erkek aldatır aldatmayan yoktur derseniz eğer erkeklerin yaptıkları bu sadakatsizliğe hak vermiş olursunuz
hayır her erkek aldatmıyor bu olay bu kadar basit değil
yatak ilişkisi gerekli yada gereksiz aldatmaya girer
sadakat denen şeyin kapsamında bunlar yoktur

bu cümle de klişe oldu artık hee
ne demek yapmayan erkek yoktur
bu kadar geniş bir genelleme neye dayanılarak yapılıyor anlayabilmiş değilim henüz
kimi kadın midesizdir gerekli gereksiz tüm ilişkileri kabullenir
kimi kadında şereflidir en küçük bir aldatmada arkasını dönüp gidebilir

aynen katılıyorum canım...Şeniz

genelleme yapmayın. her erkek öyle değil. bizde öyle değil örneğin..
benim ailede akrabalarda yok öyle şey. ne babam ne ağabeyim yapmadı yapmazda.
hatta ağabeyimin bir lafı hala kulağımda,neden bazı erkek arkadaşlarım kız arkadaşlarını aldatırlar. var işte bir sevgilisi. buna neden ihtiyaç duyarlar ki demişti...
....ama gereksiz yatak iliskileri icin yuva yikilmaz
bu cümleye de diyecek, kelime bulamıyorum..
erkek yatıp kalkacak.ama günü birlik,daimi değil sizin deyiminizle, gereksiz yatmalar,yani.
ve kadın bunu kabul edip yuvayı bozmayacak.
eeee pes. sizin gibi kadınlar böyle düşünürse ,tabiki,erkek milleti önüne gelenle yatar kalkar...

Son düzenleyen: Moderatör:

Esini aldatmayan erkek vardır dinine baglıysa ALLah korkusu varsa yapmaz
ama cogu yapıyor ne yazıkki..
gereksiz yatak ilişkileri için yuva yıkıLmızmı??
oldu ozaman adam baska kadınlarla yatsın,kadın baska erkeklerle yatsın
ama yuva devm etsin
ortada YUVA kalıyormuki acaba
nasıl bir anlayısınz var anlayamıyorum ben ya
o adam baskasıyla yatacak gelecek size ve siz hicbirsey olmamıs gibi
onunla beraber olacaksınz gercekten mide bulandırıcı insan birkere tiksinr o adamdan
zaten öylede adam olmaz ölesine adam demem ben.. benneyaptımki

Zaten erkeklerin aldatması neyden kaynaklanıyor kadınlardan
kadınlar evli erkeklerle beraber olmasa onlara fırsat vermese erkek kimnle yatacak acaba
canm güzel söylemissn gercekten kadınlar böyle düşünürse erkeklere suç bulmamak gerek benneyaptımki benneyaptımki

Bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına :1shok:
Ne demek aldatmayan erkek yoktur.
Yani erkeklerin hepsi şerefsiz mi demek istiyorsunuz.???? lmaz:
Aldatan insan bence şerefsizdir.
Aldatan insana insan demek bile gelmiyor içimden. kötükedihüso
Ama siz erkeklerin hepsinin böyle olduğunu söylemeniz yetmezmiş gibi birde doğanın kanunu diyorsunuz. :bbo:
Kim koymuş bu kanunu hangi akıl sahibi koymuş acaba????
Ben hiç böyle bir kanun görmedim. :1no2:
Erkeklerin aldatması çok normal ama kadınlar bunu yapamaz yani kafamçokkarıştı
Aldatan erkeklerin normal olduğunu değil aksine çok anormal olduklarını düşünürüm hep.
Sizin mideniz kaldırıyorsa sorun yok tabiki sizin için bir kanun olabilir bu.
Erkeğinizin başka kadının tenine dokunması sizin için doğal bir kanun olabilir ama genelleme yapmayın lmaz:

şımarık işte ! uçmuş bu.. saçmalıyoo

Erkek eşine belli etmeden günlük ilişki, kadın başkasını hayal etmeli falan yok böyle bişey. Böyle bir evlilik evlilik midir? Ne sevgi, ne saygı bu evlilikte herşey bitmiştir zaten. Kağıt üzerinde sürmesinin de bir anlamı yoktur ki.

füsfüsüm diyecek birşey bırakmamışsın.adeta benim söyleyeceklerimi demişsin agzına saglıkŞeniz

ayrıyetten de.hülya avşar kendisi de aldatıldıgı için buna kılıf arıyor bence...yani anlatabildimmi bilmiyorum,kendi aldatıldıgı için bunu çok da kötü birşey degilmiş gibi savunuyor...aslında kendi iç dünyasında bunu asla hazmedemedigi için de bu saçmalıklar agzından çıkıyor...ne diyelim Allah ıslah etsin.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…