Buradan da şu sonuç çıkıyor,erkekler o kadar zavallı varlıklar ki,bir korku unsuru olarak din olmasa hapı yutmuştu bayanlar..
Esini aldatmayan erkek vardır dinine baglıysa ALLah korkusu varsa yapmaz
ama cogu yapıyor ne yazıkki..
gereksiz yatak ilişkileri için yuva yıkıLmızmı??
oldu ozaman adam baska kadınlarla yatsın,kadın baska erkeklerle yatsın
ama yuva devm etsin
ortada YUVA kalıyormuki acaba
nasıl bir anlayısınz var anlayamıyorum ben ya
o adam baskasıyla yatacak gelecek size ve siz hicbirsey olmamıs gibi
onunla beraber olacaksınz gercekten mide bulandırıcı insan birkere tiksinr o adamdan
zaten öylede adam olmaz ölesine adam demem ben.. benneyaptımki
hülya avsar böle bisey demediki ....allahin askina hangi erkek aldatmiyo karisini ???ya cirkindir kimse bakmaz ama icinde vardir hep ...yada yakisiklidir ve yapicagini yapiyordur ....esini aldatmayan erkek yoktur bu doganin kanunu ....ve kadin bunu bilmeli ...kadin akilli olursa yuvasini dagitmaz ....hülya avsar gibi ....ne diyo asik oldugunu anladigimda hersey bitmistir dedi....ama gereksiz yatak iliskileri icin yuva yikilmaz ..
haklısın canım.Buradan da şu sonuç çıkıyor,erkekler o kadar zavallı varlıklar ki,bir korku unsuru olarak din olmasa hapı yutmuştu bayanlar..
Öyleyse neymiş,aldatmanın hası dinsiz veya dini yaptırım olarak görmeyenler arasından çıkıyormuş..Eşim pek dinle alakalı değil,amman ha ipini sıkı tutayım,çünkü öyle ki her an aldatılabilirim
Yine dönüp dolaşıp aldatma meselesini dine getirmez misiniz,inanın ifrit oluyorum kötükedihüso
füsfüsüm diyecek birşey bırakmamışsın.adeta benim söyleyeceklerimi demişsin agzına saglıkŞeniz
ayrıyetten de.hülya avşar kendisi de aldatıldıgı için buna kılıf arıyor bence...yani anlatabildimmi bilmiyorum,kendi aldatıldıgı için bunu çok da kötü birşey degilmiş gibi savunuyor...aslında kendi iç dünyasında bunu asla hazmedemedigi için de bu saçmalıklar agzından çıkıyor...ne diyelim Allah ıslah etsin.klava:
Kadın akıllı olursa zaten aldatıldığını anladığı an çeker gider,ya da niye o gitsin ki,aldatan eş görünümündeki insandan bozmanın totosuna ayağının izini çıkarır,yallah sokağahülya avsar böle bisey demediki ....allahin askina hangi erkek aldatmiyo karisini ???ya cirkindir kimse bakmaz ama icinde vardir hep ...yada yakisiklidir ve yapicagini yapiyordur ....esini aldatmayan erkek yoktur bu doganin kanunu ....ve kadin bunu bilmeli ...kadin akilli olursa yuvasini dagitmaz ....hülya avsar gibi ....ne diyo asik oldugunu anladigimda hersey bitmistir dedi....ama gereksiz yatak iliskileri icin yuva yikilmaz ...
vereliniortakalkisalkisalkishaklısın canım.
bu olayın dinle alakası yok. ateist yada deist. yada dindar.
hiç farketmez.. ateistin bir ahlak anlayışı ,değer yargısı yok mu sanıyorsunuz. yada vicdanı. ateist olan her türlü yanlışı yaparmı,yada ahlaksızlığı.
hayır. bu kişinin hayata bakışı ve insanlığı ile alakalı bir şeydir. dinle ilgili değil.
Kadın akıllı olursa zaten aldatıldığını anladığı an çeker gider,ya da niye o gitsin ki,aldatan eş görünümündeki insandan bozmanın totosuna ayağının izini çıkarır,yallah sokağa
Yatak ilişkisi günlük haftalık aylık olarak ayrılmış da benim haberim mi yok a dostlar :uhm:
Demek ki günlük olarak sadece sütümüzü ve gazetemizi değil,bir de aldatılmamızı da alacağız bundan sonra. Bunun tablet şekli var mı piyasada,bir kerede suyla yuvarlayıverelim de,çiğnerken hazımsızlık yapmasın bünyeye.Ne de olsa eninde sonunda çok iyi ya.
tablet iyi fikir.çiğnerken, bayağı da,acı gelir insana...piyasaya çıkar. böyle düşünceler oldukça bilim adamları buna da bir el atarlar nasıl olsa:delphin:
gel anam gel. ... kapım sana her zaman açık...a.s.:1hug:.vereliniortakalkisalkisalkis
Topun ağzındayım anacım,sana gelirim aldatılınca okipim
walla aynı durumdayız canımın dip köşesiBuradan da şu sonuç çıkıyor,erkekler o kadar zavallı varlıklar ki,bir korku unsuru olarak din olmasa hapı yutmuştu bayanlar..
Öyleyse neymiş,aldatmanın hası dinsiz veya dini yaptırım olarak görmeyenler arasından çıkıyormuş..Eşim pek dinle alakalı değil,amman ha ipini sıkı tutayım,çünkü öyle ki her an aldatılabilirim
Yine dönüp dolaşıp aldatma meselesini dine getirmez misiniz,inanın ifrit oluyorum kötükedihüso
Urgan füsüm,en iyisi yağlı urgan:roflol:walla aynı durumdayız canımın dip köşesi
benim gemi halatı bulmam lazım yani herifi sıkı tutmak için
Buradan da şu sonuç çıkıyor,erkekler o kadar zavallı varlıklar ki,bir korku unsuru olarak din olmasa hapı yutmuştu bayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?