Hünerli kk kadinları lütfen bakarmısınız ,ben bi yol bulamadım :(

hannah

Önce bebeğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.968
46
358
Kızlar ben ne yaptıysam bu resimdeki gibi yapamadım. çocukluğumda hep yaparlardı elmalı pasta ve hamuru sert sert olurdu .ben bir türlü sert elmalı pasta hamuru yapamadım. fırından ilk çıktığında biraz kıyır kıyır oluyor ama ertesi güne mutlaka yumuşak bir hamuru oluyor. Kısacası elmalı pastamın hamurunu nasıl çok daha sert yapabilirim. kime sorduysam ,nette hangi tarifi okuduysam benim tarifime çok yakın bir tarif verdi. fakat bazı bayanların sert bir elmalı pasta hamuru kıvamını tutturabildiğini biliyorum bilen varsa lütfen yazsın kızlar acayip canım çekiyor (( otursam bir tepsiyi yiyebilrim güya kilo vericektim

Elmalı kurabiye mi acaba dediğin eğer öyleyse benım bildiğim elmalı kurabiyenin hamuru yumuşak oluyor

canım ben yapıyorum çokkk sert olmuyo sevmemde zaten çok serti.ama benimm yaptıgımda yumusak diğil ama sert de olmayan bi tarifim var istersen yazabilirim

Elmalı kurabiye mi acaba dediğin eğer öyleyse benım bildiğim elmalı kurabiyenin hamuru yumuşak oluyor

canım benim yaptığımda yumuşak herkes çok beğeniyor ama ben çocukken yerdim sert sertti çok iyi hatırlıyorum. ve bence çok daha güzeldi.malesef öyle bir tarif bulamadım .

canım ben yapıyorum çokkk sert olmuyo sevmemde zaten çok serti.ama benimm yaptıgımda yumusak diğil ama sert de olmayan bi tarifim var istersen yazabilirim

zahmet olmazsa yazarmısın çok memnun olurum

canım istediiii yaaaaa
şuan sert yumuşak hepsini yerim arkadaşım

Bende ıstıyorummm hamurun bıraz sert olması da ıyıdır bencede ama ertesı gune kalınca sertlesır zaten

ben acemiliğimde bıkaçkere daşş gıbı yaptım ama nasıl yaptım hatırlamyrum hatırlasam sölerdim bencede yumuşak daha güzel

Tatlıyla hiç aram yok ama şu son saatler ne olsa canım çekiyor
Yumuşak ta olsa gönder ben yerim şimdi

O senin dediğin elmalı kurebiye değil elmalı tart
Bende yerdim küçükken ablam yapardı..
Tarifini tam bilemiyorum birazdan mesaim bitiyor
Arama yap 'Elmalı tart' diye çıkıyo

az bekleyin tarif defterimi alıp geliyorum....
bende de 2 tarif var biri yumuşak diğeri sert çıtır çıtır...

1,5 paket margarin
1 sb. sıvıyağ
1-2 yemek kaşığı şeker
2-3 yemek kaşığı yoğurt
kabartmatozu ve un

iç malzemesi: elma üzüm ceviz şeker tarçın.

bundanmı bahsediyosun ? eğer bundan bahsediyosan bunun hamuru yumuşak oluyo yani, kenarları falan kıtır olur.

güzel bi kaynaktan öğrendğim kadarı ile normal yaptığın tarife 2 çorba kaşığı nişasta koyarsan yumuşamaz ve kıtır kıtır olurmuş. Denemesi senden :)

güzel bi kaynaktan öğrendğim kadarı ile normal yaptığın tarife 2 çorba kaşığı nişasta koyarsan yumuşamaz ve kıtır kıtır olurmuş. Denemesi senden :)

nişaşta arto kabartma tozumu koymam gerek canım. evet ben resimdeki gibi yapıyorum ama yumuşak oluyor ,çocukken yediklerim daha sertti

1,5 paket margarin
1 sb. sıvıyağ
1-2 yemek kaşığı şeker
2-3 yemek kaşığı yoğurt
kabartmatozu ve un

iç malzemesi: elma üzüm ceviz şeker tarçın.

canım benimkide böyle sadece bir yumurta var. ama bu yumuşak oluyor.sert olan tarifin varmı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…