baktım ama aynıydı canım benim tarifimle. bi arkadaş nişaşta koy dedi ama olmadı buseferde hamur tutmadı birbirini açamadım merdaneyle. sanırım herkesin kıvamı böyle ama ben küçükken sert bembeyaz elmalı kurabiyeler vardı diye hatırlıyorum öyle canım çekiyorduki hazırlarıda sevmiyorum
Ben de kurabiyesinden çok tart ya da turtasını severim..Siz tarifi netten ararken elmalı turta ,tart ya da pie diye girseniz daha iyi olabilir.Çünkü pasta hamurları yumuşak ama tart ya da turta hamurları sert olur .
baktım ama aynıydı canım benim tarifimle. bi arkadaş nişaşta koy dedi ama olmadı buseferde hamur tutmadı birbirini açamadım merdaneyle. sanırım herkesin kıvamı böyle ama ben küçükken sert bembeyaz elmalı kurabiyeler vardı diye hatırlıyorum öyle canım çekiyorduki hazırlarıda sevmiyorum
bacaksiz mesaj kutun dolmuş .burdan afiyet olsun diyim .zaten genelde elmalı pastanın tarifi öyle kimisi sırf tereyağıda kullanıyor ozaman daha kıyır kıyır oluyor ama ağır kokuyor tavsiye etmem
Ben de kurabiyesinden çok tart ya da turtasını severim..Siz tarifi netten ararken elmalı turta ,tart ya da pie diye girseniz daha iyi olabilir.Çünkü pasta hamurları yumuşak ama tart ya da turta hamurları sert olur . Eki Görüntüle 626952