Hungur hungur aglayarak yaziyorum...

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
Olmayan kalmadi. Sinir sistemimi cokertti o igrenc insan. Dershanede kriz gecirdim, bayildim. Hocalar panik atak sandi, kolonya kokulari burnumda hala... Ne mi oldu? Whatsappa kendi fotografimi koydum diye yalanlar soyledi benden hoslanan bir cocugun agzini burnunu kirmista okuldan atilacakmis ama nasil anlatiyor boyle psikopat gibi dislerini sika sika. Hep konustu etmedigi laf kalmadi, dunden beri psikolojik rahatsizligim var ona hastayim kotuyum dedim yanina cagirdi seni iyilestiricem dedi ve bunlari yapti. Insan dusmanina yapamaz. Nasil bir vicdansizlik. Yalanmis bir de. Kendime o kadar acidim ki. Kot pantolon giymisim ustume pardesu almamisim diye de bir ton laf... Sinirlerim harap oldu. Aglamaktan gozumde yas kalmadi ne okula ne dershaneye gitmek istemiyorum. Bugun nasil mutlu gittim yanina onu gorecegim diye... Ben bunlari hak edecek ne yaptim. Size yalvariyorum benim icin dua edin. Cok zor gececek gunler beni bekliyor. Tek ihtiyacim olan dua...

Annem biz konusacagiz dedi okuldan alacagiz dedi hala gerek yok diyorum. Onu koruyorum. Kendime inanamiyorum. Sevmiyorum da diyemiyorum. Okulumu degistirmeli miyim sizce?

Ya alınma ama bir erkek için kendini bu kadar rezil etmeye değer mi?:26:
Valla yazık ya.
Senin kot pantolon giyip, üstüne pardesü almamandan ona ne... Anan mı, baban mı, kocan mı?
Erkekleri hayatınıza bu kadar müdahil etmeyin, senin hayatına bu kadar burnunu sokmasına izin veren sensin
Yaşın kaç? Bu arada ailen mi seni okuldan alcak orayı anlamadım.

Son düzenleme:
yanina çagirinca napti anlamadimki
degi$tir okulunu bak yoluna
ya$in kuçuk, milletin $imarik veledi için hayatini mahvetme , o kim oluyorda bu kadar aglayip sizliyorsun anan baban ölmü$ gibi ..

canım kac yasındasın bılmıyorum ama kendıne cok yazık ediyosun bence..Bende lisede sıramdan kalkmazdım sırf sevgılım kızıyo diye cok yazık etmişim çok pişmanım yapma bu günlerin geri gelmicek...

Hayatındaki insan sana eziyet degil zevk huzur mutluluk heyecan vermeli seni rezil etmemesi gerekiyor..
Bence dikkat et! kendini ezdirme!O kimse degil!Sağlıklı düşün canım..

yaz dan beri10 tane konu açmi$in hepside sevgilinle kavgalarin yuzunde, ailen goru$meni istemiyor diye, annen kiziyor diye ..

lise deymi$in 17 ya$indasin desek en iyi halli, bu genç ya$ta kendini o çocuga ansil bu kadar baglarsin,insanlar çocuklarinin babasindan kocasindan bo$aniyor ,, hayat bu hersey bizim için, sen flört için bu kadar hasta oluyorsun, psikolojik sgaligini bozuyorsun ..ailen için çok uzuldum, kim bilir ne kadar çaresizler $imdi .. biriicik kizlari bi $imarik velet yuzunden ellerinden kayip gidiyor .. bende iki çocuk anneisyim kendimi onlarin yerine koymak canimi yakdi .. ben kizimi uzecek bu hale getirecek çocugu bilmiyorum naaparim ama dovmekle falan kalmam herhalde , kimse benim kizima yavruma bunlari ya$atamaz
ben onu ne zorluklarla buyuutuyorum, ailende seni oyle buyuttu ..

birak o çocugu ve hayatina çeki duzen ver
ailen in$ $ehir falan degi$tirir, senide ciddi bi $ekilde tedavi ettirirler ..

profilindeki ilgi alaninada çeyiz hazirligi dugun hazirligi yazmi$in

hayat sadece bir insan üzerine kurulu olan bi hayat değil tatlım canını sıkmaya inan ki değmez ...

Muhtemelen canım ama cok üzülldüm o kim ki ya

Ayılıp bayılcak kadar nasıl bağlanıyorlar ben anlamıyorum ya...
Biz de zamanında flörtler yaşadık. Bir gün ağladık iki gün ağladık.Ama hayatımı mahvetme boyutuna hiç bir zaman getirmedim olayı...
Ne hakla sen okula, dersaneye gitmek istmezsin. Kim bilir annen baban duysa ne kadar üzülür.

Evet sevgilimdi. Ben sessiz bir insanim resmen sessiz uysalim diye tepeme cikti yapmadigi kalmadi.

Lise hayatimin son senesi diye sabredeyim dedim ama yok olmuyor iyilikten anlamiyor mahvetti beni.

Askim gel sana surprizlerim var iyilestiricem seni mutlaka konusmamiz lazim dedi nasil sevindim mutlu mesut gittim. Daha ilk gordugunde gulumseyerek biraz daha acsaydin bacaklarini dedi kot pantolon var!! Laf sokmaya devam etti pislik. Sonra whatsapp fotografina laf etti ama hep gulumsuyor amaci sinirlerimi bozmak ve basardi da. Kriz gecirdim yerden yere attim kendimi aklima geldikce tekrar agliyorum. Yaziklar olsun Allah guldurmesin onun yuzunu. Sizde nolur dua edin bana nolur...

Ona deger verdigim icin aglamiyorum ki ben zaten psikolojik problemlerim var ilac kullaniyorum o da sinirlerimi zorladi hepsi bu.

profilindeki ilgi alaninada çeyiz hazirligi dugun hazirligi yazmi$in

Bu yaşta kafa bunlarla doluysa normal yani bu kadar üzülmesi
Şimdi sanıyor ki o çocukla evlencek, düğünler, dernekler...

Öncelikle okuluna bak arkadaşım, oku sonra çeyizini yap. Çeyiz kaçmıyor
Bir diploman olsun elinde.
Yoksa pantolonunun üstüne pardesü giymiyosun diye adam seni tekme tokat döver ilerde. Şimdi gördüklerin hiçbir şey...

Ona deger verdigim icin aglamiyorum ki ben zaten psikolojik problemlerim var ilac kullaniyorum o da sinirlerimi zorladi hepsi bu.

Sana zarar veriyorsa görüşmemen en hayırlısı...
Üstelik psikolojinin bozuk olduğunu bile bile üstüne gelmiş.
Sence seviyor mudur böyle biri seni?

Benimde üzüldüğüm çok şey oldu ama ben yine anneme anlatamazdım açıkcası..Daha lisedeyim diye kızardı eminim daha yeni yeni anlatıyorum..Bence aileside korkutsa hiç bir şey yapamaz zor allah yarımcıları olsun

Canım inanki bir şey oldu sandım, o bana neler yaptı diyince bir şey yaptı sandım. Anlıyorum gençsiniz hormonlar tepenizde, üzüntüleriniz sevinçleriniz en uçlarda ama sözel laf sokmak dışında bir şey yapmamış anladığım kadarı ile. Daha önceki konundan hatırladığım kadarı ile de sen hala bu çocukla birlikte olursan bunlara açık davetiye çıkarmışsın demektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…