- Konu Sahibi aglayanbulutlar
-
hayırr yaşım doğru.neden yalan söyliyeyim.sıkıntı çekip bunu yapmışsam bu aptal olduğum yada yaşımın küçük olduğunu anlamınamı gelir.bence siz konuşmasını öğrenin önce anlamasını öğrenin.ya kafa dengi insan yok diyorum.anlaşıyorum tabikide.ben herkesle anlaşırım.ama bir dostum yok anlatabildimmi?*?
kendimi çok yanlız hissediyorum.bağırdımmm evin içindeeeee tonla ilaç aldım elime amacım ilgi çekmek değildiiii..beni umursuyomu diye baktım amaaaa bakması bile dönüpppppp....evet dertleşecek insan yok kahretsinnnnn bu neden benim başımda sadece.ya o sırada çocuğuna birşey olsa diye insan endilelenmezmiiiiiiiiiiiiiiiii nasıl birrrrrr ruh hali bu yaaa
Ben sana ilk konuşmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum.
İkinci ise yaptığınız hiç normal bir davranış değil.
Konuşmalarından ve tavırlarından anladığım kadarıyla kesinlikle 20 yaşın altındasın.
Aklı başında bir insan böyle davranmaz.
Ve şunuda belirteyim; çevrendeki insanların hiç biri ile anlaşamıyorsan sorun onlarda değil sende demektir
canım benım zamanla bazen herkes boyle hıssedebılıyo bende olurum aıle gercekten cok önemlı eğer bırde benım gıbı annesı ve babası ayrılmıs olarak buyuduysenız daha zor cunku annem yasadıklarından dolyı bıze sevgı veremedı ve sevgısız buyudum ve esımle tanıstığımda on yedı yasındaydım ve ondan once kımse olmadı hayatımda sevıldığımı gorunce ben o zaman anladım benı bır seven var dıye o benı delıler gıbı sevdı bende onu yıllarca sevgısız buyuyen ben esımın yanımda olduğu o on yedı yasımdan berı benı bır gun uzmedı ve kıyamam uzulmene der ve o yesıl gozlerınden bır damla yas akmasın der on yedı yıl oldu evlenelı uc tane kardesım annem babam var ama ınankı onların sevdığinden suphelıyım ama esım ve cocuklarımın sevgısını kımseye değismem ve canım senınde boyle mutlu olcağın gunlerın olcak kendı cocukların ve sana asık olan bı kocan ve hayatında bu karamsar ve kotu gunlerı unutcan canım hayatın tadın yasmaya bak bır daha bu yasta olmayacaksın ıyı ve guzel gunlerın olur ınnsallah canım
Kendini öldürme niyetinde olsan o ilaçları annenin gözünün önünde içmezdin, kabul edelim ilgi çekmeye çalışmışsın.
Ölünce ne olacak?
Kiminle sorunun varsa çözmeyi denemiyor musun? Anneni al karşına konuş, derdini söyle. Annen sonuçta, insan çocuğunu önemsemez mi? (Karşımda intihara kalkışan çocuğum olsa bende dönüp bakmam, o ayrı.)
Arkadaşın mı yok? Gerekirse halk evlerinin falan kurslarına git, bir şeyler yap. Bu arada çevren olsun. Kendini toparla ama, İnsan asla bunalım tiplerle arkadaş olmak istemez.
Ölmek çözüm değil, saçma sapan işlere kalkışmadan bi' durup düşünün ben ne halt yiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?