hüngür hüngür ağlıyorum, kimin umurundayım :(

ya sağa dönüyorum dertleşecek insan yok sola dönüyorum yokkkkk....bunaldım gerçekdennn...neden ben yalnızım bu kadat.etrafafımda insan çok amaaa kafa dengim yok.çok ağır,ve yerince davranan biriyim.çevremdekilerde hep çoluk çocuk.olanlarında yaşlasıı çok büyük.onlarlada anlaşılmıyo haliyle yaş farkından dolayı.e ben napayım şimdi.hiçbişey yapmak gelmiyo içimden.hayatım boyunca böyle devam edicek diye korkuyorum.[/QUOTE]

kaç yasındasın okuyormusun peki ya aile destegi olmadan olmuyor anlayabiliyorum seni ama inan bu bir dönem ve atlatacaksın eminol bir şekilde geçecek benimde böyle kaygılarım vardı ama şimdi geriye dönüp bakıyorum hepsi geride kalmış izleri var tabiki hala benzer olaylrı yine yasıyorum kimse beni anlamıyor destek olacak kimse yok ama artık soğukkanlı olmaya çalışıyorum odama geçip iki zırlıyorum bitiyor ağlamakta çözüm değilde işte napalım tek dayanagımız gözyaslarımız ama böyle sürmeyecek sen onlara benzemeyeceksin böyle olayları yasadıgın için herkesi anlayacaksın daha olgun olcaksın böyle şeyler insanı güçlendiriyor kesinlikle ben bunu öğrendim

kaç yasındasın okuyormusun peki ya aile destegi olmadan olmuyor anlayabiliyorum seni ama inan bu bir dönem ve atlatacaksın eminol bir şekilde geçecek benimde böyle kaygılarım vardı ama şimdi geriye dönüp bakıyorum hepsi geride kalmış izleri var tabiki hala benzer olaylrı yine yasıyorum kimse beni anlamıyor destek olacak kimse yok ama artık soğukkanlı olmaya çalışıyorum odama geçip iki zırlıyorum bitiyor ağlamakta çözüm değilde işte napalım tek dayanagımız gözyaslarımız ama böyle sürmeyecek sen onlara benzemeyeceksin böyle olayları yasadıgın için herkesi anlayacaksın daha olgun olcaksın böyle şeyler insanı güçlendiriyor kesinlikle ben bunu öğrendim[/QUOTE]

bilirmisiniz insan bazen kendini değerli hissetmek ister ,şımartılmak isterrrr.ben ailemin de kimseninde umrunda değilim.birilerini herkes önemserken sanki kullanılmış bir kenara atılmış birrr bez parçacı bir mendil gibi hissediyorum kendimi.konsantre olamıyorum.yaşımda 21 ama acı çekiyorum kalbim acıyooo çok

Ben sana ilk konuşmayı öğrenmeni tavsiye ediyorum.
İkinci ise yaptığınız hiç normal bir davranış değil.
Konuşmalarından ve tavırlarından anladığım kadarıyla kesinlikle 20 yaşın altındasın.
Aklı başında bir insan böyle davranmaz.
Ve şunuda belirteyim; çevrendeki insanların hiç biri ile anlaşamıyorsan sorun onlarda değil sende demektir

[/QUOTE]bilirmisiniz insan bazen kendini değerli hissetmek ister ,şımartılmak isterrrr.ben ailemin de kimseninde umrunda değilim.birilerini herkes önemserken sanki kullanılmış bir kenara atılmış birrr bez parçacı bir mendil gibi hissediyorum kendimi.konsantre olamıyorum.yaşımda 21 ama acı çekiyorum kalbim acıyooo çok[/QUOTE]

evet bilirim aynı duyguyu bende yasadım ve yaşıtız da aynı zamanda ama diyorum ya senın hiç kimseye ihtiyacın yok kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış hayaller kur mesela senin elbet çok güzel bir yuvan olacak senin kendi ailen ve sen çocuklarına bunu yasatmayacaksın asla onun bilincinde ol yeter kendi mutluluğunu kendin kur bunun için çabala bunu sötleyenlere sinir olurum hep ama umutla bak diyorum şimdi ben sana

hayırr yaşım doğru.neden yalan söyliyeyim.sıkıntı çekip bunu yapmışsam bu aptal olduğum yada yaşımın küçük olduğunu anlamınamı gelir.bence siz konuşmasını öğrenin önce anlamasını öğrenin.ya kafa dengi insan yok diyorum.anlaşıyorum tabikide.ben herkesle anlaşırım.ama bir dostum yok anlatabildimmi?*?

tek senin başına gelmiyo sıkıntılar canım. güçlü dur biraz ilaç içmek de neyin nesi? bu kadar aciz olma. eğer problemlerini kendin aşamıyosan, bi uzmandan yardım al. hep bu söyleniyo ama ciddi sıkıntıların çözümü böyle...inancın varsa bol bol dua etmeyi de unutma

bilirmisiniz insan bazen kendini değerli hissetmek ister ,şımartılmak isterrrr.ben ailemin de kimseninde umrunda değilim.birilerini herkes önemserken sanki kullanılmış bir kenara atılmış birrr bez parçacı bir mendil gibi hissediyorum kendimi.konsantre olamıyorum.yaşımda 21 ama acı çekiyorum kalbim acıyooo çok[/QUOTE]

evet bilirim aynı duyguyu bende yasadım ve yaşıtız da aynı zamanda ama diyorum ya senın hiç kimseye ihtiyacın yok kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış hayaller kur mesela senin elbet çok güzel bir yuvan olacak senin kendi ailen ve sen çocuklarına bunu yasatmayacaksın asla onun bilincinde ol yeter kendi mutluluğunu kendin kur bunun için çabala bunu sötleyenlere sinir olurum hep ama umutla bak diyorum şimdi ben sana[/QUOTE]

ama insan kendisni çok yanlız hissediyo.tek başına takılcak halim yok yaa..dostlarım saolsun darbeler yemediğim insan kalmadı.o yüzden kimseyle doğru düzgün muhabbetim yok.bende diyorum benim gibi bir insan olsada beraber vakit geçirsek.şu grup halinde gezenlere baze özeniyorum

Konularınıza baktım..
Küçüklüğünüzden beri sorunluymuşsunuz, sürekli herşeyden bir şikayetiniz var.
O yüzden böyle davranmanıza hiç şaşırmadım.
Açtığınız bütün konularda isyan edip durmuşsunuz.
İnsanın çevresinde hiç kafa dengi 1 tane bile insan olmaz mı?
Tuhaf geldi bana açıkçası.
Eski mesajlarınızdada zaten böyle herkese karşı fevri davranmışsınız.
Gördüğüm kadarı ile kesinlikle uysal biri değilsiniz.
Hatta dik kafalı, fevri ve ben merkezci bir tipsiniz.
Üzgünüm ama bunlar gerçekler.

Çevrenizde madem kafa dengi biri bulamıyorsunuz arkadaşlarınızdan rica edin sizi arkadaşlarıyla tanıştırsınlar.
Belki kafa dengi birini bulursunuz.
Dershaneye yazılıcakmışınız orada kendinize güzel dostluklar edinmeye çalışın.

Ama benim size tavsiyem; bence siz bir psikoloğa görünün
Grçekten yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
Sürekli ailenizden, maddiyattan, arkadaşlarınızdan herşeyden ama herşeyden şikayet edip durmuşsunuz.
Halinize şükrediceğiniz yerde sürekli isyanlardasınız.
En azından aç değilsiniz açıkta değilsiniz.
Şu anda sokakta bu soğukta taşlarda , aç susuz yatan insanlar var.

Size daha hiç birşey demiyorum..
Gerçekten.
Halinize üzüldüm.
Allah size yardım etsin..

Son düzenleme:
İstersen bir is bak kendine anladığım kadarıyla çalışmıyorsun.

Bir ise girersen hem kafan isimle meşgul olur hem de sosyalleşirsin.

Bir de annenle konuşsak acaba senle ilgili neler anlatır bize?

21 yaşında ergen halleri evde bağırıyorsun,ilaçlarla tehdit ediyosun, annen iyi sakin davranmış genekadın kimbilir neler çekiyor senden,yazık o kadına
böyle yaparak ne kazanacağını zannediyorsun,allah kendin gibi bir evlat versin sanada anla annenin kıymetini

yazım şeklin 10 yaşında çocuk yazısı,bir an önce büyü bence

canım benım zamanla bazen herkes boyle hıssedebılıyo bende olurum aıle gercekten cok önemlı eğer bırde benım gıbı annesı ve babası ayrılmıs olarak buyuduysenız daha zor cunku annem yasadıklarından dolyı bıze sevgı veremedı ve sevgısız buyudum ve esımle tanıstığımda on yedı yasındaydım ve ondan once kımse olmadı hayatımda sevıldığımı gorunce ben o zaman anladım benı bır seven var dıye o benı delıler gıbı sevdı bende onu yıllarca sevgısız buyuyen ben esımın yanımda olduğu o on yedı yasımdan berı benı bır gun uzmedı ve kıyamam uzulmene der ve o yesıl gozlerınden bır damla yas akmasın der on yedı yıl oldu evlenelı uc tane kardesım annem babam var ama ınankı onların sevdığinden suphelıyım ama esım ve cocuklarımın sevgısını kımseye değismem ve canım senınde boyle mutlu olcağın gunlerın olcak kendı cocukların ve sana asık olan bı kocan ve hayatında bu karamsar ve kotu gunlerı unutcan canım hayatın tadın yasmaya bak bır daha bu yasta olmayacaksın ıyı ve guzel gunlerın olur ınnsallah canım

gerekli insanlara cevap verme gereği duruyorum şu anda.sizin yazınızada çok teşekkür ederim.yani insan sevildiğini hissetmek istiyo bazen.hayatımda biris olsa benim istediğim gibi birr hayat arkadaşı belki durum daha farklı olabilirdi.inanın şu aralar çok yalnızım.çok karamsar bakıyorum.elimde değil işteee.etrafımda yaşıtım kimselerde yok zaten fazla.bir kişi var oda pek kafa dengim değil.ee bundan geriye hiçbir şey kalmıyorki.liseden vardı ama görüşmüyoruz onlarlada.zaten anlaşamam ben herkesle.anlaşırım da kafam uymaz.çok sıkıldım bilmiyorum artık hayırlısını diliyorum umarım güzel günler benide bekliyodur.bütün günn yapacak bir şey bulamayınca insan deli oluyor.hemde buraya sinirlenip birşeyleri yazmışsam neden yanlış anlaşılıyorum ki.sonuçda karşıdaki sinirli değilmi.öfkeye öfkeyle karşılık veren insanları anlamıyorum

önce sen yardım edeceksin destek olucaksın insanlara toprak gibi olucaksın verdiğimi alayım durumu olmaz dostlukta arkadaşlıkta.mutlu etmeden mutlu olamazsın.herkesin sorunu problemi var kimseye beni düşün yapamazsın.bir milyon vericeksin bir istemeyeceksin.sen güçlü olmalısın ki sana yaslansınlar yaslanmaya yer ararsan çok düşersin yere...

Allah kuluna kafidir canım bnm bu dünyaya gelmişsen bir sebebi vardır ... Şuan kendini mutsuz hissedebilirsin ancak unutmaki gökkuşagı da yağmur yağmadan çıkmazzzzzz

arkadaşın acil bir sevgiliye ihtiyacı var, yoksa bu bunalım geçmez. kafa denginden benim anladığım bu.

annen senin bu şımarıklılığını çekmek zorunda değil.
sonuçta sen onların eline bakıyorsun, onlar olmasa ne karnın doyar, ne üstün başın alınır.
sokaklarda tek başına kalırsın.
hayatında kimse yok diye onları üzemezsin. onlar olmasa sen bi hiçsin, kapris yapmadan önce bunuda unutma.

ne sokaga atmışlar, ne işkence etmişler, senin bu hallerinden bıkıp tepki vermemişler bence.
ilgi istiyorsan önce sevilmeye değer ol. başaramayacaksanda doktora git, yardım al. ben normal görmüyorum senin bu durumunu..

Yapma arkadaşım, sakın böyle düşünme. Çocuğun önünde ilaç içerse dön ve bak, dikkat çekmek istemek suç değil ki, İlgi istemek suç değil. Sen çocuguna ilgi çekmek istemeyi eziklik/yalancılık/sahtekarlık gibi gösterirsen o çocuk kendini iyice değersiz hissedecek ve belki de sana bir sonraki aşamada aslında öyle olmadığını gösterecektir. İntihar girişimini küçümsemeyin. İntihar genelde geliyorum der, kimse pat diye intihar etmez.Bu kadar katı olmayın. O ruh halindeki insan nasıl düşünsün "ben ne halt yiyorum" diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…