HURAFEMI BILMIYORUM AMA YASAYAN VARMI ??

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
kızlar bu korunma ısı bana dert oldu. ıkı yasında bır oglum var ve ıkı senedır gerı cekılme yontemıyle korunuyoruz ama baska bır onlem almak ıstıyorum suprız yasamamak adına. en ıyısı spıral dıye karar vermıstım takii ılıskı sırasında erkek organına takılabıldıgını duyana kadar. varmı boyle bısey ya rezıl olur ınsan

ilk 1 hafta da bu risk var diye biliyorum

ay onuda gordum ıyıce korktum bır akrabamızda spıralle hamıle kaldı ve cıkartmadılar cocuk ıcın tehlıkelı dıye :(:(
kılıfıda esımde bende dusunmuyoruz

Neden hep kadınlar korunuyor? Kocanız korunsun? Sonra da çok önemli ağa paşa sanıyorlar kendilerini.

ay yok bu dediğinizi hiç duymadım.

Brn doktoruma sormuştum. 2-3 yıl korunacaksan hap, iğne veya prezervatif kullan, daha uzun süreli düşünüyorsan spirali düşün demişti.

Spiral ile hamile kalınabilir kayıyormuş çünkü.. Bazı vücutlar kabul etmiyormuş spirali.. Bir de 2. çocuğundan sonra bağlattı bir akrabam ve bebeği 7 aylıkken 3. bebeğine hamile kaldığını öğrendi. Hiçbir korunma yöntemi tamamen güvenilir değil ve bana göre hijyen açısından en temizi bence prezervatif:)

Çünkü kocalara kolay, bir çocuk daha doğuruverirsin en fazla :bicak:
Benim eşim çok işbirlikçidit bu konuda ama ben asla güvenemem :stop:
ayy doktora sorsammı acaba boyle bırsey varmı dıye cunku 10 yıllık planlarım ıcınde tabıkı Allah omur verırse, cocuk dogurmak yok

en iyisi tüp bağlatmak gibi, 2. çocuğu düşünmüyorsan.

ayy doktora sorsammı acaba boyle bırsey varmı dıye cunku 10 yıllık planlarım ıcınde tabıkı Allah omur verırse, cocuk dogurmak yok

Ya sanırım mune benim açtığım bir konuya bir yöntem yazmıştı, ben ilk kez duymuştum, bulabilirsem yazayım dur :)

Back
X