evet aynen öyle oldu..önce konulan dolgu topaklanma yaptı sonrada orda çukurlaşma oluştu..eskisinden dahada inceldi..küçük bi şehirde özel bi hastanede yaptırmıştım..doktora söylediğimde evet farkettim ama yapacak bişey yok tekrar dolgu yapsam yine aynı durumun olmayacağının garantisini veremem dedi..kendi dudak dokunuzu nasıl eritti ya ? bende istiyorum ilerde ama tırstım şimdi
doktorunuz kimdi acaba sakıncası yoksa ?
izlemeye aldım sizikendi dudak dokunuzu nasıl eritti ya ? bende istiyorum ilerde ama tırstım şimdi
doktorunuz kimdi acaba sakıncası yoksa ?
Anlamıyorum ki neden olmuş peki bu durum? Sinir oluyorum doktorların bu tür uygulamaların sonuçları için bişi yapamamalarına. Siz napıcaksınız peki yenileticek misiniz dolguyu?
Gerçi sanırım başka seçenek de kalmamış, çok geçmiş olsun. İzlemeye aldım sizi
Bi doktora mail attim içerde kalan dolguyu eriten bi madde olduğunu söyledi. Ama dahada cukurlasirsa diye korkuyorum. Zaten o kadar az bi miktardıki koyduğu.. 6 aylik geçici dolgudan 2 yıl sonunda yaşadığım durum bu. Hatta markasını bile sordum kötü bi markada değil dedi ama ben uygulamada hata olduğunu düşünüyorum. ilk günden boncuk gibi topaklanma yapmıştı suan eriyen kısım..
Keşke hiç yaptırmasaydım diyorum şimdi..yeniden dolgu malzemesi değilde acaba kendi vücudumuzdan yağ yada kök hücre tedavisiyse bişeyler yapılabilirmi onu araştırıyorum..Fotoya bakınca demek istediğini anladım ama çok daha kötü bir şe beklemiştim. Dudak şeklin çok güzel, eğer bende olsaydı bu durum sanırım ben de aynı şeklde her gün baktığım, gördüğüm bir şey olduğu için takardım. Başka bir doktora dolgu eritme değil de yine dolguyla çukur kısmı kapattırma veya şişirme yerine kontürleme uygulatabilirsin o aşağıda görünen kısma?
onları da çok önermiyolar sanırsam ama emin değilimKeşke hiç yaptırmasaydım diyorum şimdi..yeniden dolgu malzemesi değilde acaba kendi vücudumuzdan yağ yada kök hücre tedavisiyse bişeyler yapılabilirmi onu araştırıyorum..
Benide izlemeye alırmısınız fotoğrafınıza bakmak istiyorum bende araştırma içindeyim dolgu düşünüyordum2 yıl önce sadece üst dudağıma yarım cc kadar dolgu yaptırmıştım.başlangıçta çok az bi dolgunluk vermişti..yani kendi dudağımdan pek bi fark yoktu..daha sonra topaklanma oldu ve 1 yıl sonra eriyince dudağım çukurlaştı.asimetrik..bi taraf kendi dudağım, diğer taraf incelmiş durumda..Kendi dudak dokumuda eritti böyle olması..Halen iç tarafta ince bi çizgi şeklinde dolgu var.bastırınca ağrı oluyor.
Şimdi tekrardan dolgu yapmak korkutuyor beni.Bu konuda ciddi anlamda tecrübe sahibi bildiğiniz doktor varmı..?dolgudan ziyade kendi dokumuzla yada prp yöntemleriyle bu durumu düzeltmek mümkünmüdür?
kısa bi süreliğine albüm koyuyorum, bilgisi olanlar lütfen yazsın..
hadi ya bende cumartesi günü yaptırmayı düşünüyodum bende resimlerinizi görebilirmiyim2 yıl önce sadece üst dudağıma yarım cc kadar dolgu yaptırmıştım.başlangıçta çok az bi dolgunluk vermişti..yani kendi dudağımdan pek bi fark yoktu..daha sonra topaklanma oldu ve 1 yıl sonra eriyince dudağım çukurlaştı.asimetrik..bi taraf kendi dudağım, diğer taraf incelmiş durumda..Kendi dudak dokumuda eritti böyle olması..Halen iç tarafta ince bi çizgi şeklinde dolgu var.bastırınca ağrı oluyor.
Şimdi tekrardan dolgu yapmak korkutuyor beni.Bu konuda ciddi anlamda tecrübe sahibi bildiğiniz doktor varmı..?dolgudan ziyade kendi dokumuzla yada prp yöntemleriyle bu durumu düzeltmek mümkünmüdür?
kısa bi süreliğine albüm koyuyorum, bilgisi olanlar lütfen yazsın..
izlemeye aldım.doktorunuza dolgunun markasının iyi olup olmadığını..bi süre sonra topaklanma yapıp yapmayacağını sorunhadi ya bende cumartesi günü yaptırmayı düşünüyodum bende resimlerinizi görebilirmiyim
peki hangi dolgu maddesinden yapmıştı size acaba? ben de yaptırmayı düşünüyordum ama korktum şimdi açıkçasıizlemeye aldım.doktorunuza dolgunun markasının iyi olup olmadığını..bi süre sonra topaklanma yapıp yapmayacağını sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?