- 10 Eylül 2022
- 1.512
- 1.046
- 63
- 32
- Konu Sahibi fataldanger
-
Hayatım şuan 32 yaşındayım, arkadaşımda aynı yaşıt benimle Dr ismi hatırlamıyor Bursa'da çekirge devlet hastanesinde bulmuş o Dr u.Elbette o da bir çözüm. Arkadaşınızın gittiği doktorun adı ne ve nerede çalışıyor bu doktor?
Doktoru kimdi ?Lütfen acil ihtiyacım var .LütfenKuzenimin 4. Burun ameliyatindan sonra "artık burnunu duzeltebilecegimiz doku, kikirdak vs kalmadi umarim bu burunla mutlu olursun" demislerdi.
5-6 ay sonra burnu iceri dogru gocmeye baslasi, rahmetli michael jackson'in burnu gibi degisik bi hal almisti.
Sonra cok unlu bi estetik cerrahina gitti, eşiyle para biriktirdiler falan. Adam kadavradan kikirdak alip burnu yeniden insa etti. Ustunden 7-8 sene gecti, sislikleri indiginden bu yana burun sekli bir mm bile degismedi ve cidden guzel bir burna sahip su anda.
çoğu paradan başka bir şeyi düşünmeyen kasap olduğu için...Yaşadıklarını bende önce okumuştum seni çok ama çok iyi anlıyorum keşke hiç yaşanmasaydı bazi şeyler sonucu hiç tahmin edemedik sagolsun Dr larda çok bilgilendirmiyor. Eminim hemen hepsi birçok şikayet duyuyordur bunları bize söyleseler belki çoğumuz vazgeçerdik
Benim burnumdaki sorunlar çok belirgin ama bir işe yarar mı bu dolgu? Burnum çok bariz bir şekilde yamuk, dolgu ile bu görüntü bir miktar da olsa düzelir mi ki?Ben revizyon oldum ilk ameliyattan baya bir yıl sonra o ilk ameliyattan sonra çok psikolojik bunalım yaşadım aşırı mutsuzdum.neyse revizyon oldum yine tam istediğim gibi olmadı ama herkes beğeniyor.eskisine göre çok iyi zaten ondan bende mutsuz değilim artık.ameliyatı olacaksan çok iyi birine ol ama garantisi yok bildiğin gibi dört dörtlük olmayabilir.olmaktan vazgeçersen dolgu dene derim çok acayip iyi sonuçlar oluyor gerçekten.
Onur ErolDoktoru kimdi ?Lütfen acil ihtiyacım var .Lütfen
İnan hiç bilmiyorum ama benim bir arkadaşın çok kemerli burnu vardı yamuk biraz dolguyla aşırı güzel olduBenim burnumdaki sorunlar çok belirgin ama bir işe yarar mı bu dolgu? Burnum çok bariz bir şekilde yamuk, dolgu ile bu görüntü bir miktar da olsa düzelir mi ki?
Dolgu iyi bir yöntem değil. Revizyon olmak istiyen kişilere asla dolgu yapmayın diyen doktorlar da varİnan hiç bilmiyorum ama benim bir arkadaşın çok kemerli burnu vardı yamuk biraz dolguyla aşırı güzel olduvalla kalıcı dolgu olsa birde benim burnumda nefes sorunu olmasaydı ben dolgu denerdim revizyondan önce.
Zaten ameliyat olmazsan dedim o yüzden.ameliyat olacaksa mantıklı olmaz.Dolgu iyi bir yöntem değil. Revizyon olmak istiyen kişilere asla dolgu yapmayın diyen doktorlar da var
Ünlülerin doktoru ...Çok para ister diye düşünüyorumOnur Erol
Değiştirmiyor bence. 1 senedir takıyorum ben ama öyle bir sorun yaşamadım. Çok memnunum iyi ki taktırmışım. Ama yine de bir doktorla görüşmeniz daha iyi olur.30 yaşından sonra diş teli diş şeklini değiştirebilir mi? Ben de düşünüyorum da.
neden ki? ne gibi bir zararı olabilir mi dolgunun?Dolgu iyi bir yöntem değil. Revizyon olmak istiyen kişilere asla dolgu yapmayın diyen doktorlar da var
Ameliyatı zorlaştırıyor eğer olacaksan yani.neden ki? ne gibi bir zararı olabilir mi dolgunun?
artık ameliyattan ümidi kestim gibi ama...Ameliyatı zorlaştırıyor eğer olacaksan yani.
Revizyon için doktorunuz kimdi?Ben revizyon oldum ilk ameliyattan baya bir yıl sonra o ilk ameliyattan sonra çok psikolojik bunalım yaşadım aşırı mutsuzdum.neyse revizyon oldum yine tam istediğim gibi olmadı ama herkes beğeniyor.eskisine göre çok iyi zaten ondan bende mutsuz değilim artık.ameliyatı olacaksan çok iyi birine ol ama garantisi yok bildiğin gibi dört dörtlük olmayabilir.olmaktan vazgeçersen dolgu dene derim çok acayip iyi sonuçlar oluyor gerçekten.
Ben de aynen öyle. Burnum dünya çirkini bile olsa sırf o ameliyat sonrası sürecini yaşamamak için revizyon olmadım bugüne kadarBenim sol taraf tıkalı sırtta hafif çökme var ama bir daha asla ameliyat olmak istemiyorum Bi daha o zor süreçlerden geçmek istemiyorum. Rabbım tekrar muhtaç etmesin. Birbirimize bol dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?