Hüsranla biten nafaka artırma davam

İtiraz edeceğiz avukatım döner dedi ama bugünkü hayal kırıklığımı hiçbir şey telafi edemez

Canınızı hiç sıkmayın. Mahkeme günüde iki paket bez alın anca bunları alabildim sizin belirlediğiniz parayla. Çocuğa bakmaktan çalışamıyor, nasıl bakıcam bu çocuğa diyin.

Bildiğim kadarıyla maksimum maaşın 1/4 ü kadar bağlanıyor,boşandığım esime de eski eşi açmıştı ve o dönem 300 den 500 e çıkmıştı ki çocuğun yaşı 9 du, ocaktan sonra 1000 oldu.. karşı tarafta itiraz etmisti ama 1 yıl falan sürdü o itirazın da sonuçlanması.. cook yipratici bir süreç,dilerim çocuğunuzun hakkını alırsınız

İtiraz sonucunda ne oldu peki

Canınızı hiç sıkmayın. Mahkeme günüde iki paket bez alın anca bunları alabildim sizin belirlediğiniz parayla. Çocuğa bakmaktan çalışamıyor, nasıl bakıcam bu çocuğa diyin.
Ben çalışıyorum çok şükür ona da ihtiyacım yok ama çocuk bakımında sorumluluğunda zaten payı yok tek yapacağı şey para vermek

Devlet bugün beni gerçekten hüsrana uğrattı

Aklıma babam geldi boşnmadan 6 ay önce dükkanını ve arabasını kardeşinin üstüne geçirip sosyal yardımlaşmadan yardım başvurusunda bulunmuş. Boşanma zamanı nafaka konusu açılınca şok olduk. 2 çocukla anneme nafaka bağlanma ihtimali bile olur diye direk konuyu açmadan tek celsede boşandılar.

Sizde boşandınız mı ? Benim aklım durdu artık düşünmekten
Evet boşandım. Dava sürecinde hakim değişti. Ve sonradan gelen hakim işi mahvedip boşadı. Onca dilekçe, onca belge, kanıt, zaman, tanık hepsi bir çırpıda göz ardı edildi. Şükür ki boşandım ve hepsini Allah'a havale ettim.

Haftaya da bizim nafaka düşürme davası var. 2 çocuğuma 5600 alıyorum kreşi şu an 6500 birinin diğerinin kursları 3 bin civarı. Daha diğer giderleri saymıyorum çünkü 300 er lira verebilirmiş çocuklara. Stresliyim valla. Bakıcı tutsak çocuklara asgari ücret + sigorta

Açtı mı gerçekten bu davayı

Evlendi hemen evlendiği kadının da oğlu var onlarla yaşıyor eminim ki cok daha fazla harcıyordur o çocuğa bile benim kuzumdan
Pislikkk Allahından bulsun diyip çocuğu ebediyen göstermemek var da siz daha doğrusunu bilirsiniz tabi. Süreç hakkında bir bilgim yok sadece Allah sabır versin

2bin ne ya. Adam bide devlet memuru. Asgari ucretle calisan olsa 500tl baglayacaklar herhalde.

Kizinizi sabah giderken babasina birakin. Madem oyle guc bela davayla 2bin oduyor, gunduzleri kiziniza kendisi baksin

Devlet bugün beni gerçekten hüsrana uğrattı
Size su şekilde açıklayım bence iyi bir avukat seçin. Katip bir tanıdığım kadın var. Eşiyle boşanmislardi. Adam nafakayi çok bulduğu için mahkemeye başvurdu. Mahkeme sonucunda nafaka artimina gidildi. Kadın katip olduğu için iyi avukat tanıdıkları vardı ve mahkeme lehine sonuçlandı. Adam da avucunu yaladi tabi

Açtı mı gerçekten bu davayı
Açtı tabi utanmasa o benden nafaka isteyecek. Benim maaşımı yazmışlar avukatıyla. Onun maaşını ve icraları olduğunu yazmışlar şaka gibi ama gerçek. Avukatı da pek cahil. Çünkü 2013 yılında birinin 700 lira nafaka verdiğini örnek göstermiş 2013 te çeyrek altın 150 lira falandı. Nerdeyse 5 tane alınıyordu o paraya. Şimdi 5 çeyrek parası 15 bin kadar. İşte bunlarla uğraşıyorum ben de

Çocuğuna vereceği parayı mahkeme yoluyla veren bir erkek baba değildir. Siz göstermeseniz o çocuğu kıyametler kopar ama.

Uzaktan eğitimle avukat olmuş herhalde geri zekalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…