- Konu Sahibi Sunshine232
-
İtiraz edeceğiz avukatım döner dedi ama bugünkü hayal kırıklığımı hiçbir şey telafi edemez
Merhaba herkese
Boşandım 5 yaşında özel kreşe giden bir kızım var
Babası olacak şahsiyet 3 seneki bağlanan 1000 lirayı sadece 1500 lira yaptı
Ocak ayında dava açtım bütün giderleri sunduk annem de bugün şahit çıktı veee sonuç 2 bin nafaka üstelik üfeye göre değil de tüfeye göre artış !
Çok üzgünüm çok yorgunum artık bu kadarını beklemiyorduk avukatım bile şok oldu
İstinafa taşırız dedi ama onun için de 1 yıl sürer dedi ortalama
Bu şekilde bir durumla karşılaşan ya da istinaftan farklı bir sonuç alan oldu mu aranızda
Bazılarına gerçekten zorla bile babalık yaptırılmıyor yazıklar olsun
Bildiğim kadarıyla maksimum maaşın 1/4 ü kadar bağlanıyor,boşandığım esime de eski eşi açmıştı ve o dönem 300 den 500 e çıkmıştı ki çocuğun yaşı 9 du, ocaktan sonra 1000 oldu.. karşı tarafta itiraz etmisti ama 1 yıl falan sürdü o itirazın da sonuçlanması.. cook yipratici bir süreç,dilerim çocuğunuzun hakkını alırsınızÖğretmenmiş. Çıplak maaşı 24 bin olsa bu para sadaka gibi kalıyor çocuğu için. En azından dörtte birini vermesi lazım çocuğu için. Bakım yok, sorumluluk yok. Yapacağı şey yalnız para vermek. Onda da şaka gibi nafaka biçiyor devlet. Nasıl bir mantık anlamadım. Allah yardımcınız olsun. Benim boşanan arkadaşım maddi olarak çok zorlandığı için tekrar barıştı eski eşiyle. Onlarda dayak, aldatma falan yoktu tabii.
İtiraz sonucunda ne oldu pekiBildiğim kadarıyla maksimum maaşın 1/4 ü kadar bağlanıyor,boşandığım esime de eski eşi açmıştı ve o dönem 300 den 500 e çıkmıştı ki çocuğun yaşı 9 du, ocaktan sonra 1000 oldu.. karşı tarafta itiraz etmisti ama 1 yıl falan sürdü o itirazın da sonuçlanması.. cook yipratici bir süreç,dilerim çocuğunuzun hakkını alırsınız
Ben çalışıyorum çok şükürCanınızı hiç sıkmayın. Mahkeme günüde iki paket bez alın anca bunları alabildim sizin belirlediğiniz parayla. Çocuğa bakmaktan çalışamıyor, nasıl bakıcam bu çocuğa diyin.
İstinafa gideceğizOff. Lütfen her türlü itirazı yapın.
Durumu iyi tabi öğretmen kendisi ek olarak spor hocalığı da yapıyor2000 cok az ya. Benim kardeşim gecen sene boşanma aşamasına geldiler. Asgari ücret ile geciniyor. En az 2000 vermek zorunda olduğunu söylüyorduk biz ona. Eski esin is durumu iyiyse çok az bi miktar olmus
Devlet bugün beni gerçekten hüsrana uğrattıÖğretmenmiş. Çıplak maaşı 24 bin olsa bu para sadaka gibi kalıyor çocuğu için. En azından dörtte birini vermesi lazım çocuğu için. Bakım yok, sorumluluk yok. Yapacağı şey yalnız para vermek. Onda da şaka gibi nafaka biçiyor devlet. Nasıl bir mantık anlamadım. Allah yardımcınız olsun. Benim boşanan arkadaşım maddi olarak çok zorlandığı için tekrar barıştı eski eşiyle. Onlarda dayak, aldatma falan yoktu tabii.
Evet boşandım. Dava sürecinde hakim değişti. Ve sonradan gelen hakim işi mahvedip boşadı. Onca dilekçe, onca belge, kanıt, zaman, tanık hepsi bir çırpıda göz ardı edildi. Şükür ki boşandım ve hepsini Allah'a havale ettim.Sizde boşandınız mı ? Benim aklım durdu artık düşünmekten
Biz boşandık o süreçte,o yüzden sonrasını bilmiyorumİtiraz sonucunda ne oldu peki
Açtı mı gerçekten bu davayıHaftaya da bizim nafaka düşürme davası var. 2 çocuğuma 5600 alıyorum kreşi şu an 6500 birinin diğerinin kursları 3 bin civarı. Daha diğer giderleri saymıyorum çünkü 300 er lira verebilirmiş çocuklara. Stresliyim valla. Bakıcı tutsak çocuklara asgari ücret + sigorta
Pislikkk Allahından bulsun diyip çocuğu ebediyen göstermemek var da siz daha doğrusunu bilirsiniz tabi. Süreç hakkında bir bilgim yok sadece Allah sabır versinEvlendi hemen evlendiği kadının da oğlu var onlarla yaşıyor eminim ki cok daha fazla harcıyordur o çocuğa bile benim kuzumdan
Size su şekilde açıklayım bence iyi bir avukat seçin. Katip bir tanıdığım kadın var. Eşiyle boşanmislardi. Adam nafakayi çok bulduğu için mahkemeye başvurdu. Mahkeme sonucunda nafaka artimina gidildi. Kadın katip olduğu için iyi avukat tanıdıkları vardı ve mahkeme lehine sonuçlandı. Adam da avucunu yaladi tabiDevlet bugün beni gerçekten hüsrana uğrattı
Açtı tabi utanmasa o benden nafaka isteyecek. Benim maaşımı yazmışlar avukatıyla. Onun maaşını ve icraları olduğunu yazmışlar şaka gibi ama gerçek. Avukatı da pek cahil. Çünkü 2013 yılında birinin 700 lira nafaka verdiğini örnek göstermişAçtı mı gerçekten bu davayı
Uzaktan eğitimle avukat olmuş herhalde geri zekalı.Açtı tabi utanmasa o benden nafaka isteyecek. Benim maaşımı yazmışlar avukatıyla. Onun maaşını ve icraları olduğunu yazmışlar şaka gibi ama gerçek. Avukatı da pek cahil. Çünkü 2013 yılında birinin 700 lira nafaka verdiğini örnek göstermiş2013 te çeyrek altın 150 lira falandı. Nerdeyse 5 tane alınıyordu o paraya. Şimdi 5 çeyrek parası 15 bin kadar. İşte bunlarla uğraşıyorum ben de
Aaa evet bak bu aklıma gelmemişti hahahaUzaktan eğitimle avukat olmuş herhalde geri zekalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?