Doğuma Hazırlık Hüveyla isminin anlamı nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sen konuyu açınca bende netten baktım bulamadım evdekilere de sordum onlarda duymamışlar hiç..

canım bence o kadar anlamı güzel isim varken lütfen anlamı bılınmeyen bu ismi koyma yavrucuguna....ayrıca belkı bana kızıcaksın ama hüveyla die okuyunca anında aklıma küheylan çağrısım yaptı.yanı küheylan der gibi.bosver cnm koyma derım ben...dediğim gibi kızdıysan özür dilerim ama fikrimi söyledim.

canım bence o kadar anlamı güzel isim varken lütfen anlamı bılınmeyen bu ismi koyma yavrucuguna....ayrıca belkı bana kızıcaksın ama hüveyla die okuyunca anında aklıma küheylan çağrısım yaptı.yanı küheylan der gibi.bosver cnm koyma derım ben...dediğim gibi kızdıysan özür dilerim ama fikrimi söyledim.

Eheheh canım çok tatlısın ya

Ben daha evli bile değilim

Benim annemin babaannesinin ismi Hüveyla'ymış o yüzden çok merak ettim bu ismin anlamını

Ama hiçbir yerde bulamadık

Demek ki bir anlamı yok ismin =)

Bu nedenle soruyordum yani =)

Hüveyla değil de Hüveydâ varmış bendeki listede.

HÜVEYDÂ: (Fars) Ka. Açık, apaçık, belli, besbelli, zahir.

Eheheh canım çok tatlısın ya

Ben daha evli bile değilim

Benim annemin babaannesinin ismi Hüveyla'ymış o yüzden çok merak ettim bu ismin anlamını

Ama hiçbir yerde bulamadık

Demek ki bir anlamı yok ismin =)

Bu nedenle soruyordum yani =)

valla ben de güldüm kendime şimdi canım ya.çocuguma koyucam dememişssin ben direk çocuk konusuna adapte oldugum için atlamışım hemen ya.:1:

Hüveyla değil de Hüveydâ varmış bendeki listede.

HÜVEYDÂ: (Fars) Ka. Açık, apaçık, belli, besbelli, zahir.

Hımm belki de büyük babaannemin ismin Hüveyda'dır da biz Hüveyla diye biliyoruzdur :1:

valla ben de güldüm kendime şimdi canım ya.çocuguma koyucam dememişssin ben direk çocuk konusuna adapte oldugum için atlamışım hemen ya.:1:

:1::1::1:

Back
X